Depression rammer mange mennesker – og dermed også mange relationer mellem mennesker. Når PsykInfo Region Sjælland besøger Holbæk Bibliotek tirsdag den 30. januar bliver der sat fokus på, hvad det betyder at have en depression og hvordan det kan påvirke relationerne til andre mennesker.

Til arrangementet ”Depression og relationer” tager PsykInfo Region Sjælland fat i nogle af de spørgsmål, man ofte kan have, hvis man har depression inde på livet. Hvad kan man selv gøre, når man er ramt af depression? Hvad kan være godt at vide om depression, så man som pårørende kan hjælpe og samtidig passe på sig selv? Og hvordan tager man egentlig hul på nogle gode snakke om hvad det er, der sker, når man rammes af depression eller hvis man er tæt på et menneske, der er ramt?

Aftenen byder på et fagligt oplæg af en psykolog samt et personligt oplæg af en EN AF OS ambassadør, der selv har oplevet en depression. Herefter vil der være plads til dialog og spørgsmål. Arrangementet er gratis og alle er velkomne – man skal blot huske at tilmelde sig på forhånd.

PRIS & TILMELDING:
Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.
Tilmeld dig via PsykInfos hjemmeside:
www.psykiatrienregsj.dk/psykinfoarrangementer

TID & STED:
Dato: Tirsdag den 30. januar 2024
Tid: Kl. 19.00-21.30
Sted: Holbæk Bibliotek, Nygade 9-13, 4300 Holbæk

 

Foto: ABW