Artiklen er sponseret

Det danske vejr er lunefuldt, og så er det fyldt med regnfulde dage, hvor vandet vælter ned uden ende. De store vandmængder finder i det fleste tilfælde selv vejen ned i kloaker og så videre, mens af og til er mængderne så store, at det kan skabe problemer for dig som husejer.

Her er især kældre og lavliggende områder i haven udsatte, og der kan gå rigtig lang tid, før vandet forsvinder igen på naturlig vis, hvis det først har indtaget eksempelvis din kælder. Vand i kælderen kan være problematisk på mange områder, og det kan eksempelvis led til råd i fundamentet og på andre måder have en negativ effekt på dit hus.

Derfor er det en god idé at få fjernet vand i kælderen så hurtigt som muligt, og til det formål findes der ikke noget bedre valg end en dykpumpe.

Hvad er en dykpumpe?
En dykpumpe er en pumpe, der er designet specifik til et fjerne vand fra et område som eksempelvis en kælder eller en uønsket rengvands-sø i din have. En dykpumpe arbejder effektivt, og du kan derfor hurtigt få pumpet selv store mængder af vand væk fra din kælder.

Dykpumper er desuden udstyret med en smart vandmåler, så pumpen selv går i gang, når den mærker vand i niveauføleren. Derfor kan en dykpumpe blive en permanent del af din kælder, hvor den altid selv vil gå i gang med at pumpe vand væk, når vandstanden i kælderen stiger.

En dykpumpe kan dog også bruges i mange andre sammenhænge. Det kan eksempelvis være til tømning af brønde, bassiner og lignende, mens en dykpumpe også kan bruges som vandforsyning til eksempelvis dit fritidshus eller lignende.

Dykpumper fås i mange forskellige størrelser og typer, hvor du bl.a. kan vælge mellem eldrevne dykpumper og benzindrevne pumper.

 

De store vandmængder finder i det fleste tilfælde selv vejen ned i kloaker og så videre, mens af og til er mængderne så store, at det kan skabe problemer for dig som husejer. Foto: ABW