Lørdag den 17. august bliver 4. etape af PostNord Danmark Rundt fra Store Heddinge til Holbæk kørt. En strækning på knap 180 km. Her kører rytterne i Holbæk Kommune forbi Store Merløse, Nørre Vallenderød, Tjørnede, Brorfelde (her vil der være rundstrækning á tre omgange og bakkespurt), Sønder Asmindrup, Store Grandløse, Bredetved, Tjebberup og Dragerup, inden rytterne skal køre tre omgange på en rundstrækning i Holbæk midtby.

Ole Hansen, formand for Udvalget for Kultur og Fritid i Holbæk Kommune, glæder sig til, at der igen bliver dækket op til cykelfest.

”Vi kan igen se frem til en fantastisk cykeloplevelse, når vi får besøg af Danmarks største cykelløb. For tre år siden var vi startby for PostNord Danmark Rundt med rigtig mange mennesker i Holbæk midtby. Jeg tænker, at det samme kommer til at gøre sig gældende, når vi er målby. Samtidig er der også dækket op til cykelfest i bakkerne omkring Observatoriet i Brorfelde samt i St. Merløse, hvor lokale kræfter har lagt sig i selen for at skabe en byfest. Så der er virkelig noget at glæde sig til. Det kommer selvfølgelig også til at betyde ændringer af de trafikale forhold langs ruten. Skal du ud i trafikken lørdag den 17. august, så overvej at gøre det på gåben eller cykel lørdag eftermiddag, specielt i Holbæk by, da det kan være svært at komme rundt i bil, eller kør i god tid,” fortæller Ole Hansen.

Trafikale ændringer lørdag den 17. august

Foto: ABW