Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet 2023/05/15 til 2023/05/30.

Brand i skur – Strandvejen, Svinninge – Holbæk

Kl. 02.24 slog en 44-årig mand fra Svinninge, efter der midt om natten var udbrudt brand i et skur ved hans bopæl.

Brandvæsnet fik hurtigt begrænset branden til skuret, der stod lidt fra beboelsen, så der ikke var fare for spredning af ilden. Desuden blæste vinden flammerne og røg fra væk boligen.

Ingen personer kom til skade ved branden, men skuret fik diverse skader som følge af branden, hvis årsag ikke er klarlagt endnu.

Grundlovsforhør – Mænd overfaldet – Ladegårdsparken Vest, Holbæk

Tirsdag formiddag foretog politiet anholdelse af fire mænd i alderen 21, 21, 22 og 24 år fra Holbæk, idet de fire mænd kunne mistænkes for at have roller i et voldeligt overfald i Ladegårdsparken Vest kort efter midnat natten mellem fredag og lørdag i den forgangne weekend.

Anholdelserne skete med baggrund i efterforskning af overfaldet, som politiet havde fået en anmeldelse om på gerningstidspunktet.

Flere patruljer rykkede ud til området, men traf hverken nogen forurettede, der var blevet overfaldet, eller nogen andre, der ifølge anmeldelsen skulle stå bag overfaldet.

Politiet har efterforsket sagen siden anmeldelsen og har bl.a. gennemset videoovervågning fra området, hvor en mand blev overfaldet med slag fra et slagredskab og efterfølgende også trampet i hovedet. En anden mand forsøgte at flygte fra stedet, men blev tilbageholdt og overfaldet, herunder bl.a. hevet i håret.

Overvågningsmaterialet i sagen gav politiet grundlag for at mistænke de fire mænd, der alle blev sigtet og afhørt i sager om både vold og grov vold over for de to mænd.

Den 22-årige blev løsladt efter afhøringen, idet politiet og anklagemyndigheden vurderede, at der ikke var grundlag for fremstilling af ham i et grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling.

De tre øvrige anholdte forblev i politiets varetægt og vil onsdag kl. 11.00 blive fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Holbæk med påstand fra anklagemyndigheden om varetægtsfængsling. Begæring om dørlukning kan forventes af hensyn til den fortsatte efterforskning i sagen.

Hattrick på narkobilister – Holbæk

kl. 18.57 sigtede og anholdt politiet en 18-årig mand fra Hørve, som kørte i narkopåvirket tilstand på Torslundevej i Svinninge, hvor han blev stoppet i en rutinekontrol.

Kl. 20.01 blev en 38-årig mand fra Holbæk testet positiv for euforiserende stoffer, da han blev stoppet i bil på Apotekerhaven.

Kl. 23.15 stoppede en patrulje en mand fra Nordsjælland, som fyldte 36-årig år netop denne dag. Han og en passager blev stoppet ved en tankstation på Roskildevej i Holbæk, og her endte den fødselsdagstur. Det viste sig nemlig, at den 36-årige havde sat sig bag rattet, selvom han ikke havde noget kørekort og desuden var påvirket af hash, så han blev anholdt og sigtet for narkokørsle. Betjentene ransagede bilen, hvor der blev fundet 43,47 gram hash, som føreren blev sigtet for at besidde. Passageren, en 55-årig lokal mand, blev fundet i besiddelse af 1,73 hash. Begge blev sigtet for lov om euforiserende stoffer og hashen beslaglagt med henblik på destruktion.

Alle tre bilister måtte med en tur på sygehuset på bagsædet af patruljebilen, for at få udtaget en blodprøve. Herefter blev de løsladt, men vil få svar på blodprøveanalysen senere, hvor de også vil få besked om sagernes videre gang.

Knallertaktion ved skole – Kildebjergskolen, Mørkøv, Holbæk

Tirsdag morgen var lokalbetjente og færdselsbetjente ved Kildebjergskolen i Mørkøv, som havde anmeldt, at de oplevede utryghedsskabende kørsel på knallerter især omkring mødetid. Betjentene stod klar og holdt øje med trafikken til skolen, som denne morgen ikke gav anledning til nogen problemer.

De elever, der ankom på knallert, blev efter aftale med skolen, taget ud af klassen og bedt om at forevise deres knallert til kontrol. Betjentene målte i alt tre knallerter på rullefelt, hvoraf den ene knallert viste sig at kunne køre stærkere end tilladt. Knallerten blev målt til at køre 44 km/t, og den havde desuden et defekt blinklys, så den 15-årige dreng blev sigtet for at køre på en ulovlig knallert. En anden knallert havde lygter, der ikke virkede og føreren havde ikke medbragt forsikringspapirer på knallerten. En 15-årig dreng, der ankom på et el-skateboard blev sigtet for at køre uden styrthjelm. Forældrene til de sigtede blev orienteret om sagerne og om, at de kan forvente bøder i sagerne.

Kørsel uden førerret i stjålet bil – Kalundborgvej, Jyderup – Holbæk

Kl. 21.32 standsede politiet en personbil med henblik på rutinemæssig kontrol af føreren og køretøjet.

Bag rattet sad en 19-årig mand fra Holbæk, som ikke havde noget kørekort og derfor ikke måtte være fører af bilen. Han blev derfor sigtet for den overtrædelse af færdselsloven.

Da politiet undersøgte nærmere, hvordan han havde fået overdraget køretøjet, fik politiet klarlagt, at han uden bilejerens tilladelse havde taget bilnøglerne under ophold på en adresse i Nykøbing Sj.

Politiet fandt herefter grundlag for også at sigte den 19-årige for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om uberettiget brug af køretøj.

Han kan derfor forvente at høre nærmere fra politiet, når straffesagerne mod ham skal afgøres.

Lov om euforiserende stoffer – Jernbaneplads, Holbæk

Kl. 17.27 rykkede politiet ud til ventesalen på togstationen i Holbæk med baggrund i en anmeldelse om, at der blev røget hash på stedet.

Politiet fik i ventesalen kontakt til en 12-årig dreng fra Jyderup, som var i færd med at lave en joint og havde ganske lidt hash stående i en bakke ved siden af sig.

Der var 0,34 gram hash i bakken, som blev beslaglagt som bevis i en sag om overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Den 12-årige blev afhørt til sagen, men kunne ikke sigtes, fordi han er under den kriminelle lavalder på 15 år og derfor ikke kan straffes.

Politiet udfærdigede tillige en rapport til de sociale myndigheder om sagen og den 12-åriges selskab med to andre 14-årige drenge fra hhv. Jyderup og Nykøbing Sj.

Lov om euforiserende stoffer – Mørkøv – Holbæk

Kl. 17.50 henvendte en patrulje fra den forebyggende afdeling sig hos en 49-årig mand fra Mørkøv ud fra en bekymring om hans personlige forhold i den bolig, som han boede i. Flere havde forinden henvendt sig til politiet med disse bekymringer for den 49-årige, som politiet traf på stedet.

Ved kontakten til ham kunne politiet i boligen lugte, at han netop havde røget hash, så politiet fandt grundlag for at ransage boligen for at få afklaret, hvorvidt han var besiddelse af euforiserende stoffer.

Politiet fandt ved en ransagning ham i besiddelse af i alt ca. 320 gram hash og tillige et par gram kokain, som blev beslaglagt som bevis i sagen i forbindelse med en sigtelse for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Den 49-årige blev af politiet mistænkt for at være i besiddelse af hashen med henblik på videresalg, men den opfattelse var han dog ikke enig i.

Den 49-årige kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres, og politiet vejledte ham i øvrigt om, hvor han kunne henvende sig, hvis han ønskede hjælp til at komme ud af et eventuelt hashmisbrug.

Lov om euforiserende stoffer og våbenlovgivningen – Bysøstræde, Holbæk

Kl. 19.55 tog en patrulje kontakt til to mænd i Bysøstrædet, hvor politiet traf dem. Den ene løb fra stedet, mens en 17-årig mand fra København blev tilbage.

Den flygtende blev indhentet af politiet, der efterfølgende anholdt en 17-årig ung mand fra Haslev, fordi han var i besiddelse af flere salgsposer med i alt knap 41 gram hash, et mindre kontantbeløb og en totenschläger.

Den 17-årige blev derfor sigtet for overtrædelse af både lov om euforiserende stoffer og våbenlovgivningen i forbindelse med beslaglæggelse af de ulovlige effekter og pengene som beviser i sagen. Han vil høre nærmere fra politiet, når sagerne mod skal afgøres, ligesom de sociale myndigheder også vil blive underrettet om mistankegrundlaget mod ham.

Medbragt økse uden noget formål – Skovvejen, Nr. Jernløse, Regstrup – Holbæk

Kl. 05.05 standsede politiet en personbil med henblik på en rutinemæssig kontrol af føreren og køretøjet, da bilen kom kørende ad Skovvejen i Nr. Jernløse.

Bag rattet sad en 49-årig mand fra Kalundborg, som i midterkonsollen i bilen medbragte en økse uden noget anerkendelsesværdigt formål.

Den 49-årige blev derfor sigtet for overtrædelse af våbenlovgivningen og fik beslaglagt øksen som bevis i straffesagen. En 34-årig mandlig passager i bilen blev ikke sigtet for noget.

Narko fundet i bil – Mellemvang, Holbæk

Kl. 21.35 kontrollerede politiet en mand og en kvinde, der befandt sig i en bil på en parkeringsplads ved Mellemvang i Holbæk.

Ved kontrollen af bilen fandt politiet knap 56 gram hash og knap 30 gram amfetamin, som de begge blev sigtet for den ulovlige besiddelse af.

Både den 48-årig mand fra Mørkøv og den 57-årige kvinde fra Grevinge nægtede ethvert kendskab til den fundne narkotika, som politiet beslaglagde med henblik på senere konfiskation, men også nærmere undersøgelse for at få nogen, der måske kan drages til ansvar for besiddelsen.

Narkokørsel – Hovedgaden, Undløse, Tølløse – Holbæk

Kl. 00.19 sigtede politiet en 41-årig mand fra Ringsted for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil ad Hovedgaden i østlig retning.

Han fik i forbindelse med en kortvarig anholdelse udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Den 41-årige var tillige i besiddelse af et midlertidigt kørekort, hvis gyldighed var udløbet, så han blev også sigtet for at køre til trods herfor. Baggrunden for det midlertidige kørekort var en anden verserende sag om narkokørsel fra marts 2023. Han vil derfor høre nærmere fra politiet, når analyseerklæringen fra den seneste blodprøve foreligger.

Narkokørsel – Landevejen, Gislinge – Holbæk

Kl. 08.45 blev en 33-årig mand fra Hørve sigtelse for narkokørsel i den personbil, som han havde ført ad Landevejen i Gislinge.

Baggrunden for sigtelsen var en narkometertest, der havde givet udslag for påvirkning af amfetamin og methamfetamin, hvorfor den 33-årige efterfølgende fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer i forbindelse med en kortvarig anholdelse.

Når analyseerklæringen fra blodprøven foreligger, kan han forvente at høre nærmere fra politiet om sagens videre forløb.

Narkokørsel – Landevejen, Svinninge – Holbæk

Kl. 02.28 sigtede politiet endnu en fører af en personbil for kørsel i narkotikapåvirket tilstand ad Landvejen mod øst i Svinninge.

Der var tale om en 18-årig mand fra Hørve, som blev sigtet for narkokørsel og i forbindelse med en kortvarig anholdelse fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Når analyseerklæringen foreligger, vil han høre nærmere fra politiet.

Narkokørsel – Omfartsvejen, Holbæk

Kl. 16.15 blev en 40-årig mand fra Regstrup sigtet for narkokørsel i en personbil, som han førte i nordvestlig retning ad Omfartsvejen i Holbæk, efter at politiet kunne mistænke ham for at påvirket af euforisende stoffer under kørslen.

Den 40-årige fik i forbindelse med en kortvarig anholdelse udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse herfor.

Narkokørsel – Roskildevej, Holbæk

Kl. 14.00 standsede en patrulje en personbil for at lave en rutinemæssig kontrol. Føreren af køretøjet – en 20-årig mand fra Holbæk – blev testet positiv for euforiserende stoffer af patruljens narkometer og blev sigtet for narkokørsel og anholdt til blodprøvetagning. Under ransagning af bilen fandt politiet en kniv med en bladlængde på 18 cm, som tilhørte en passager i bilen – en 20-årig mand fra København, som han ikke havde et anerkendelsesværdigt formål med. Manden blev derfor sigtet for overtrædelse af knivloven. Sagerne afgøres på et senere tidspunkt.

Narkokørsel mv. – Ringstedvej, Mørkøv – Holbæk

Kl. 10.05 standsede politiet en personbil med i alt tre personer i for at foretage en rutinemæssig kontrol af personerne og køretøjet.

Føreren var en 30-årig kvinde fra Eskebjerg, som deltog i en narkometertest, der gav udslag for påvirkning af kokain og cannabis under kørslen. Hun blev derfor sigtet for narkokørsel og anholdt med henblik på transport til et sygehus for at få udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

I bilen var en 30-årig kvinde fra Bagsværd med som passager. Hun blev også frihedsberøvet, da hun var efterlyst af Københavns Vestegns Politi som udeblevet fra et retsmøde i fogedretten i Glostrup. Hun kom derfor med i patruljebilen og efterfølgende afleveret ved Retten i Holbæk, hvorfra retsmødet i fogedsagen i samarbejde med Retten i Glostrup blev gennemført.

Den kvindelige fører af bilen blev løsladt efter blodprøveudtagningen, så hun kan nu afvente resultatet af analysen af blodprøven.

En 29-årig mandlig passager i bilen blev ikke sigtet for noget i anledning af politiets kontrol af ham.

Ophold i fremmed mands hus – Hovedgaden, Svinninge – Holbæk

Kl. 13.10 anmeldte en husejer i 40-erne fra Svinninge, at han for ca. 30 minutter siden var kommet til sit hus, som han havde været fra i nogle dage.

Da han kom hjem, undrede han sig over, at en fremmed mand samtidig forlod adressen og gik væk fra området. Efter kort tid fandt husejeren ud af, at den fremmede mand formentlig havde haft ophold i huset i nogle dag. Tilsyneladende havde manden ikke stjålet noget fra huset, hvor der heller ikke var nogen tegn på opbrydning af døre eller vinduer.

En patrulje kørte til Svinninge og fandt den mistænkte mand i nærheden af togstationen. Der var tale om en 42-årig mand fra Holbæk, som blev anholdt i forbindelse med en sigtelse for husfredskrænkelse.

Den 42-årige erkendte at have haft ophold på stedet i nogle dage og var kommet ind via en ulåst dør. Han blev løsladt efter afhøring til sagen, som han senere vil høre nærmere om.

Politiet har også udfærdiget en rapport til de sociale myndigheder i Holbæk Kommune, så der kan tages stilling til, hvorvidt den 42-årige har behov for støtte eller hjælp i anledning af denne straffesag.

Tiggeri, vold og amfetamin – Holbæk Station, Holbæk

Kl. 19.26 blev en patrulje sendt til Holbæk Station, hvor en kvinde havde siddet og tigget om penge til en togbillet, men da en forbipasserende kvinde havde nægtet at give penge, var hun blevet sparket over skinnebenet.

Patruljen traf den mistænkte kvinde, en 32-årig kvinde fra Holbæk Kommune Hun blev anholdt og sigtet for vold og tiggeri. Hun blev visiteret og her fundet i besiddelse af en smule amfetamin, som hun blev sigtet for at besidde. Kvinden var ikke tilfreds, så hun kaldte betjentene alverdens højlydte ukvemsord, som alle forbipasserende kunne overhøre. Hun blev derfor også sigtet for at forstyrrelse af den offentlige orden.

Efter endt afhøring blev kvinden kørt til indlæggelse, da hun var eftersøgt efter en tidligere behandlingsdom.

To sager om vold og grov vold mod kvinder – Kalundborg og Holbæk

Kl. 05.38 søndag morgen kom en anmeldelse om vold i en lejlighed i Kalundborg by, hvor en 21-årig kvinde fra Kalundborg var blevet slået gentagne gange med en billard kø i forbindelse med en uoverensstemmelse. Den mistænkte gerningsmand, en 20-årig mand fra Kalundborg, havde forladt lejligheden efter overfaldet. Den 21-årige kvinde kom lettere til skade blev tilset på skadestuen. Politiet anholdt kl. 06.55 den 21-årig mand, som blev taget med til afhøring på politistationen.

Kl. 08.35 søndag morgen anmeldte en 17-årig ung kvinde, at hun om natten omkring kl. 01.00 var blevet uvenner med sin kæreste efter en efterskolefest i Holbæk, Han havde slået hende med et knytnæveslag og sparket hende gentagne gange, mens hun lå ned. Mandag eftermiddag blev den 17-årige unge mand anholdt og sigtet for grov vold. Hans forældre og de sociale myndigheder blev underettet om sagen, og han blev taget med til afhøring på politistationen

Sagerne blev vurderet juridisk, men der blev ikke fundet grundlag for at fremstille nogen i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling. De sigtede blev derfor løsladt efter endt sagsbehandling, men vil høre mere fra politiet senere.

Unge med “splatterpistol” skabte utryghed – Nordre Banevej, Holbæk

Kl. 16.46 fik politiet anmeldelse om, at en ung mand i en gruppe af unge var i besiddelse af en pistollignende genstand på Nordre Banevej i Holbæk. Flere patruljer blev sendt til stedet, og betjentene tog alle forbehold af hensyn til sikkerheden. Da de traf gruppen af store drenge, blev de alle kommanderet ned på jorden og visiteret.

En 15-årig dreng fra Holbæk havde en “pistol” siddende i bukselinningen, som senere viste sig at være en hardball/splatterpistol. De seks drenge i alderen 13-15 år – alle fra Holbæk, fik en snak med politiet om den utryghed det skaber at gå med noget, der ligner våben på gaden. Politiets indsatsleder kontaktede de unges forældre, som blev orienteret om sagen. En hundepatrulje afsøgte området, men der blev ikke fundet yderligere. Harballpistolen blev taget med for at undgå flere uhensigtsmæssige episoder.

Fredag-lørdag

Utryghedsskabende adfærd – Valdemar Sejrsvej, Holbæk

Kl. 19.10 rykkede politiet ud til området ved en tankstation og en fastfoodrestaurant, idet en gruppe af personer bl.a. havde været på tankstationen og skabt utryghed, fordi en af personerne havde haft en elefanthue på.

Politiet fik i området kun kontakt til tre unge mænd på 13, 16 og 16 år fra Holbæk kommune, men ingen af dem kunne mistænkes for at have begået noget ulovligt. De blev derfor blot bortvist fra området, så der ikke var risiko for yderligere utryghedsskabende adfærd.

Varetægtsfængsling – To mænd overfaldet – Ladegårdsparken Vest, Holbæk

Retten i Holbæk besluttede i forbindelse med et grundlovsforhør, at tre mænd på 21, 21 og 24 år fra Holbæk alle skulle varetægtsfængsles foreløbigt til den 20. juni 2023.

De var alle i grundlovsforhøret blev sigtet for både vold og grov vold over for to mænd, som de havde overfaldet i Ladegårdsparken Vest, Holbæk, kort efter midnat natten mellem fredag og lørdag i sidste uge. De to forurettede mænd var dog forsvundet, da politiet ankom til stedet kort efter anmeldelsen, så deres identitet er ikke politiet bekendt.

Grundlovsforhøret blev afholdt for lukkede døre, ligesom retten udstedte et navneforbud i sagen. Politiet kan derfor ikke oplyse yderligere i sagen.

Politiet vil dog gerne opfordre de to forurettede mænd til at henvende sig, så de kan blive afhørt til sagen. Også andre, der måtte have set noget i forbindelse med overfaldene, vil politiet gerne i kontakt med efter henvendelse til politiet på tlf. 114.

Verbale trusler mod to kvinder – Ladegårdsparken Vest, Holbæk

Kl. 15.48 fik politiet en anmeldelse fra to kvinder om, at de var blevet truet på livet under ophold i et skur i Ladegårdsparken Vest i Holbæk.
Politiet fik i området kontakt til to kvinder på 66 og 75 år fra Holbæk, som begge var blevet truet på livet af en gruppe mænd, der var kommet til stedet. En af mændene havde verbalt truet med at udøve vold mod dem, hvis de ikke forlod skuret. Kvinderne havde ikke lidt fysisk overlast som følge af truslerne.

I området fandt politiet den pågældende gruppe mænd og foretog anholdelse af en 25-årig mand uden fast bopæl, idet han var den mand, der havde udtalt sig truende over for kvinderne. Den 25-årige blev sigtet for trusler på livet, men ikke umiddelbart afhørt til sagen, da han ønskede en forsvarer til stede under afhøringen. Han blev derfor løsladt, men kan forvente at blive tilsagt til afhøring på et senere tidspunkt. Ingen af de øvrige mænd i gruppen blev sigtet for noget.

Vold i nære relationer endte med bortvisning fra hjemmet – Jyderup – Holbæk

Kl. 15.38 rykkede politiet ud til en privat adresse i Jyderup efter en anmeldelse om, at der var uorden og måske slagsmål mellem personer boende på adressen.

Politiet fik ikke langt fra adressen kontakt til en 11-årig pige og kort efter på adressen kontakt til en uadreagerende og opfarende, 40-årig mand fra Jyderup. Han blev straks frihedsberøvet for at få skabt ro på stedet, mens politiet skulle have klarlagt, hvad der var foregået.

På stedet var også en 39-årig kvinde fra Jyderup, som oplyste at være blevet overfaldet af sin samlever, så hun havde pådraget sig rødmen og hævelser i ansigtet efter slag.

Ved nærmere undersøgelse af omstændighederne ved uroen i personkredsen med nære relationer til hinanden viste det sig, at den anholdte også kunne mistænktes for at have taget fat i og skubbet til den 11-årige pige på en måde, som kunne anses for vold.

Den 40-årige blev på stedet sigtet for de to tilfælde af vold mod personer med nære relationer til ham, hvorefter politiet ville transportere ham væk fra stedet med henblik på afhøring til sagerne.

Herunder satte den 40-årige sig modværge og lagde hindringer i vejen for at gennemføre anholdelsen fuldt ud og lade sig transportere væk fra adressen.

Den anholdte blev derfor ud over vold også sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om lægge hindringer i vejen for politiet i forbindelse med anholdelsen.

Efter afhøring til sagerne løslod politiet den 40-årige, efter at politiet og anklagemyndigheden nøje havde vurderet sagens omstændigheder. Grundlaget for fremstilling i et grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling var ikke umiddelbart til stede, men politiet valgte i stedet at bortvise den 40-årige fra adresse i de næste 30 dage i medfør af lov om bortvisning fra hjemmet.

Den 40-årige må derfor ikke indfinde på sin adresse og kan blive straffet herfor, såfremt han overtræder forbuddet. Han var dog ikke indforstået med afgørelsen, hvorfor en dommer nu skal se nærmere på politiets grundlag for at bortvise ham fra hjemmet.

Politiet har efterfølgende også underrettet de sociale myndigheder om voldssagerne mellem personer med nære relationer, herunder et 11-årigt barn som en af parterne.

Vold mod dørmand og politiet – Nygade, Holbæk

Kl. 04.47 anmeldte en 23-årig dørmand ved et diskotek i Nygade, at han var blevet slået i ansigtet af en mandlig gæst uden for diskoteket. Her havde den mandlige gæst fået besked på at vente, mens personalet ledte efter en taske og en telefon indenfor.

Der opstod en diskussion mellem gæsten og dørmand, der fik et slag i ansigtet af manden.

Politiet foretog efterfølgende anholdelse af en mand, som blev sigtet for vold mod dørmanden. Han ønskede ikke oplyse sit navn mv., hvilket medførte yderligere en sigtelse for overtrædelse af retsplejeloven. I forbindelse med transporten hen til patruljebilen sparkede den anholdte ud efter og ramte en politibetjent på det ene knæ, så sigtelserne blev udvidet til også at omfatte vold mod politiet.

Den anholdte blev senere identificeret som en 20-årig mand fra Slagelse, der efter et lægetilsyn blev anbragt i detentionen til afrusning, inden han søndag formiddag blev afhørt til sagen og sluttelig løsladt. Senere vil han høre fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.

Søndag – mandag

Indbrud i Perioden

Annexgårdsvej, Ugerløse

Munkholmvej, Holbæk