Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet 1-11. juli 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld – Holbæk

Kl. 1950 kørte en varebil ind i en anden bil på Kløvermarksvej. Føreren af bilen stak af fra stedet. Der skete kun materiel skade. Politiet undersøger nu sagen nærmere.

Færdselsuheld – Vipperød, Holbæk

Kl. 1628 kørte en 46-årig kvinde fra Gislingeud fra parkeringspladsen ved Netto i sin bil og holdt stillet med fronten ud over cykelstien. I det samme kom en 55-årig mand fra Holbæk cyklende ad Roskildevej mod syd og ramte bilen. Cyklisten brækkede et kraveben og blev kørt til sygehus i ambulance.

Brand – Regstrup, Holbæk

Kl. 0213 brændte fire dæk, der var stablet op om en lygtepæl og et el-skab ved siden af lygtepælen. Det førte til, at de nærliggende husstande mistede strømmen. Politiet vil meget gerne høre fra vidner, der har hørt eller set noget i relation til sagen. Ring på 114.

Fremstilling i grundlovsforhør – Holbæk – sag fra Vig

Den 50-årige mand, der sigtes i forbindelse med vold på Vig Festivalen blev fremstillet i retten kl. 1130. Han blev fængslet til den 250717. Retsmødet afholdt for lukkede døre.

Grundlovsforhør – Holbæk

Kl. 1200 blev en 56-årig mand fra Trige fremstillet i forbindelse med tyverisag fra Nyk. Sj. Pgl. blev fængslet til den 250717. Retsmødet afholdt for lukkede døre.

Beslaglagt bil – Holbæk

Kl. 1752 kørte en 22-årig mand fra Holbæk i bil på Gl. Ringstedvej. Han var frakendt førerretten, og da han mødte politiet blev han sigtet for kørsel i frakendelsestiden, og så blev bilen beslaglagt, da det var tredje gang i år, at han var standset af politiet under lignende omstændigheder.

Brand – Holbæk

Kl. 1011 fik politiet anmeldelse om brand i fire skure på Stenstrup Alle. Det antages, at branden er opstået som følge af brug af ukrudtsbrænder. Ingen personer kom til skade. Et af skurene helt udbrændt.

Jagtgevær fundet i skov – Svinninge, Holbæk

Kl. 1515 fandt en familie en taske med flere skarpe patroner og et jagtgevær i en skov ved Svinninge. Det vides ikke, hvem der ejer geværet og øvrige effekter, der blev hentet af politiet.

Spirituskørsel – Svinninge, Holbæk

Kl. 2050 anholdt politiet en 27-årig mand fra Jerslev, der kørte i bil på Hovedgaden i Svinninge. Bilen var forsynet med stjålne nummerplader og påkørte helleanlæg men fortsatte kørslen. Kørslen blev set af et vidne, der fulgte efter bilen, og ved Løgtved standsede politiet bilen.

Føreren var påvirket af spiritus, narkotika og var frakendt kørekort ved en tidligere lejlighed. Han blev også sigtet for tyveri af nummerpladerne. Ud på aftenen blev han igen løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Røveri mod kiosk – Jyderup, Holbæk

Kl. 1811 kom en mand ind i Hjørnekiosken Spil & Vind på Holbækvej 2, hvor han truede med en pistol. Personalet udleverede kontanter og 12-15 kartoner cigaretter til røveren, der forsvandt fra stedet i en mørk bil, muligt en Volvo stationcar med lys bagklap.

Gerningsmanden beskrives som Mand, lys i huden, ca. 170 cm høj, bredskuldret, iført sort jakke, sorte bukser, sort elefanthue, og talte gebrokkent engelsk. Truede med en pistol.

Politiet afhørte nogle vidner i forbindelse med røveriet, men vi vil meget gerne tale med andre, der evt. har oplysninger i sagen. Ring på 114.

Køer på motorvejen – Vipperød, Holbæk

At der er kø på motorvejen, er ikke noget særsyn, men når der er tale om to firbenede køer, så er det straks en anden sag, og det var tilfældet på rastepladsen ved Arnakke Nord i går kl. 1822. Det lykkedes ejeren at indfange de to køer, inden der skete uheld.

Eftersøgning af 7-årig dreng – Holbæk

Kl. 1944 fik politiet anmeldelse om, at en 7-årig dreng fra Ladegårdsparken havde været væk fra sin familie i tre timer, og familien havde ledt efter ham uden held. Derfor blev politiet kontaktet. Heldigvis blev drengen fundet på en legeplads et godt stykke fra adressen kort tid efter og alle kunne ånde lettet op.

Brand – Mørkøv, Holbæk

Kl. 0030 brændte en Volvo S 40 ved Mørkøvhallen. Bilen stod tæt op af et skur, der ligeledes brændte. Udhænget på selve hallen og en anden del af tagkonstruktionen.

Politiet antager i første omgang, at branden i bilen er påsat, men der skal foretages nærmere undersøgelser på stedet.

Politiet er meget interesserede i at høre fra vidner, der har bemærket en Volvo S 40 køre rundt i Mørkøv og omegn før branden. Ring til politiet på 114.

Tyveri fra villa – Holbæk

Kl. 0804 fik politiet anmeldelse om tyveri fra en villa på Leddet, hvor der var stjålet Iphone og Ipad og to jakker fra ejendommen.

En bil med mistænkelige personer blev set ved stedet. Det lykkedes politiet at få fat i de pgl. personer, hvor to af dem erkendte tyveri fra villaen.

De anholdte var en 19-årig mand fra Jyderup, en 24-årig mand fra Slagelse, en 18-årig kvinde fra Mørkøv, en 20-årig kvinde fra Jyderup og en 22-årig mand fra Mørkøv. Sidstnævnte sigtet for spirituskørsel og narkokørsel. Han fik i den forbindelse udtaget en blodprøve.

Manden fra Slagelse og Jyderup sigtet for tyveri af parfumer fra en villa på Leddet, og derudover blev de sigtet for tyveri fra en anden villa.

Alle anholdte løsladt sidst på eftermiddagen. Sagen vil senere blive afgjort i retten.

Drabsforsøg – Holbæk

Kl. 1110 søndag blev en 41-årig mand fra Holbæk fremstillet i grundlovsforhør sigtet for drabsforsøg. Pgl. sigtes for drabsforsøg, idet han lørdag kl. 1925 stak en 33-årig mand fra Dianalund ned på en adresse i Ladegårdsparken. Den 41-årige blev fængslet til den 250717.

Ud fra politiets oplysninger mandag morgen, så er den 33-årige uden for livsfare.

Vandscootere til ulempe – Holbæk

Kl. 2028 blev anmeldt om tre vandscootere, der sejlede lidt vildt i Holbæk havn og lige uden for havnen.

Reglerne er klare: Det er ikke tilladt at plane nærmere end 300 meter fra land og naturligvis ikke i en havn. Derudover skal føreren af en vandscooter havde speedbådsbevis for at sejle med en vandscooter.

Det lykkedes ikke politiet af få fat i de formastelige i denne omgang.

 

Tæt trafik på Holbækmotorvejen

Kl. 1240 var der en del kø på Holbækmotorvejen i vestgående retning ved afkørsel <12> Roskilde S/Køge af bilister, der skulle til området ved Roskilde Festival. Politiet fik de afventende bilister ind i nødsporet, da køen før afkørslen var op til 400 meter lang. Ingen uheld registreret.

I løbet af eftermiddagen kunne politiet og politihjemmeværnet konstatere, at adskillige bilister på Køgevej læsse personer af eller samlede nogen op trods skiltning om stopforbud. Den trafikale adfærd forårsagede mindre kaos og langsommelig trafikafvikling i området. Hav tålmodighed og respekter skiltningen.

Brand i bil – Tornved, Jyderup

Kl. 1746 brændte en bil på Tornved Byvej. Bilen er ikke brugt et stykke tid, og der er mistanke om, at branden er startet med en kortslutning i bilens elektriske system.

Indbrud i perioden
Stenhusparken, Holbæk
Tjebberupvej, Holbæk
Havnevej, Holbæk
Ringstedvej, Holbæk
Tuse Byvej, Holbæk
Nyvej, Jyderup
Høed Enghaven, Jyderup
Drejervej, Store Merløse
Hovedgaden, Svinninge
Sorøvej, Ugerløse
Undløse Idrætsvej, Undløse