Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet Jun 20, 2017 til Jun 27, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Udbrændt bil – Undløse, Holbæk.

Kl. 1027 blev fundet en udbrændt Audi, der stod ved Colas på Overdrevsvej. Politiet hører gerne fra vidner, der har oplysninger om sagen.Ring på 114.

Røverilignende forhold – Holbæk.

KL. 0007 blev en 18-årig mand fra Holbæk passet op af fire unge mænd, der kom kørende i en bil. De stod op af bilen på Smedelundsgade ved sygehuset, og de ene af dem havde et slagvåben i hånden. Den 18-årige havde været på McDonald’s og de fire tog posen med mad fra ham. Han turde ikke andet udlevere den, da han så slagvåbenet.

De fire beskrives som ca. 25 år, danske af udseende. Kørende i en ældre rød Volvo.

Politiet efterforsker nu sagen nærmere. Politiet vil meget gerne tale med vidner, der har hørt eller set noget i relation til sagen. Ring på 114.

Brand i skur – Holbæk.

Kl. 0343 var politi og brandvæsen på Slotshaven, hvor der var ild i et skur. Brandårsag ukendt.

Indbrud i idrætsanlæg – Tuse Byvej, Tuse, Holbæk

Kl. 0932 optog politiet en anmeldelse om et indbrud i Tuse Hallen, hvor der natten mellem torsdag d. 220617 og fredag d. 230617 var forøvet indbrud i hallen ved opbrydning af et vindue til cafeteriaet. Politiet foretog diverse undersøgelser i den anledning og fik af personalet oplyst, at gerningsmanden var blevet optaget på overvågningsudstyr i hallen.

Kl. ca. 2015 fik politiet en fornyet henvendelse om, at en mand, som mindede meget om indbrudstyven på overvågningen, befandt sig i hallen. Politiet kørte til stedet og bemærkede, at den mistænkte mand forsøgte at stikke af fra hallen. Han blev dog indhentet og anholdt som mistænkt for indbruddet. Der var tale om en 21-årig mand fra Holbæk, som blev sigtet for indbruddet, hvor der var blevet stjålet en harddisk og en ølkasse. Den 21-årige blev løsladt efter afhøring til sagen, men kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Løsnede hjulbolte – Køge / Mørkøv, Holbæk

Kl. 0941 fik politiet den første anmeldelse fra en 28-årig kvinde fra Fakse, hvis personbil havde været parkeret ved Køge sygehus fra lørdag d. 170617 om aftenen til søndag morgen. Da hun kørte fra stedet, larmede bilen meget, og da hun kom hjem, kunne hun konstatere, at alle hjulbolte på begge forhjul var løsnede. Ingen skade sket.

Kl. 0947 fik politiet en anmeldelse fra en 63-årig mand fra Køge, der under kørsel havde hørt en underlig lyd og opdaget, at hjulboltene på det ene forhjul på en lånt bil var skruet ud. Bilen havde natten mellem tirsdag d. 200617 og onsdag d. 210617 været parkeret på Margrethevej, Køge. Ingen skade sket.

Kl. 2315 anmeldte en 52-årig kvinde fra Holbæk, at hun efter et besøg i Knabstrup onsdag aften i tidsrummet kl. 2000-2300 var kørt retur til Holbæk. Under kørslen havde det virket, som om bilen var punkteret. Efterfølgende opdagede hun, at hjulbolte på tre hjul var skruet løse. Ingen skade sket.

Kørsel i frakendelsestiden mv. – bil beslaglagt – Roskildevej, Vipperød – Holbæk

Kl. 1222 sigtede politiet en 31-årig mand fra Vipperød for at køre i en varebil, selv om han i forvejen var frakendt kørekortet. Politiet standsede varebilen, fordi den var forsynet med nummerplader, der tidligere på måneden var meldt stjålne fra Gl. Skovvej, Regstrup. Varebilen var derfor hverken ansvarsforsikret eller indregistreret. Den 31-årige blev dermed atter afsløret i at køre bil, selv om han var frakendt førerretten, hvilket bevirkede, at politiet på grund af flere sigtelser om samme overtrædelse af færdselsloven beslaglagde varebilen med henblik på senere konfiskation. Den 31-årige vil derfor blive indkaldt til et retsmøde, når sagerne mod ham skal afgøres.

Løse hjulbolte – Holbæk.

Kl. 2022 fik politiet anmeldelse om, at fem hjulbolte var løsninger på et forhjul på en bil, der stod på parkeringspladsen ved Elværket, Havnevej. Det antages, at det er sket mellem 1900 og 1945. Politiet vil meget gerne tale med vidner, der har set noget. Ring på 114.

Politiet skal gentage opfordringen til, at man checker sine hjul, før man kører i sin bil. Giver bilen den mindste mislyd fra hjulene så stands op med det samme.

Vold mod politiet m.v. – Holbæk.

Kl. 1130 var politiet på en adresse i Brogade, hvor en 50-årig mand havde en truende adfærd. Det lykkedes politiet få manden anholdt efter brug af peberspray, idet han truede politiet med en kniv. Pgl. blev kørt til psyk. hospital med henblik på indlæggelse. Undervejs sparkede han en politiassistent i hovedet. Manden blev tvangsindlagt på hospitalet.

Politiets jurister vurderer tirsdag formiddag, om den pgl. skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Færdselsuheld – Holbæk.

Kl. 1250 anholdt politiet en 51-årig mand fra Jyderup, der kørte ad Vald. Sejrsvej og ikke bemærkede, at en forankørende bil bremsede for rødt lys. Det førte til, at den påkørte bil selv kørte op bag i en forankørende. Der skete ingen personskade. Der var mistanke om spirituskørsel, og derfor blev der udtaget blodprøve af den 51-årige.

Færdselsuheld – Holbæk.

Kl. 1924 skete et færdselsuheld på Dampmøllevej ved parkeringsplads ved Godsbanen.

en bil, der blev ført af en 38-årig mand fra Kalundborgkørte ud fra parkeringspladsen for ubetinget vigepligt og ud foran en bil, der kørte på Dampmøllevej mod sydøst. Sidstnævnte bil ført af en 23-årig mand fra Holbæk. I alt fem personer blev kørt til undersøgelse på sygehus, men ud fra politiets oplysninger er ingen af dem kommet til skade.

Indbrud i perioden
Idrætsvej, Gislinge
Blomsterhaven, Holbæk
Heibergs Have, Holbæk
Ringstedvej, Kvanløse, Holbæk
Industrivej, Jyderup
Skarridsøgade, Jyderup
Langåsen, Holmstrup, Jyderup
Nyvej, Jyderup
Drivsåtvej, Jyderup
Løvenborg Alle, Regstrup
Helsevej, Svinninge