Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet Maj 05, 2017 til Maj 17, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Lastbil i klemme – Holbæk

Kl. 0800 modtog politiet anmeldelse om, at en udenlandsk lastbil sad fast på Munkholmbroen, der p.t. er under reparation, hvilket betyder en smallere kørebane. Der er tydelig skiltning om indskrænkningen inden broen. Det lykkedes at få lastbilen fri igen før politiet kom frem til stedet.

Indbrudstyve overrasket – Skolegade, Holbæk

Kl. 1046 slog en 20-årig kvinde fra Holbæk alarm, da hun var blevet vækket af underlige lyde i husets stueetage. Anmelderen, der havde sovet på førstesalen, gik neden og så to mænd flygte ud af villaen, medens de spontant blev filmet med anmelderens mobiltelefon. De to mænd forsvandt herefter i ukendt retning og blev beskrevet som: A: Mand, Dansk af udseende, 20-25 år, 175-185 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Sort, Yderligere kendetegn: Skæg langs kæbepartiet, Talte: Dansk, Iført: Rød kasket, sort dynejakke, grå hættetrøje, grønne armybukser, røde sko, Medbragte: sort taske; og B: Mand, Dansk af udseende, 25-30 år, 180-185 cm, Kropsbygning: Muskuløs, Hudfarve: Hvid, Yderligere kendetegn: sort stretch ørering, skæg langs kæben og gedeskæg på hagen., Talte: Dansk, Iført: Sort peak performance jakke, sort hue, solbriller i nakken, grønne armybukser, lysegrønne
sko, Med
bragte: rygsæk. Politiet fandt ikke de to mistænkte og kunne efterfølgende konstatere, at de havde opbrudt et vindue og stjålet en dunjakke og en dunvest, inden de flygtede.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket de to mænd i området, eller som kan give oplysninger om deres identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Spirituskørsel – Holbækvej, Jyderup – Holbæk

Kl. 1320 anholdt og sigtede politiet en 48-årig mand fra Jyderup for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Spiritus- og narkokørsel / kørsel i frakendelsestiden mv. – Tuse Næs Vej, Mårsø, Holbæk

Kl. 1509 anholdt og sigtede politiet en 34-årig mand fra Holbæk for kørsel i både spiritus- og narkotikapåvirket tilstand i en personbil, som var monteret med nummerplader, der var afmeldte hos SKAT, og som havde siddet på en bil af et andet mærke end den bil, som den 34-årige var fører af. Derfor standsede politiet bilen med henblik på rutinemæssig kontrol. Den 34-årige, der i øvrigt slet ikke måtte sidde bag rattet i en bil, fordi han i forvejen var frakendt førerretten, blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve og afhøring til sagerne omkring overtrædelserne af færdselsloven.

Narkokørsel – Hellestrupvej, Hellestrup, Holbæk

Kl. 2105 anholdt og sigtede politiet en 26-årig mand fra Holbæk for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for cannabis (hash), som narkometertesten indikerede, at han var påvirket af.

Spiritus-/narkokørsel – Munkholmvej, Holbæk

KL. 0244 anholdt og sigtede politiet en 22-årig mand fra Dianalund for kørsel i en personbil i både spiritus- og narkotikapåvirket tilstand. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer.

Uro – Holbæk

Kl. 0448 anholdt politiet en 19-årig mand fra Holbæk, der optrådte provokerende og voldeligt på Nygade. Det fik han en bøde for, men da han fortsatte på samme måde, blev han sat i detentionen, til han igen var ædru.

Færdselsuheld – Holbæk

Kl. 1344 skete et færdselsuheld på Omfartsvejen, hvor en personbil, der blev ført af en 36-årig mand fra Tølløse, kørte ad Omfartsvejen mod vest. En motorcykel, der blev ført af en 43-årig mand fra Holbæk, kørte i samme retning var begyndt overhaling, da personbilen ville svinge til venstre. Motorcyklen blev ramt og føreren pådrog sig knoglebrud m.v.

Narkopåvirket bilist – Jyderup, Holbæk

Kl. 1457 anholdt politiet en 29-årig mand fra Brande, der kørte i bil på Industrivej. Han var påvirket af narkotika og fik udtaget en blodprøve.

Fremstilling i grundlovsforhør – Holbæk – sag fra Høng

Kl. 1100 blev en 24-årig mand fra Bjerringbro fremstillet i et lukket grundlovsforhør, sigtet for røveri mod guldsmed den 290317. Han blev fængslet 060617. Politiet har ikke flere kommentarer vedr. sagen.

Færdselsuheld – Holbækmotorvejen, Holbæk

Kl. 1249 forulykkede en 71-årig kvinde fra København K under kørsel i en varebil ad motorvejen i vestlig retning kort efter motorvejskryds Holbæk. Hun mistede af ukendte årsager kontrollen over varebilen og kom ud i midterrabatten med venstre hjulpar, hvorefter varebilen snurrede rundt om sig selv og endte på taget ca. 10 meter ude på en mark. Føreren var stadig i bilen, da redningspersonalet vendte bilen om, og blev kort efter fløjet til Rigshospitalet til nærmere kontrol for eventuel personskade. Hun var dog sluppet fra ulykken med diverse knubs. Ingen andre trafikanter var involveret i uheldet.

Narkobilist uden førerret – Skovbovej, Undløse, Tølløse – Holbæk

Kl. 1815 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 22-årig mand fra Tølløse for kørsel i en personbil i narkotikapåvirket tilstand og uden at have førerret til køretøjet. Førerretten havde han ikke fået generhvervet sig efter udløbet af en tidligere frakendelse af kørekortet. Den 22-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer samt afhøring i anledning af de to sigtelser for overtrædelse af færdselsloven.

Vold – Jernbaneplads, Holbæk

Kl. 2135 anmeldte en 16-årig ung mand fra Tølløse, at han netop var blevet overfaldet i elevatoren på Holbæk station. På perronen havde han set nogle højrøstede unge sidde på en bænk, hvorefter han tog elevatoren ned. Da han skulle ud, blev vejen spærret af en af dem, som havde siddet på bænken, og han blev presset ind i elevatoren, hvor han uden grund fik to knytnæveslag i hovedet. Voldsmanden forlod herefter elevatoren og overfaldt kort efter en 18-årig mand fra Mørkøv, der havde siddet på en bænk på perronen. Dette offer var blevet kontaktet af gerningsmanden, som syntes, at offeret havde stirret umotiveret på ham, hvorefter offeret fik et knytnæveslag i hovedet. Politiet kom hurtigt til stationen, hvor politiet med god hjælp fra de to ofre hurtigt kunne få udpeget gerningsmanden. Politiet anholdt en 16-årig ung mand fra Svinninge, som blev sigtet og afhørt til de to tilfælde af vold over for tilfældige unge mænd på togstationen. De sociale myndigheder var til stede ved afhøringen, ligesom den 16-åriges værge blev underrettet om sagerne mod ham. Den sigtede, som politiet ikke kender i forvejen i forbindelse med tidligere utryghedsskabende adfærd i stationsområdet, blev løsladt efter afhøring til sagerne, men kan forvente at blive indkaldt til et retsmøde, når sagerne skal afsluttes strafferetligt.

Spirituskørsel – Jyderup, Holbæk.

Kl. 2035 anholdt politiet en 30-årig mand fra Mørkøv, der kørte på Holbækvej. han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Kørsel uden førerret – bil beslaglagt – Asmindrupvej, Vipperød – Holbæk

Kl. 0750 standsede politiet en personbil, der blev ført af en 39-årig mand fra Holbæk. Han kunne ikke fremvise noget kørekort, da han ikke havde generhvervet førerretten efter udløbet af en tidligere frakendelse i 2010. Og da han inden for de seneste tre år flere gange tidligere var blevet afsløret i at køre bil alligevel, beslaglagde politiet hans personbil med henblik på senere konfiskation. Han vil blive indkaldt til et retsmøde, når straffesagen og spørgsmålet om endelig konfiskation af bilen skal afgøres.

Mænd stjal mini-læsser – Gl. Nykøbingvej, Svinninge, Nørre-Asmindrup – Odsherred

Kl. 0145 vågnede ejeren af en forlystelsespark, idet han kunne høre nogen køre rundt på en maskine i parkens område. Han stod op og kørte i sin bil mod udgangen, hvor han spærrede vejen for en mini-læsser, som gerningsmænd kørte rundt på. Da gerningsmændene opdagede, at de var blevet spærret inde, tog de flugten til fods ud over en mark. Anmelderen formåede dog at få dem kaldt tilbage og fik tilkaldt politiet, som efterfølgende anholdt og sigtede en 22-årig mand fra Vig og en 23-årig mand fra Højby Sj. for tyveriet af mini-læsseren, der havde stået med nøglen i tændingen. Begge blev løsladt efter endt sagsbehandling, men kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen mod dem skal afgøres.

Indbrud i perioden
Østre Vej, Gislinge
Skolegade, Holbæk
Spånnebæk, Holbæk
Gl. Ringstedvej, Holbæk
Buerupvej, Buerup, Jyderup
Cementvejen, Jyderup
Industrivej, Jyderup
Ringstedvej, Mørkøv
Kvarmløsevej, Tølløse
Østrupvej, Ugerløse