Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet Apr 07, 2017 til Apr 19, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Vold – Gislinge, Holbæk.

Kl. 1402 var to personer oppe at slås på Byvej. En 35-årig mand fra Hørve var kommet til skade og havde pådraget sig benbrud. Politiet foretog undersøgelser på stedet og fandt bl.a. en flaske, der er brugt i forbindelse med volden.

Politiet kender endnu ikke motivet til volden. Sagen efterforskes nu, og politiet har ikke flere oplysninger om sagen i øjeblikket.

Politiet hører meget gerne fra vidner eller andre, der har oplysninger til sagen ring på 114.

Narkobilist med stoffer, men uden førerret- Bødkervej, Holbæk

Kl. 0115 anholdt og sigtede politiet en 31-årig mand fra Eskebjerg for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, som han i forvejen ikke måtte føre, fordi han ikke havde generhvervet førerretten efter udløbet af en frakendelse af kørekortet i 2014. Ved ransagning af bilen og den 31-årige selv fandt politiet tillige ham i besiddelse af en joint og 14½ gram hash. Han blev afhørt til sagerne og løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Politiet vil derfor kontakte den 31-årige, når sagerne er klar til afgørelse.

Forsøg på røveri mod kvinde – Knudstien / Ladegårdsparken, Holbæk

Kl. 2050 anmeldte en forslået, 26-årig kvinde fra Holbæk sig overfaldet af en mand, der forlangte at få hendes telefon og pung udleveret. Hun havde i tidsrummet kl. ca. 1800-1830 gået en tur på vandtårnsstien ved Ladegårdsparken i retning mod Peder Billesvej, da hun mødte en fremmed mand, der gik den modsatte vej. Uden varsel ved passage af hinanden slog manden den 26-årige i ansigtet, så hun faldt omkuld, samtidig med at manden forlangte at få hendes mobiltelefon og pung udleveret. Da offeret liggende på jorden fornemmede, at der kom andre gående på stedet, stak manden af i løb i ukendt retning og uden de krævede effekter. Offeret kunne beskrive overfaldsmanden som: A: Mand, 20-30 år, 170-180 cm, almindelig af bygning, talte dansk, iført sort hættetrøje med hætten trukket ned. Efter overfaldet, der af politiet anses for at være et røveriforsøg, gik kvinden hjem til en veninde for at sunde sig, hvorefter hun anmeldte overfaldet.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har oplysninger om gerningsmanden, eller som har været i området på gerningstidspunktet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Ordensbekendtgørelsen – Holbæk.

Kl. 1435 kørte politiet til busholdepladsen ved stationen, hvor en buschaufførikke ville vise billet og oplyse navn. Han havde i øvrigt også urineret op af en skraldespande i venteområdet.

Manden, en 25-årig fra Hurup,blev bortvist, og han fik i den forbindelse en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Mistænkeligt forhold – Holbæk.

Kl. 1840 fik politiet en anmeldelse om, at to mænd gik rundt og tog billeder af huse på stedet, hvilket anmelderen fandt mistænkeligt.

De to beskrives som:

A Mand, 30-35 år, 170-175 cm, alm. af bygning, brunlig hud, østeuropæer, sort kort hår, talte fremmedsprog, iført sort læderjakke, sorte bukser og sort T-shirt.

B: mand, østeuropæer, 50-55 år, 175-180 cm, kraftig af bygning, lys læderjakke, mørke bukser og medbragte en taske.

Det lykkedes ikke at finde frem til mændene.

Færdselsuheld – Holbæk.

Kl. 1139 skete et færdselsuheld på Roskildevej/Ved Omfartsvejen/Eriksholmsvej, hvor en personbil, der blev ført af en 49-årig mand fra Svinninge foretog et venstresving og påkørte derved en bil, der blev ført af en 32-årig mand fra Holbæk. I alt fire personer blev kørt til undersøgelse på sygehus. Ingen var kommet alvorligt til skade. Den 49-årige var påvirket af spiritus, og han fik udtaget en blodprøve.

Uro – Holbæk.

Kl. 2004 blev anmeldt fra Strandparken på Kalundborgvej, at nogle unge kørte med en fir-hjulet crossmaskine i Strandparken. Politiet fandt ikke frem til de unge eller det firhjulede køretøj.

Uro – Holbæk.

Kl. 1547 var politiet på Holbæk Sygehus, hvor der var optræk til ballade mellem to grupperinger, der var på stedet. Politiet fik de unge bortvist fra stedet, og freden således genoprettet. Politiet kender ikke den egentlige årsag til uenighederne.

Brand – Holbæk.

Kl. 1330 var der brand i en bygning på Kalundborgvej, hvor man havde arbejdet med en ukrudtsbrænder. Der var i den forbindelse gået ild i en udbygning af træ på husets bagside. Brandvæsenet fik hurtig kontrol over ilden.

Tricktyveri – Holbæk.

Kl. 1526 skete et tricktyveri i Netto på Jernbanevej, hvor en 76-årig kvinde fra Holbæk var ude at handle. Hun havde sin pung i sin skuldertaske, der lå i indkøbsvognen. En udenlandsk mand henvendte sig til hende og spurgt om noget, som forurettede ikke forstod. Hun henviste ham til forretningens personale. Kort efter kom manden tilbage og talte til hende igen. Da forurettede kom til kassen var hendes pung væk.

På forretningens video ses manden og en kvinde. Det var kvinden, der stjal pungen fra tasken. Manden beskrives som udlænding, 27-35 år, 170 cm, alm. af bygning, talte en lille smule dansk.

Politiet efterforsker nu sagen.

Færdselsuheld – Holbæk.

Kl. 0750 skete et færdselsuheld på Kattegatsvej ved Bispehøjen, hvor en 12-årig dreng fra Holbæk blev påkørt af en bil, der kørte ad Kattegatsvej mod syd.Drengen blev påkørt, da han ville krydse Kattegatsvej. Han ramte bilen med sin venstre underarm, og ramte formentlig bilens sidespejl.

Bilen fortsatte uden at standse op. Bilen beskrives som en mindre sort personbil. Intet signalement af føreren af bilen. Drengen slap med lidt ømhed i armen.

Politiet vil meget gerne i kontakt med føreren af bilen, og vil i den forbindelse også gerne tale med vidner til uheldet. Ring på 114.

Tricktyveri – Jyderup, Holbæk.

Kl. 1100 skete et tricktyveri på Søbæksparken, hvor en 85-årig kvinde fik stjålet sit guldarmbånd fra højre arm. En sølvgrå bil kom kørende med en kvinde og en mand, og kvinden steg ud af bilen og henvendte sig på gebrokkent dansk til forurettede. Kvinden krammede forurettede og stjal hendes guldarmbånd.

Kvinden beskrives som Kvinde, østeuropæisk udseende, talte gebrokkent dansk kraftig, rødt mellemlangt hår, iført rødlig eller rosa bluse. Manden, der førte bilen beskrives som mand, østeuropæer.

Butikstyveri – Holbæk.

Kl. 1515 anholdt politiet en 36-årig mand fra Litauen, der sigtes for butikstyveri af diverse make-up m.v. fra Føtex, Smedelundsgade. Pgl. blev standset ved udgangen. Han sidder fortsat anholdt, og politiets jurister vil vurdere, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.

Indbrud i perioden
Kalundborgvej, Tuse, Holbæk
Bakkekammen, Holbæk
Ågerupvej, Vipperød