Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet Mar 28, 2017 til Apr 05, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-holbaek.dk

Tyveri fra personbiler – Holbæk.

Kl. 0744 blev anmeldt om tyveri fra 12 biler, der stod hos Peugeot på Mellemvang. Fra bilerne er stjålet batterier og airbags. Tyverierne sket mellem mandag kl. 1900 og tirsdag kl. 0645.

Fremstilling i grundlovsforhør – Holbæk.

Kl. 1030 blev tre mænd fra Litauen fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for røveri. De pgl. forsøgte at køre en mand ned efter tyveri på Halvmånen lørdag. – se døgnrapport fra g.d. – de blev alle fængslet til den 250417.

Narkohunde på besøg i Tølløse, Holbæk.

Politiet kørte forbi Bytorvet i Tølløse, hvor der sad nogle personer på torvet. Narkohunden Eddie gik en tur forbi personerne, og hunden fandt et meget lille kvantum hash på to personer. Det endte med en sigtelse for overtrædelse af lov om euf. stoffer.

Indbrud i frisørsalon – Nygade, Holbæk

Kl. 2313 modtog politiet en anmeldelse om et igangværende indbrud i en frisørsalon. Politiet kørte hurtigt til stedet og kunne anholde en lettere påvirket, 46-årig mand fra Holbæk på vej ud af salonen. Han havde knust en rude for at komme ind i salonen, hvor han nåede at stjæle en mobiltelefon og en saks. Han blev efter afrusning sigtet og afhørt til indbruddet lørdag formiddag, hvorefter han blev løsladt. Senere vil han dog høre nærmere fra politiet, når sagen og erstatningskravet skal afgøres.

Spirituskørsel – bil beslaglagt – Roskildevej, Holbæk

Kl. 0353 anholdt og sigtede politiet en 56-årig mand fra Stenlille for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Da politiet efter diverse alkometertest forventer, at alkoholkoncentrationen i mandens blod vil overstige to promille, beslaglagde politiet hans personbil med henblik på senere konfiskation. Den sigtedes førerret blev ligeledes inddraget på stedet, således at han ikke længere må køre bil, selv om analyseresultatet af blodprøven endnu ikke foreligger. Den 56-årige kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres i retten.

Vold – Holbæk.

Kl. 0419 blev en 24-årig mand fra Svinninge og en 24-årig mand fra Hørve anholdt og sigtet for vold mod en 30-årig mand fra Mørkøv. Volden skete på Nygade, hvor i alt fire mænd kontaktede forurettede og dennes kone og en veninde. Forurettede blev udsat for vold, og blev bl.a. slået i ansigtet.

Begge anholdte løsladt efter afhøring. Sagen vil senere finde sin afslutning i retten.

Anholdt – Holbæk.

Kl. 0451 blev en 50-årig mand fra Jerslev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, idet han flere gange havde optrådt provokerende og voldeligt i Holbæk centrum.

Anholdt for røveri – Holbækmotorvejen – sag fra Holbæk.

Kl. 1040 anholdt politiet tre mænd fra Litauen på henholdsvis 27, 31 og 32 år. De tre sættes i forbindelse med tyveri fra en bil på Halvmånen lørdag kl. 1150, hvor de blev opdaget af forurettede, der efterfølgende måtte springe til side for at undgå påkørsel. Idet forurettede måtte springe til side for at undgå påkørsel udviklede sagen sig fra at været et tyveri til et røveri, idet de tre brugte bilen til at skaffe tyvekosterne i sikkerhed.

Forinden havde de stjålet forskellige effekter fra forurettedes bil. De tre personers flugtbil blev set søndag af et vidne, der fik politiet frem til stedet.

De tre er fortsat anholdt, og de forventes fremstillet i grundlovsforhør mandag med krav om varetægtsfængsling.

Tyveri af kobber – Holbæk.

Kl. 1105 fik politiet anmeldelse fra NKT, Stenlillevej, hvor der fra containerpladsen var stjålet 1-2 tons kobberkabler. Tre personer set på stedet, formentlig østeuropæiske af udseende. Kørte fra stedet i en større personbil, muligt en Ford C Max.

Politiet efterforsker nu sagen og vil gerne høre fra vidner. Ring på 114.

Tyveri af diesel – Holbæk.

Ofte sker tyveri af brændstof på landejendomme m.v., men i dette tilfælde er det sket i centrum af Holbæk:I weekenden er der stjålet 300-400 liter dieselolie fra en gravemaskine, der stod på Klosterstræde. Et tankdæksel er ødelagt på maskinen.

Narkopåvirket bilist – Holbæk.

Kl. 2234 anholdt politiet en 35-årig mand fra Hedehusene, der blev standset på Vald. Sejrsvej i Holbæk. Han var påvirket af narkotika og fik derfor udtaget en blodprøve. Han blev fundet i besiddelse af en del kontanter. Han skyldte i forvejen en del penge til det offentlige, og han fik derfor taget 7500 kr. i kontanter som et “afdrag” på sin gæld.

Indbrud i perioden
Tempelvej, Arnakke, Vipperød
Smedelundsgade, Holbæk
Enghavevej, Holbæk
Munkholmvej, Holbæk
Nygade, Holbæk
Højen, Holbæk
Bognæsvej, Markeslev, Holbæk
Østre Havnevej, Holbæk
Tjebberup, Holbæk
Skamstrupvej, Skamstrup, Mørkøv
Nykøbingvej, Askov, Mørkøv
Skampstrupvej, Skamstrup, Mørkøv
Aspagårdsvej, Lammefjorden, Svinninge
Sportsvej, Tølløse
Eriksholmvej, Vipperød
Ågerupvej, Vipperød