Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet 2015-08-24 til 2015-09-01.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Anholdelse – Holbæk.
2015-08-31 – Kl. 0430 anholdt politiet en 22-årig mand fra Holbæk, der optrådte provokerende på Kanalstræde. Den 22-årige fik en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Løsladt søndag formiddag.

Blufærdighedskrænkelse – Holbæk.
2015-08-31 – Kl. 0805 blev en 17-årig pige fra Holbæk udsat for blufærdighedskrænkelse på Vald. Sejrs Vej, hvor en mand stod med bukserne nede og befølte sig selv. Intet signalement af gerningsmanden.

Forsøg på tricktyveri – Tølløse, Holbæk
2015-08-28 – En borger på Nederskovvej blev torsdag kl. 1450 ringet op af en mand, der påstod, at han skulle tjekke anmelderens strømforbrug. Undervejs i samtalen blev anmelderen bedt om at oplyse sit cpr.nr. og senere også kortnummer på kontokort m.v. Anmelderen blev mistænksom og afsluttede samtalen.
Ovennævnte er en variation i de utallige måder at lave tricktyveri på. Der er ingen offentlig myndighed eller et privat foretagende, der ringer til og spørger om cpr.nr. og kontonr. Afbryd straks samtalen i stedet.

Færdselsuheld – Ringstedvej, Holbæk
2015-08-24 – Kl. 1628 kørte redningspersonale og politiet ud til et færdselsuheld, hvor to bilister – den ene en ambulance – var stødt sammen. Uheldet var sket på Ringstedvej omkring Sasserupvej, hvor en 33-årig mand fra Holbæk kørte i sin personbil i nordlig retning. Af ukendte årsager kørte den 33-årige over i den modsatte kørebanehalvdel, hvor han stødte sammen med en ambulance, der medbragte en patient og en ambulanceredder i bårerummet. Vejen blev spærret som følge af uheldet, og alle blev i tre nye ambulancer kørt til kontrol på skadestuen. Alle var sluppet fra ulykken med mindre knubs. Kort før kl. 1800 var oprydningen afsluttet på uheldsstedet.

Færdselsuheld – Valdemar Sejrsvej, Holbæk
2015-08-31 – Kl. 1741 fik politiet melding om et færdselsuheld i krydset ved Slotsvolden. En 25-årig mand fra Holbæk kørte i sin personbil fra Slotsvolden ud på Valdemar Sejrsvej for at fortsætte i nordlig retning. Bagfra og også kørende i nordlig retning kom en motorcykel ført af en 24-årig mand fra Regstrup, som måtte bremse hårdt for at undgå påkørsel af bilisten. Motorcyklisten væltede og ramte bilistens bagende med mindre materiel skade på de involverede køretøjer til følge. Ingen af parterne kom til skade ved uheldet.

Færdselsuheld – Østergade, Tølløse – Holbæk
2015-09-01 – Kl. 2255 skete der et færdselsuheld, idet en parkeret bil var blevet påkørt. Det viste sig, at en 26-årig kvinde fra Fårevejle St. under kørsel i en personbil i det kraftige regnvejr havde overset en parkeret personbil, som blev påkørt. Den 26-årige blev i en tilkaldt ambulance bragt til skadestuen i Holbæk til kontrol, men var sluppet uskadt fra uheldet. Ejeren af den påkørte bil er underrettet om skadevolderens identitet og forsikringsforhold.

Spirituskørsel – Holbæk.
2015-08-31 – Kl. 0143 anholdt politiet en 46-årig fra Holbæk, der kørte i bil i Ladegårdsparken. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Spirituskørsel – Holbækvej, Jyderup – Holbæk
2015-08-24 – Kl. 1701 anholdt og sigtede politiet en 49-årig mand fra Svinninge for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Spirituskørsel – Regstrup, Holbæk.
2015-08-31 – Kl. 0015 anholdt politiet en 52-årig mand fra Solrød Strand, der blev standset i sin bil på Sdr. Jernløsevej. Den 52-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Tricktyveri – Vestergade, Tølløse – Holbæk
2015-09-01 – Kl. 1109 anmeldte en 70-årig kvinde fra Tølløse, at hun under indkøb i et supermarked i tidsrummet kl. ca. 1015-1030 var blevet kontaktet af en fremmed mand. Han spurgte på engelsk om størrelsen på en T-shirt, som han viste frem. Den 70-årige svarede ham og opdagede ved kasselinjen, at hendes pung med indhold var blevet stjålet. Den fremmede mand blev beskrevet som: A: Mand, 35-40 år, 158-160 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Talte: Engelsk, Iført: Blå dynevest, mørke bukser, mørke briller. Politiet kunne efterfølgende ved gennemgang af overvågningsvideoen se, at endnu en mand (B) var involveret i tyveriet af den 70-åriges pung, da A afledte hendes opmærksomhed. A og B forlod butikken og gik hen til en ældre, bordeaux-farvet Ford Mondeo med udenlandske nummerplader. Politiet forsøger nu at få identificeret både A og B samt bilen. Der er ikke noget signalement af B.
Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket A og B i området og/eller deres bil. Kontakt politiet på tlf. 114.

Indbrud i perioden
Agervænget, Regstrup
Centervænget, Vipperød
Damvej, Gl. Hagested, Holbæk
Ejler Urnesvej, Holbæk
Holbækvej, Kalundborg
Holbækvej, Snevre, Regstrup
Kildevangsparken, Vipperød
Mejeribakken, Søstrup, Holbæk
Observator Gyldenkernes Vej, Tølløse
Peder Billesvej, Holbæk
Søstrupparken, Søstrup, Holbæk