Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet Jan 18, 2017 til Jan 25, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-holbaek.dk

Færdselsuheld – Snertinge, Holbæk.

Kl. 1727 skete et færdselsuheld på Kalundborgvej ved Snertinge, hvor en personbil, der blev ført af en 70-årig mand fra Kalundborg kørte over i modkørende bane og ramte en personbil, der blev ført af en 31-årig mand fra Hørve.

Sidstnævnte snurrede rundt og ramte en lastbil, der blev ført af en 45-årig mand fra Snertinge.

Den 70-årige mand havde set på sin mobiltelefon, hvilket havde gjort ham uopmærksom et øjeblik og havde påkørt den anden bil.

Den 31-åriges bil blev totalskadet, men der sket ingen skader på nogle af parterne.

Forsøg på veksel-tricktyveri – Ahlgade, Holbæk

Kl. 1237 anmeldte en 21-årige kvindelig ekspedient i en chokoladeforretning, at to udlændinge – en kvinde og en mand – var kommet ind i butikken og ville købe slik for 50 kr. Kvinden betalte med en 1000-kr.-seddel og fik byttepenge retur. Disse penge ønskede kvinde nu vekslet til euro, hvilket ekspedienten afslog. Kvinden ønskede nu handlen ophævet og gav byttepengene retur til ekspedienten, som efter optælling straks kunne konstatere, at der manglede 500 kr.

Denne pengeseddel samlede kvinden op fra gulvet og gav til ekspedienten, hvorefter handlen blev annulleret – uden at butikken havde lidt et tab.

De to personer forlod hastigt butikken i ukendt retning og blev beskrevet som: A: Kvinde, Østeuropæisk af udseende, 20-30 år, 160 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Yderligere kendetegn: Lysebrun hud, stor skønhedsplet ml. næse og øjet på højre side af ansigtet. Talte: Engelsk, Iført: Jordbrunt tørklæde om hovedet, lys jakke med mange lommer og for lange ærmer, Medbragte: Lille skuldertaske; og B: Mand, Østeuropæisk af udseende, 20-30 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Yderligere kendetegn: Lyse brune øjne, nærmest blå, talte ikke, Iført: Lys næsten hvid hættetrøje i strik med lynlås. Hætten var over hovedet. Politiet ledte forgæves efter A og B i området.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket A og B i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Spirituskørsel / kørsel uden førerret – bil beslaglagt – Jernbanevej, Holbæk

Kl. 0222 bemærkede politiet en personbil lave et venstresving, selvom det var forbudt ifølge skiltningen. Dernæst kørte føreren venstre rundt om et helleanlæg og mod færdselsretning.

Bag rattet i personbilen sad en spirituspåvirket, 20-årig mand fra Næstved, som ikke havde erhvervet sig et kørekort. Han blev kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Politiet beslaglagde den 20-åriges bil, da det nu var tredje gang inden for blot et år, at den 20-årige blev afsløret i at køre bil trods den manglende førerret.

Han vil senere blive indkaldt til et retsmøde, når sagerne mod ham samt spørgsmålet om endelig konfiskation af bilen skal afgøres.

Brand – Holbæk.

Kl. 1442 blev anmeldt om brand på Kulturkasernen, Kasernevej. Det viste sig, at der kun var tale om røgudvikling, der stammede fra en kompressor. Røgen forsvandt, da kompressoren blev slukket.Ingen skade sket.

Ild i bil – Vipperød, Holbæk.

Kl. 0354 brændte en bil på Roskildevej. Brandvæsenet fik slukket branden. Bilen totalt udbrændt. Politiet undersøger nu sagen nærmere, og vi vil gerne have oplysninger fra evt. vidner til branden. Ring på 114.

Mistænkeligt forhold – Undløse, Holbæk.

Kl. 1300 sad et par og spiste frokost i Østerhaven. De bemærkede, at der kom to mænd ud fra deres uaflåste udhus. De to mænd blev kontaktet af beboerne, der spurgte, hvad de lavede på stedet, hvilket de ikke kunne sige noget fornuftigt om, hvorefter de gik fra stedet. Der var intet stjålet fra udhuset.Begge var 18-20 år, med mørkt skulderlangt krøllet hår og havde mørke uldfrakker på. De var begge tilsyneladende danske.

Tørstig gæst – Holbæk.

Kl. 1640 fik politiet anmeldelse fra McDonald’s på Valdemar Sejrsvej, hvor en mand havde låst sig inde på et toilet medbringende en ramme øl og noget tobak. Personalet forsøgte forgæves at få ham ud fra stedet, hvorfor politiet blev tilkaldt.

Politiet kom til stedet og tog sig af en 48-årig mand fra Gørlev,der var stærkt beruset og som måtte en tur i detentionen for at sove rusen ud. Han har overnattet hos politiet og forventes løsladt torsdag formiddag.

Spirituskørsel – Holbæk.

Kl. 2039 anholdt politiet en 47-årig mand fra Fårevejle, der blev standset på Holbækmotorvejen ved Holbæk, hvor han kørte i bil. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Spøgelsesbilist – Vipperød, Holbæk.

Kl. 212/8 blev anmeldt om en bilist, der kørte mod øst i det vestgående spor på Holbækmotorvejen. Politiet kørte straks mod stedet. En bilist fik standset “spøgelsesbilisten”, der var en ca. 60-årig mand. Bilisten fik standset den 60-årige og fik ham vendt i den rigtige retning. Politiet har ikke navn m.v. på spøgelsesbilisten.

Indbrud i perioden
Damvej, Gl. Hagested, Holbæk
Barsebæk, Holbæk
Lergravsvej, Tåstrup, Holbæk
Marius Pedersens Vej, Holbæk
Kagerupvej, Regstrup
Butterup Byvej, Butterup, Regstrup
Ørnevej, Store Merløse
Banevej, Store Merløse
Klarupvej, Klarup, Store Merløse
Tåstrupvej, St. Tåstrup, Store Merløse
Bukkerupvej, Bukkerup, Tølløse
Æblehaven, Vipperød