Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet Jan 11, 2017 til Jan 18, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-holbaek.dk

Spirituskørsel – Holbæk.

Kl. 2039 anholdt politiet en 47-årig mand fra Fårevejle, der blev standset på Holbækmotorvejen ved Holbæk, hvor han kørte i bil. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Spøgelsesbilist – Vipperød, Holbæk.

Kl. 212/8 blev anmeldt om en bilist, der kørte mod øst i det vestgående spor på Holbækmotorvejen. Politiet kørte straks mod stedet. En bilist fik standset “spøgelsesbilisten”, der var en ca. 60-årig mand. Bilisten fik standset den 60-årige og fik ham vendt i den rigtige retning. Politiet har ikke navn m.v. på spøgelsesbilisten.

Færdselsuheld – Østergade/Sønderstrupvej, Tølløse – Holbæk

Kl. 0805 fik politiet via alarm 112 melding om et færdselsuheld, hvor to biler var stødt sammen i krydset, og en ambulance var sendt til stedet. Det viste sig, at en 33-årig kvinde fra Kirke-Eskilstrup under kørsel i sin personbil ad Sønderstrupvej mod nord blev påkørt på sin højre side, da hun passerede Østeragades udmunding i krydset. En 61-årig mand fra Regstrup var i en minibus kørt ad Østergade i vestlig retning og ud i krydset uden at standse for trafikken på Sønderstrupvej. I minibussen var der seks børn i alderen 8-14 år, hvoraf nogle blev indbragt til skadestuen til kontrol. Det viste sig, at alle parter og passagerer, herunder en passager i den 33-åriges bil, var sluppet uskadte fra sammenstødet. En bilinspektør undersøgte uheldsstedet og de involverede køretøjer, idet føreren af minibussen mente at have oplevet bremsesvigt på køretøjet. Politiet afvent
er nu bi
linspektørens erklæring, før sagen kan afgøres.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Odsherredvej, Holbæk

Kl. 0356 mistede en 36-årig mand fra Tølløse herredømmet over sin varebil under kørsel ad Odsherredvej. Han ramte et autoværn og fortsatte ud i rabatten, hvor bilen standsede. Den 36-årige blev kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Ingen andre trafikanter var involveret i ulykken.

 

Spirituskørsel – Mørkøv, Holbæk.

Kl. 0011 anholdt politiet en 70-årig mand fra Vipperød, der blev standset i sin bil på Ringstedvej.Han var påvirket af spiritus og fik derfor udtaget en blodprøve.

Eftersøgning endte godt – Holbæk.

Kl. 1720 endte en søgning efter en 8-årig pige godt. Pigen var ikke kommet hjem fra skole efter kl. 1400, og familien blev urolig for pigen. Man havde søgt efter hende rundt omkring uheld held. Hun kom hjem efter besøg hos en veninde, så alle kunne ånde lettede op.

 

 

 

Indbrud i perioden
Syrengården, Holbæk
Æblegården, Holbæk
Drosselvej, Jyderup
Bakkevænget, Jyderup
Kundbyvej, Marke, Svinninge
Kundbyvej, Torslunde, Svinninge
Holløsevej, Nørre Jernløse, Regstrup
Maglebjerg, Svinninge
Stenlillevej, Ugerløse
Østrupvej, Ugerløse