Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet Dec 07, 2016 til Dec 14, 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-holbaek.dk

Fremstilling i grundlovsforhør – Holbæk.

Kl. 1130 blev en 35-årig mand fra Dyssegård fremstillet i grundlovsforhør sigtet overtrædelse af våbenloven og straffeloven. Pgl. blev fundet i besiddelse af en pistol tirsdag aften. Han blev fængslet til den 100117. Der henvises til udsendte pressemeddelelse.

Muligt nødsignal på Isefjorden/Lammefjorden – Holbæk.

Kl. 2001 fik politiet en anmeldelse om en mulig nødraket over Lammefjorden/Isefjorden set fra Kisserup på Tuse Næs. Politiet kørte til stedet, hvor det ikke kunne konstateres, at nogen var i nød. Det er således uklart, hvad det er, at anmelderen har set.

Narko på diskotek – Nygade, Holbæk

Kl. 0205 opdagede politiet, at en 23-årig mand fra Holbæk som gæst på et diskotek var ved at gøre klar til at indtage noget hvidt pulver på toilettet. Ved nærmere undersøgelse af den 23-årige var han i besiddelse af ca. 0,1 gram ecstacy, hvorfor han blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og efterfølgende bortvist fra diskoteket. Han fik tillige tildelt et forbud mod at være gæst på stedet de næste to år og kan nu afvente at høre nærmere fra politiet, når straffen for besiddelse af ecstacyen skal afgøres.

Spirituskørsel – Holbæk.

Kl. 1832 standsede politiet en bil på Nykøbingvej. Bilens fører, en 66-årig mand fra Polen, var påvirket af spiritus og blev anholdt og sigtet for spirituskørsel. I bilen var en anden mand fra Polen, der også var påvirket, og han blev også anholdt, da han ikke havde nogen former for legitimation på sig. Begge løsladt senere på aftenen. Den 66-årige måtte aflevere en blodprøve, før han blev løsladt. Identitet undersøgt på begge mænd.

Færdselsuheld – Maglesø, Holbæk.

Kl. 0940 skete et færdselsuheld på Maglesøvej, hvor en traktor kom i slinger med en påhængsvogn. Traktoren væltede. En 19-årig mand fra Asnæs, der førte traktoren, blev kørt til sygehus. Politiet kender ikke den 19-åriges tilstand, men han pådrog sig muligt nogle hovedlæsioner i forbindelse med, at traktoren væltede.

Brand – Holbæk.

Kl. 1404 kørte politi og brandvæsen til Kalundborgvej 1, hvor der var brand i en lejlighed. Fra lejligheden var der meget kraftig røgudvikling, hvorfor brandvæsenet gik ind med røgdykkerudstyr. I lejligheden fandt de en mand, der var død.

Politiet foretog undersøgelser på stedet, og det tyder på, at der er tale om et ulykkestilfælde, hvor rygning har spillet en rolle.

Det antages, at den afdøde er identisk med lejlighedens 76-årige beboer, men han er ikke endeligt genkendt.

Indbrud i perioden

Severinsmindevej, Regstrup
Ringstedvej, Ordrup, Store Merløse
Ringstedvej, Gudmandstrup, Svinninge