Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet Aug 09, 2016 til Aug 17, 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-holbaek.dk

Personpåkørsel – Holbæk.

Kl. 1653 påkørte et tog fra København til Holbæk en person med omkring 100 km/t ved gangbroen på L.C. Worsøesvej. Politiet betegner det som en ulykkelig hændelse. Den afdøde er en 21-årig kvinde fra Roskilde. De pårørende er underrettet.

Beredskabsloven – Tingerupvej, Tingerup, Hvalsø – Holbæk

Kl. 2210 rykkede brandvæsnet og politiet ud til brand i noget halm. Det viste sig, at en 55-årig mand fra Hvalsø havde været i færd med at rive en lade ned. I laden var der opbevaret noget halm, som han efterfølgende brændte af i stedet for at bortskaffe det. Branden var under kontrol og uden fare for at sprede sig. Ud fra omstændighederne blev den 55-årige sigtet for overtrædelse af beredskabsloven på grund af sin adfærd. Han kan således forvente at få en bøde som afgørelse på sagen.

Narkokørsel / kørselsforbud mv. – Holbækmotorvejen, Vipperød – Holbæk

Kl. 1759 anmeldte en bilist via alarm 112 en anden bilist for usikker kørsel på motorvejen i østlig retning. Politiet fik kontakt med bilen, der blev ført af en 25-årig mand fra Århus C. Han deltog i en narkometertest, der indikerede, at han var påvirket af hash under kørslen i bilen, som han i øvrigt ikke måtte køre, fordi han i forvejen havde kørselsforbud. Ved en ransagning af hans bil fandt politiet to joints samt ca. 2 gram hash. Den 25-årige blev derfor kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer samt afhøring til sagerne. Han vil høre nærmere, når blodprøven er blevet analyseret.

Brandalarm aktiveret – Abildgårdsvej, Knabstrup, Mørkøv – Holbæk

Kl. 1021 rykkede brandvæsnet og politiet på grund af en melding om ildebrand i en villa. Der viste sig ikke at være opstået ildebrand, men blot en brandalarm, der fejlagtigt var gået i gang. Der var således ikke hverken ildebrand eller sket skade på noget. Politiet og brandvæsnet kørte herefter fra stedet.

Spøgelsesbilist – Skovvejen, Jyderup – Holbæk

Kl. 1059 fik politiet en anmeldelse om, at en bilist kørte mod vest, men i det østgående spor, på Skovvejen ved Jyderup. To patruljer fra færdselspolitiet gennemkørte strækningen mellem Jyderup og Mørkøv, men fandt ikke nogen bilist, der kørte i den forkerte retning. Politiet foretog sig ikke yderligere i anledning af anmeldelsen.

Anholdelse – Vold – Jernbaneplads, Holbæk

Kl. 2242 fik politiet en anmeldelse fra en 28-årig kvinde fra Holbæk om et overfald på hende. Hun var under ophold ved stationen blevet uenig med en mandlig bekendt, som havde overfaldet hende og bl.a. taget hende om halsen. Politiet kørte til stedet og anholdt en 39-årig mand fra Vanløse for vold. Han er fortsat i politiets varetægt, idet han blev afruset i detentionen i nattens løb. Politiet vil sigte ham for volden mod den 28-årige, hvorefter han forventes løsladt efter endt sagsbehandling. På et senere tidspunkt vil han dog blive indkaldt til et retsmøde, når sagen skal afgøres strafferetligt.

Færdselsuheld – Kalundborgvej, Holbæk

Kl. 1414 fik politiet melding om et færdselsuheld mellem en cyklist og en personbil. Det viste sig, at en 71-årig kvinde fra København S under kørsel ad Havnevej mod syd i sin personbil ville svinge til højre ad Kalundborgvej mod vest. Under svingningen ind over en cykelsti blev hun påkørt af en 12-årig pige fra Holbæk, som på cykel kørte i nordlig retning, men mod færdselsretningen på cykelstien. Begge parter slap uskadt fra uheldet, hvor politiet optog rapport for at klarlægge, om uheldet skal have et strafferetligt efterspil for nogen af parterne.

Brand i savværk – Annexgårdsvej, Ugerløse – Holbæk

Kl. 1746 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i et savværk. Det viste sig heldigvis ikke at være så alvorligt som først antaget, idet branden var opstået omkring et pillefyr. Formentlig en stikflamme herfra havde forårsaget en mindre brand, der ikke forrettede skade på fast ejendom. Ingen kom til skade som følge af branden.

Tyveri af seddelautomat på tankstation – Holbækvej, Jyderup – Holbæk

Kl. 0256 kørte politiet til Uno-X-tanken i anledning af en alarm. Politiet kunne konstatere, at seddel-/pengeautomaten var fjernet fra sin plads, således at kun fundamentet stod tilbage. Under den umiddelbare efterforskning af tyveri af automaten fik politiet oplysninger om, at et sølvfarvet køretøj med tre personer i kunne være set i området. Gerningsstedet blev undersøgt for spor, og politiet afventer nu, om nogen af sporene kan føre til identifikation af gerningsmændene.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket noget usædvanligt i området ved tankstationen i nat, eller som finder seddelautomaten efterladt et sted. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Færdselsuheld – Kalundborgvej, Allerup, Holbæk

Kl. 1738 fik politiet melding om, at der var sket et færdselsuheld mellem en bil og en knallert i krydset Kalundborgvej-Nykøbingvej. Det viste sig, at en 81-årig mand fra Holbæk i sin personbil kørte ad Nykøbingvej frem til krydset, hvor han kørte fremad, så han ramte højre side på en knallert ført af en 41-årig kvinde fra Regstrup ad Kalundborgvej mod vest. Den kvindelige part blev i en tilkaldt ambulance bragt til skadestuen i Holbæk til undersøgelse og behandling for smerter i den ene arm. Den 81-årige kan forvente at høre nærmere fra politiet, da han mistænkes for at have overtrådt sin vigepligt i krydset.

Geder påkørt – Odsherredvej/Lårbakken, Svinninge, Nørre-Asmindrup – Odsherred

Kl. 2209 fik politiet en anmeldelse om, at en tysk bil havde påkørt nogle geder. Det viste sig, at en 44-årig kvinde fra Tyskland under kørsel ad Lårbakken i nordlig retning påkørte nogle geder, der var sluppet ud af en indhegning. Politiet kunne konstatere, at i alt tre geder var ramt. De to afgiv ved døden som følge af påkørslen, medens den tredje havde pådraget sig så alvorlige kvæstelser, at politiet måtte aflive geden på stedet. Seks andre, løsslupne geder forsvandt i området, medens ejermanden – en 58-årig mand fra Nørre-Asmindrup – forsøgte at finde og indfange dem. Ingen personer kom til skade ved uheldet.

Indbrud i perioden
Landevejen, Gislinge
Regnbuen, Holbæk
Højvang, Holbæk
Ewalds Have, Holbæk
Bispehøjen, Holbæk
Hostrups Have, Holbæk
Bødkervej, Holbæk
Industrivej, Jyderup
Svalmstrupvej, Kirke Eskilstrup
Bakkerupvej, Knabstrup, Mørkøv
Bagmarken, Store Merløse
Stationen, Svinninge
Drusebjergvej, Sandby, Svinninge
Torslunde, Svinninge
Syvendeskovvej, Undløse, Tølløse
Æblehaven, Vipperød