Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet 2022/08/10 til 2022/08/23.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Brand i bil – Gislinge, Holbæk

Kl 19.40 indløb der melding om, at der skulle have været en brand i en garage. To mænd havde på stedet arbejdet på at reparere en ældre bil, da der var opstået en pludselig brand og de to havde fået benzin ud over sig. Til trods for, at der var gået ild i den ene, der derfor var forbrændt på overkroppen, lykkedes det selv de to mænd at få slukket ilden. Der blev sendt en ambulance til stedet, og der var ikke yderligere i sagen for politiet.

Unge knallertkørere fik en snak med lokalbetjente – Regstrup, Holbæk

Borgerne i Regstrup har den seneste tid været generet af unge, som kørte på larmende hurtige knallerter i området. To lokalbetjente lagde i går ved middagstid vejen forbi Brugsen i Regstrup, hvor de så en flere knallerter køre fra stedet, så snart politiet nærmede sig.
En god snak med borgerne i området gjorde, at betjentene fik lokaliseret tre unge mænd, som havde været ude at køre knallert den dag. Politiet tog en snak med de tre 15-årige drenge fra lokalområdet om, hvordan deres kørsel kunne være til gene for andre. Patruljen noterede sig, hvilke knallerter de kørte på, og deres forældre blev kontaktet til en præventiv snak om knallertkørsel og hensigtsmæssig færden i trafikken. Forældrene, der kendte hinanden, blev opfordret til at stikke hovederne sammen og indgå en dialog omkring de unges kørsel, så den både blev mere sikker, men også mindre generende for de omkringboende. Politiet følger senere op, om det kan sætte en dæmper på knallertgenerne i Regstrup.

Kørte uden kørekort – Kalundborgvej, Holbæk

Kl 19.30 standsede en patrulje en 24-årig mand fra Holbæks opland, der kom kørende i en personbil. Ved opslag i politiets registre viste det sig, at manden var frakendt kørekortet, og han blev derfor sigtet for at køre i frakendelsesperioden.

Fandt pistol – Akacievej, Holbæk

Kl 08.45 oplyste en mand fra Holbæk, at han havde været ude i det grønne for at lede efter nødder, da han havde bemærket en taske, der lå henkastet i naturen. Da han kiggede i den, indeholdt den en pistol. Ved nærmere undersøgelse viste det sig, at der var tale om en hardballpistol. I tasken blev også fundet en mindre pose med skunk.

Arbejdsulykke – Stjernedalen, Holbæk

Kl. 10.31 kørte politi og redning Stjernedalen i Holbæk, hvor en håndværker var kommet til skade i forbindelse med opsætning af metalplader på en bygning. I forbindelse med tilskæringen af en metalplade gav saven et tilbageslag, så klingen ramte den 63-åriges håndværker frie hånd. Lærlingen som var på stedet slog alarm, og der blev sendt en ambulance.

Håndværkerens hånd kom lettere til skade, men han blev kørt til skadestuebehandling. Politiet underrettede arbejdstilsynet, som kørte til stedet for at undersøge ulykken. Der blev optaget rapport om ulykken, som skal afklare, om der er sket brud på arbejdsmiljøloven i forbindelse med sagen.

Narkohunde på opgave – Holbæk

Kl. 11.55 mødte politi med narkohunde op ved en lejlighed i Holbæk by, da der var kommet et tip om, at der blev dyrket euforiserende svampe på stedet. Betjentene bankede på, og traf en 41-årig mand hjemme. Lejligheden blev ransaget, hvor der blev fundet 62 gram tørrede psilocybinsvampe, og fire vækstbakker med lignende svampe i forskellige vækststadier. Derudover fandt politiet 101 gram hash, der blev beslaglagt sammen med de ulovlige svampe, som senere vil blive destrueret. Den 41-årige blev sigtet for at overtræde lov om euforiserende stoffer. Han accepterede beslaglæggelsen og gav sit samtykke til ransagningen. Han vil høre mere i sin sag, når den skal afgøres.

Narkokørsel – Stokkebjergvej, Jyderup – Holbæk

KL. 11.09 sigtede og anholdt politiet en 25-årig mand, som kom kørende i en personbil ad Stokkebjergvej i nordvestlig retning, uagtet at han var påvirket af euforiserende stoffer. Manden fik udtaget en blodprøve og blev derefter løsladt. Han er sigtet i sagen og kan forvente at høre nærmere inden for nærmeste fremtid.

Fodbolddrenge fik stjålet bæltetaske – Slotshaven, Holbæk

Kl. 16.30 fik politiet en anmeldelse fra en 19-årig dreng, som sammen med en kammerat havde spillet fodbold. I forbindelse med at fodbolden var blevet skudt op på et tag, havde drengene forladt boldbanen for at hente bolden. Imens de var ved at hente bolden så de, at den bæltetaske, de havde efterladt på et fodboldmål, blev taget af en mand. De to drenge alarmere politiet og løb efter manden. Ved Ladegårdsparken blev manden – en 58-årig mand – anholdt af politiet, som var kommet frem til stedet. Manden blev senere løsladt til gaden, men er fortsat sigtet for tyveri af tasken.

Narkokørsel – Skamstrupvej, Mørkøv – Holbæk

Kl. 19.12 anholdt og sigtede politiet en 28-årig mand fra Regstrup for narkokørsel samt kørsel uden førerret, da den 28-årige var kommet kørende ad Skamstrupvej i sydgående retning. Manden var anholdt, mens han fik udtaget en blodprøve og blev derefter løsladt. Han er fortsat sigtet i sagen, som afgøres på et senere tidspunkt.

Indbrud i perioden

Dragerupvej, Holbæk

Foto: ABW