Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet 2022/06/23 til 2022/07/04.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Vold mod opsynsmand – Smedelundsgade, Holbæk

Kl. 10.04 anmeldte en 68-årig, mandlig opsynsmand, at han ca. 20 minutter tidligere var blevet nikket en skalle af en mandlig bilist.
Opsynsmanden havde til opgave at kontrollere, at parkeringspladser ved sygehusets nordlige side kun blev benyttet af bilister med et ærinde på sygehuset under afviklingen af Tour de France-cykelløbet. Tilskuere til cykelløbet blev i stedet henvist til parkeringsarealer på den sydlige side af sygehuset.

Da en mandlig bilist tilsyneladende ikke havde et ærinde på sygehuset, blev bilisten vejledt om at finde en anden parkeringsplads. Bilisten kvitterede for henstillingen ved at nikke opsynsmanden en skalle, inden den mandlige bilist sammen med et par børn forlod stedet. Bilisten kom dog tilbage efter ca. 10 minutter og flyttede sin bil.
Politiet har nu optaget en rapport om vold og vil bl.a. via nummerpladen på bilistens bil forsøge at få identificeret den mand, der kan mistænkes for vold mod opsynsmanden.

Stenkast fra bro – Skovvejen, Jyderup – Holbæk

Kl. 23.47 fik politiet to anmeldelser fra bilister om, at deres biler var blevet ramt af formentlig sten i forbindelse med passage under en bro over Skovvejen.
Begge biler var blevet ramt af noget, der ifølge bilisterne havde lydt som sten. Den ene bils frontrude var gået i stykker, så der var glasskår inde i kabinen. Ingen var dog kommet til skade.

Politiet afspærrede herefter Skovvejen mellem Amtsvejen/Skovvejen og Jyderup-afkørslen ved Skovvejen ved brug af skiltevogne, så der kunne foretages en undersøgelse af vejen for eventuelle genstande, der kunne mistænkes for at være årsagen til skaden på den ene bil. En hundepatrulje deltog i undersøgelserne på Skovvejen, som kl. ca. 02.15 blev åbnet for trafik.
Politiet afventer nu resultaterne af de foretagne undersøgelse i et forsøg på at kunne identificere eventuelle mistænkte i sagen om formentlig stenkast fra en bro mod bilister på Skovvejen.

Politiet vil gerne i kontakt med personer, der måtte have set personer opholde sig på eller ved broen over Skovvejen i Jyderup i tiden op til anmeldelsestidspunktet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Bil ramt af hardball-skud – Skovvejen, Nr. Jernløse, Regstrup – Holbæk

Kl. 17.09 anmeldte en familie fra Nordsjælland, at deres bil netop var blevet ramt af skud fra en hardball-pistol. Familien kørte ad Skovvejen mod øst i Nr. Jernløse, da en bil kørte op på siden af familiens bil, hvorunder bilen blev ramt af skud fra en hardballpistol.

Bilen som kørte op på siden af familiens bil var en hvid Mercedes, der efterfølgende kørte hurtigt fra stedet. Der kom stenslag i bilens forrude, men ingen kom noget til.

Politiets indsatsleder kørte til stedet, hvor familien blev afhørt. Patruljer ledte i området efter den hvide Mercedes, men fandt den ikke. Politiet undersøger nu sagen nærmere. Vidner som har set en hvid Mercedes personbil køre i høj fart af Skovvejen mod øst ved Nr. Jernløse/Regstrup, og som kan komme med oplysninger i sagen bedes kontakte politiet. Særligt oplysninger om antal personer i bilen og signalement af personerne, har stor relevans for politiets efterforskning. Ring 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Knivloven – Henriettevej, Holbæk

Kl. 00.30 stoppede en patrulje en 28-årig mand fra Svinninge i en personbil på Henriettevej i Holbæk i et rutinetjek. Den 28-årige mand havde en hobbykniv i handskerummet, som han ikke havde et anerkendelsesværdigt formål til at besidde. Han blev sigtet for at overtræde knivloven og kniven blev beslaglagt med henblik konfiskation. Han kan forvente at høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Tasketyveri, Skarridssøgade – Jyderup

Kl. 14.10 anmeldte en 24-årig kvinde fra Jyderup, at hun i forbindelse med et cafebesøg havde mistet sin taske. Kvinden var blevet kontaktet af en mand på cafeen, som bad om hjælp til at få sat sin mobiltelefon til opladning i en stikkontakt. Kort efter bad manden om at få telefonen tilbage og forsvandt fra stedet. Kvinden opdagede her, at hendes taske var væk. Ude på gaden genkendte kvinden manden fra caféen, som bar på hendes taske. Det lykkedes den 24-årige at vriste tasken ud af hænderne på manden, som undløb fra stedet. Efterfølgende opdagede den 24-årige kvinde, at hendes trådløse JBL hovedtelefoner var væk fra tasken.

Manden beskrives som:
A: Mand, Mellemøstlig af udseende, 30-40 år, 165-170 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Mørkt fuldskæg med hvide nister, Talte: Dansk med accent, Iført: Sort regnfrakke, sorte bukser, sorte sko, Medbragte: Samsung mobiltelefon og oplader.
Kontakt politiet på 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Foto: ABW