Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet 2022/04/20 til 2022/05/03.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Falsk hjemmehjælper – Gislinge – Holbæk

Kl. 10.12 anmeldte pårørende til en 69-årig kvinde fra den centrale del af Gislinge by, at det 69-årige familiemedlem havde fået stjålet noget smertestillende medicin mandag morgen i tidsrummet kl. ca. 08.30 – 09.00.
En ukendt kvinde havde henvendt sig og oplyst at være fra hjemmeplejen, hvorefter hun fik adgang til den 69-åriges bolig, hvor hun foretog mindre gøremål, inden hun forlod stedet.
Kort efter kom kvinden retur under påskud af, at hun havde glemt sin mobiltelefon, som hun ledte efter ved at åbne skuffer og skabe, inden hun med en mobiltelefon i hånden forlod den 69-åriges bopæl. Herefter opdagede beboeren tyveriet af det smertestillende medicin.
Hjemmeplejen i Holbæk kommune blev efterfølgende kontaktet, men hjemmeplejen havde ikke haft en medarbejder hos den 69-årige, der således havde haft besøg af en falsk hjemmehjælper.
Den mistænkte blev beskrevet som: A: Kvinde, 35-40 år, 162-165 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Mellemlangt, Yderligere kendetegn: Havde håret sat op i en “knold”, Talte: Dansk, Iført: Ukendt påklædning, men formentlig jeans.

Politiet har nu optaget rapport om tyveriet og forsøger at få identificeret kvinden med hjælp fra eventuelle vidner, der måtte have set hende i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysning er i sagen.

Borgere kan sikre sig ved f.eks. at spørge efter legitimation eller kontrollere besøget ved opringning til hjemmeplejen for at få afklaret rigtigheden heraf, såfremt nogen uden den sædvanlige uniformering eller uden legitimation pludselig henvender sig og oplyser at være fra f.eks. hjemmeplejen.

Indbrud i varebiler – Regstrup (Holbæk) / Fårevejle/Asnæs (Odsherred)

Flere brugere af firmavarebiler anmeldte i løbet af mandag eller tidligt tirsdag morgen indbrud i deres køretøjer, hvorfra der var blevet stjålet håndværktøj til ofte en større værdi.

I Regstrup-området har politiet i løbet af mandagen modtaget i alt fem anmeldelser om indbrud i varebiler, som alle er blevet opbrudt ved påvirkning af låsemekanismen i døren ind til varerummet. Herfra er værktøjet efterfølgende blevet stjålet. Tyverierne i dette område er primært foregået i løbet af den forgangne weekend.

I Fårevejle-området har politiet indtil nu modtaget fire anmeldelser om indbrud i firmavarebiler, og også tre anmeldelser om indbrud i varebiler i Asnæs er modtaget. Også disse varebiler er blevet opbrudt ved påvirkning af låsemekanismen i døren til varerummet.
Tyverierne i Asnæs er foregået i løbet af weekenden, mens tyverierne fra varebilerne i Fårevejle er foregået natten mellem mandag og tirsdag.

Politiet har nu optaget rapport i sagerne og vil i det omfang, det er muligt, efterlyse det stjålne værktøj, så det vil være sværere for tyven(e) at afsætte dette.

Politiet hører gerne fra personer, der måtte have bemærket usædvanlig aktivitet i løbet af weekenden i især Regstrup, men også i Asnæs samt i løbet af natten mellem mandag og tirsdag i Fårevejle-området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Narkokørsel – Hjortholmvej, Tølløse – Holbæk

Kl. 11.16 anholdt og sigtede politiet en 29-årig mand fra Tølløse for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer, idet han var mistænkt for at have cannabis i blodet under kørslen.

To mænd mistænkt for at stjæle smykker – Karensmindevej, Holbæk

Kl. 15.39 anmeldte en 87-årig kvinde fra Holbæk, at hun kort tid forinden uventet havde fået en henvendelse fra to mænd, der bad om hjælp til at skrive nogle telefonnumre ned på et stykke papir. De to mænd blev lukket ind i lejligheden, hvor den ene mand sammen med den 87-årige gik ud i køkkenet, hvor den 87-årige skulle skrive telefonnumre ned.

Den anden gik rundt i hendes lejlighed, men skyndte sig efter få minutter hurtigt ud af hendes lejlighed, da den 87-årige anede uråd og højlydt bad dem forsvinde.Efterfølgende kunne hun konstatere, at nogle smykker var blevet stjålet, hvilket hun mistænkte de to mænd for at have gjort, idet den ene afledte hendes opmærksom fra den andens færden.

Politiet kørte til stedet for at undersøge den 87-åriges bopæl for eventuelle spor efter de to mistænkte, som den 87-årige beskrev som:

A: Mand, 40-50 år, hudfarve: mørk, iført: beige kasket, beige jakke og grå handsker med blå håndflader, og B: Mand, 40-50 år, iført: mørk jakke.

Politiet i Holbæk hører gerne fra personer, der måtte have bemærket de to mænd i området lørdag eftermiddag. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Færdselsuheld – Skamstrupvej, Skamstrup, Mørkøv – Holbæk

Kl. 20.34 fik politiet via alarm 112 melding om, at en motorcyklist var forulykket, så en ambulance var sendt til uheldsstedet.
Det viste sig, at en 36-årig mand fra Mørkøv var forulykket på en motorcykel under kørsel ad Skamstrupvej i nordlig retning, og uden at andre trafikanter var blevet involveret.

Under kørslen var motorcyklens forhjul pludselig faldet af, så han væltede og pådrog sig diverse overfladiske skrammer, som han skulle have undersøgt nærmere på skadestuen.
Politiet beslaglagde motorcyklen til nærmere undersøgelse for eventuelle fejl og mangler, der kunne forklare årsagen til uheldet.

Brand i bil bredte sig – Holbækvej, Store-Merløse – Holbæk

Kl. 22.51 slog en kvindelig hundelufter alarm, da hun havde opdaget, at der var ildebrand i en personbil på en parkeringsplads i et boligområde. Tæt på den brændende bil stod to andre biler.
Brandvæsnet og politiet rykkede ud til brandstedet, hvor branden havde bredt sig også til de to andre personbiler, der stod tæt op ad den bil, hvor branden var blevet opdaget.
Alle tre personbiler fik skader som følge af branden, hvis årsag nu skal undersøges nærmere af politiet på et senere tidspunkt.

Spirituspåvirket spøgelsesbilist – Holbækmotorvejen / Odsherredvej, Holbæk

Kl. 06.01 fik politiet den første anmeldelse om en bilist, der på Holbækmotorvejen øst for Holbæk kørte i det forkerte spor på motorvejen og dermed mod færdslen, idet anmelderen havde observeret bilisten under sin kørsel i retning mod Roskilde / København.

Få minutter senere fik politiet endnu en henvendelse om den samme bilist, der var nået lidt nord for rundkørslen i Tuse ved slutningen af Holbækmotorvejen, idet bilisten på starten af Odsherredvej forulykkede ved at køre ind i autoværnet og rullede rundt, inden bilen standsede på hjulene.

Denne anmelder var kort efter kommet bilisten til undsætning og var blevet på stedet, indtil politiet kort efter kom til uheldsstedet.
Politiet foretog herefter anholdelse af en 20-årig kvinde fra Holbæk kommune, idet hun var påvirket af spiritus og kunne mistænkes for at have været fører af bilen, der var blevet anmeldt som en såkaldt spøgelsesbilist.Uheldsstedet blev afspærret, så en tilkaldt bilinspektør kunne foretage undersøgelse af både uheldsstedet og kvindens personbil.

Kl. ca. 08.20 blev afspærringen af både Odsherredvej og dele af Holbækmotorvejen ophævet, idet undersøgelser på uheldsstedet var afsluttet.
Den 20-årige kvinde fik efter en undersøgelse på skadestuen for diverse knubs som følge af uheldet udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol i blodet.

Søndag formiddag løslod politiet den 20-årige, som dog stadig er sigtet i sagen både om spirituskørsel og for at have været en såkaldt spøgelsesbilist under kørslen ad bl.a. Holbækmotorvejen.
Politiet forsøger nu at få klarlagt de nærmere omstændigheder ved kvindens kørsel, der på dette tidspunkt af døgnet ikke havde forårsaget konkrete farlige situationer for øvrige trafikanter.

Bilister eller andre, der måtte have observeret kvindens kørsel i en lysblå personbil ad bl.a. Holbækmotorvejen og Odsherred søndag morgen, bedes kontakte politiet på tlf. 114 for at afgive vidneforklaring til sagen, der senere vil få et strafferetlig efterspil for den 20-åriges vedkommende.

Tyverier fra varebiler – Regstrup (Holbæk) / Asnæs (Odsherred)

Fem varebiler blev i løbet af weekenden udsat for indbrud eller forsøg herpå, hvorefter varebilerne blev tømt for værktøj.

Tre varebiler i Regstrup i Hovedgaden og i Regstrupparken fik boret huller ved låsemekanismen for at komme ind i varerummet til værktøjet i de berørte håndværkerbiler. Det lykkedes for tyven(e) i to tilfælde, mens det ikke lykkedes at få adgang til den tredje varebil.

Samme fremgangsmåde var blevet anvendt ved indbrud i to varebiler på Vestervangen og Elmebakken i Asnæs. Også værktøjet var blevet stjålet fra disse to håndværkerbiler.
Tyverierne eller forsøget herpå var alle foregået på ukendte tidspunkter i løbet af weekenden, mens varebiler var efterladt parkeret på de anførte veje.

Politiet har nu optaget rapporter om de fem tyverier og vil gerne høre fra personer, der har bemærket usædvanlig aktivitet på de anførte veje i de to byer i løbet af weekenden. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagerne.

Gode råd fra politiet om at forhindre tyveri fra varebiler
Midt- og Vestsjællands Politi har nogle gode råd til, hvad du selv kan gøre for at forsøge at forhindre tyveri fra din bil:

• Parker – om muligt – varebilen på en sådan måde, at det er besværligt at komme ind i den ad bag- eller sidedøre.
• Deaktiver knappen til central oplåsning af bag- og sidedøre (hvis sådan findes i køretøjet)
• Fjern særligt værdifuldt værktøj fra bilen
• Mærk værktøj med f.eks. en særlig farve, initialer eller firmanavn mv., så stjålet værktøj vil være sværere at afsætte for tyven og nemmere for politiet at identificere ejeren
• Biler, der parkeres i længere tid eller efter mørkets frembrud, bør parkeres, hvor der er belysning – og gerne i nærheden af beboelse. Undgå at parkere bilen på øde steder.

Lystfiskere fik stoppet togtrafikken – Tuse Lågevej, Holbæk

Kl. 10.29 fik politiet anmeldelse om, at der var personer tæt ved jernbaneskinnerne tæt på Tuse Lågevej i Holbæk. Togdriften blev af sikkerhedsmæssige årsager indstillet, og en patrulje blev sendt til stedet for at undersøge sagen.

Politiet traf to mænd på 30 og 67 år fra Holbæk, som opholdt sig ved åen tæt ved skinnerne for at fiske. De mente de havde fundet et godt sted, men blev pænt bedt om at finde et andet sted at kaste snøren ud. Lystfiskerne pakkede sammen og flyttede sig til et bedre sted, og togdriften kunne igen optages. De to mænd blev ikke sigtet for noget i den forbindelse.

Narkokørsel – Kalundborgvej, Holbæk

Kl. 11.18 sigtede og anholdt en patrulje en 41-årig mand fra Holbæk for narkokørsel, da han blev stoppet rutinemæssigt på Kalundborgvej i Holbæk. En narkometertest viste positiv for euforiserende stoffer, så han fik udtaget en blodprøve og herefter løsladt.

Brandundersøgelse – Bybjærg, Store-Merløse – Holbæk

Kl. 14.14 slog naboer til en 62-årig mand fra Store-Merløse alarm til brandvæsnet, da der var opstået en ildebrand i køkkenet i hans rækkehus.
Brandvæsnet og politiet kørte til stedet, hvor ilden havde godt fat i køkkenet, så der var kraftig røg fra branden.

De nærmeste naboer til brandstedet blev evakueret for en sikkerheds skyld, men branden var blevet slukket kort før kl. ca. 15.00. Branden havde primært forrettet skader i køkkenet, mens resten af boligen blev luftet ud for røgen fra branden.
I køkkenet var de værste skader omkring komfuret og emhætten, efter at den 62-årige havde sat en gryde med smør over på komfuret i forbindelse med bagning. Den 62-årige var herunder blevet forstyrret og havde glemt gryden, hvis indhold var blevet overophedet og havde fået antændt emhætten. Forsøg på at slukke branden fra den 62-åriges side var forgæves, hvorfor naboer slog alarm til brandvæsnet.

Ingen personer kom direkte til skade ved branden, men den 62-årige blev dog kørt på skadestuen i en ambulance til et check for eventuel røgforgiftning. Skadeservice blev tilkaldt til at udbedre brandskaderne, og politiet vil nu kigge nærmere på omstændighederne ved brandens opståen for at kunne afgøre, om der er grundlag for at sigte den 62-årige i anledning af branden i hans bolig.

Færdselsuheld – Skovvejen, Regstrup – Holbæk

Kl. 14.58 slog en 36-årig mand fra Jyderup alarm, fordi han var forulykket med sin varebil med tilkoblet trailer under kørsel ad Skovvejen (motorvej) i vestlig retning ved Regstrup.
Det viste sig, at varebilen med traileren nærmest holdt på tværs af de to vognbaner, og at murbrokker fra traileren lå på kørebanen.

Det lykkedes dog at få skabt fri passage i en vognbane, så den tætte trafik ved uheldsstedet kunne passere.
Den 36-årige blev bragt til kontrol på skadestuen, men var sluppet uskadt fra ulykken, der skete under kørsel i vestlig retning. Af ukendt årsag var traileren pludselig begyndt at slingre voldsomt, så den 36-årige mistede kontrollen over vogntoget, der snurrede rundt om sig selv.

Ingen øvrige trafikanter blev involveret i uheldet, og de tabte murbrokker blev skubbet ind i rabatten, så begge vognbaner kunne åbnes for trafik kl. ca. 15.15. Politiet registrerede blot omstændighederne ved uheldet.

Færdselsuheld – Hjortholmvej, Tølløse, Holbæk

Kl 16.42 indløb der anmeldelse om en trafikulykke. Der blev straks sendt politi, ambulance og brandvæsen til stedet. En 48-årig kvinde var i bil kørt mod syd, mens en 47-årig kvinde var på vej mod nord i sin bil. Af ukendte årsager kom den 48-åriges bil over i den modsatte vejbane og ramte frontalt ind i den modkørende personbil. Begge kvinder slap dog efter omstændighederne fra ulykken uden alvorlige skader, men blev kørt til sygehuset i Holbæk til nærmere undersøgelse, mens køretøjerne blev flyttet ind til siden, så trafikken kunne genoptages.

Brand i pasfotoautomat – Holbæk Station, Holbæk

Kl. 18.50 blev en patrulje prajet af en borger ved Holbæk Station, da der var brand i et gardin ved pasfotoautomaten i ventesalen på stationen. Der var ikke sket større skader i forbindelse med branden, men der var mistanke om, at branden var påsat, så politiet undersøger nu sagen nærmere. Patruljen foretog en gerningsstedsundersøgelse og afhørte vidner på stedet. Overvågning fra stationen indhentes til brug i efterforskningen, og politiet håber på at dette kan føre frem til mistænkte i sagen. Ingen personer kom noget til ved branden.

Færdselsuheld – Dampmøllevej / Platanvej, Holbæk

Kl. 12.25 var en bilist og en cyklist stødt sammen i krydset Dampmøllevej – Platanvej, så politiet rykkede ud til uheldsstedet, hvor politiet fik kontakt til en 22-årig mand fra Grevinge.
Han oplyste, at han var cyklet ad Dampmøllevej i vestlig retning, da han var stødt sammen med en personbil, som var blevet ført ad Platanvej mod syd og videre frem over vigelinjen ud på Dampmøllevej i forbindelse med et højresving ad Dampmøllevej mod vest.
Efterfølgende var bilisten ikke standset for at tale med cyklisten i anledning af sammenstødet, men cyklisten havde aflæst bilens nummerplade, så politiet kunne efterfølgende få kontakt til den 72-årige, mandlige fører fra Holbæk på dennes bopæl.
Cyklisten slap uskadt fra sammenstødet, og politiet har optaget rapport om sagen, som den 72-årige også er afhørt til. Parterne vil senere høre nærmere fra politiet, når undersøgelserne i anledning af uheldet er afsluttet.

Grundlovsforhør – Vold – Vestergade, Holbæk

Kl. 11.00 bliver en 19-årig mand fra Holbæk fremstillet i Retten i Holbæk i et grundlovsforhør som sigtet i en sag om et overfald på en 16-årig ung mand. Den 19-årige er mistænkt for sammen med to andre uidentificerede medgerningsmænd at have slået og sparket den 16-årige flere gange ud for ungdomsklubben, Vestergade, Holbæk, fredag den 11. februar 2022 kl. ca. 14.24. Offeret pådrog sig benbrud som følge af overfaldet. Den 19-årige var tirsdag aften blevet anholdt, da han havde henvendt sig på en politistation i anledning af mistanken mod ham.
Grundlovsforhøret kan forventes afholdt for lukkede døre af hensyn til den fortsatte efterforskning i sagen.

Brandundersøgelse – Hagesholmvej, Audebo, Svinninge – Holbæk

Kl. 23.17 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i en campingvogn, efter at en lokal borger havde slået alarm herom.
Den brændende campingvogn stod på en grusvej ved en mark, og campingvognen udbrændte trods brandvæsnets indsats. Der var ingen nummerplade på campingvognen, og ingen personer var kommet til skade som følge af branden.
Politiet har nu optaget rapport om branden i et forsøg på både at finde årsagen til brandens opståen, men også for at få klarlagt ejerforholdet og omstændighederne ved campingvognens placering det pågældende sted.

Kørsel i frakendelsestiden mv. – MC beslaglagt – Holbækvej, Mørkøv – Holbæk

Kl. 15.34 kørte færdselspolitiet i et civil patruljekøretøj og foretog en hastigsmåling på en hurtigkørende motorcyklist, der kørte foran politibilen.
Motorcyklisten blev målt til at køre med mindst 105 km/t på en vejstrækning, hvor højst tilladte hastighed uden for tættere bebygget område var 80 km/t.

Efterfølgende blev motorcyklisten standset, så politiet kunne sigte føreren for overtrædelse af færdselsloven. Føreren blev identificeret som en 62-årig mand fra Mørkøv, som ikke kunne fremvise noget kørekort, fordi han i forvejen var frakendt dette. Den konstatering medførte endnu en sigtelse for overtrædelse af færdselsloven.

Ved nærmere undersøgelse af motorcyklen fandt færdselsbetjenten nogle uregelmæssigheder ved den påsatte nummerplade, som viste sig ikke at være den helt ægte nummerplade. Motorcyklen var således ikke indregistreret og uden den lovpligtige ansvarsforsikring, hvilket også udløste nogle sigtelser til den 62-årige fører.

Politiet kunne ved nærmere undersøgelse af den 62-åriges personlige forhold konstatere, at han to gange tidligere bare i 2022 var blevet sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Eftermiddagens kørsel var således tredje gang, at han blev afsløret i at køre i frakendelsestiden, hvorfor politiet beslaglagde hans motorcykel med henblik på senere konfiskation ved et retsmøde, som han vil blive indkaldt til.

Kørsel uden førerret – bil beslaglagt – Holbækvej, Kelstrup, Vig – Odsherred

Kl. 18.40 standsede politiet en personbil med henblik på rutinemæssig kontrol af føreren og køretøjet.Bag rattet sad en 51-årig kvinde fra Holbæk, som ikke kunne fremvise noget kørekort. Hun blev derfor sigtet for at have ført personbil trods den manglende førerret.

Da det ikke var første gang, at hun blev afsløret i den overtrædelse af færdselsloven, besluttede politiet at beslaglægge personbil, som kvinden var bruger af.
Beslaglæggelsen var den 51-årige kvinde ikke indforstået med, hvorfor politiet nu skal have en dommer til at kigge nærmere på grundlaget herfor.

Uro og uorden ved traktortræk-arrangement – Lammefjordsvej, Svinninge – Holbæk

Kl. 19.04 fik politiet en henvendelse fra en vagtmand ved et traktorarrangement om, at der var optræk til uro og måske slagsmål mellem gæster til arrangementet.

Politiet kørte til stedet med flere patruljer, der kunne konstatere, at der var op imod ca. 5.000 tilskuere til arrangementet. Den præventive tilstedeværelse af politiets patruljer medførte, at der ikke var behov for at gribe ind over for nogen ved arrangementet, der ville slutte omkring midnat. Politiets patruljer forlod derfor området efter en præventiv indsats, da der ikke længere var behov for politiets tilstedeværelse.

Kort kørt midnat kørte politiet igen præventivt til området, hvor arrangementet blev afholdt. På dette tidspunkt kunne politiet konstatere, at ca. 10 personer var i slagsmål, så politiet valgte at bruge peberspray for at bringe slagsmålet til ophør, inden nogen kom til skade.

Under politiets fortsatte tilstedeværelse i området kastede en mand shots-emballage efter politiet, ligesom manden optrådte voldeligt, så det endte med, at en 24-årig mand fra Nykøbing F blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han blev transporteret til politistationen i Roskilde, hvor han efter et lægetilsyn blev anbragt i detentionen til afrusning frem til de tidlige morgentimer, hvor han blev løsladt. Den 24-årige kan dog forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af sigtelsen.

Færdselsuheld – Bukkerupvej / Tadrevej, Stestrup, Kirke-Eskilstrup – Holbæk

Kl. 23.42 fik politiet melding om, at en bil var forulykket i krydset Bukkerupvej – Tadrevej, hvorfor politiet rykkede ud til uheldsstedet. Her fik politiet klarlagt, at en 18-årig mand fra Roskilde var kørt i en personbil ad Tadrevej mod syd frem til krydset ved Bukkerupvej, hvor han var fortsat ligeud tværs over Bukkerupvej og havnet i et grøft.

Ingen øvrige trafikanter blev involveret i uheldet, som ikke var alvorligere end, at den 18-årige slap uskadt fra uheldet, og bilens airbags blev heller ikke udløst. Politiet registrerede blot omstændigheder ved uheldet, der skete blot fem uger efter, at den 18-årige havde erhvervet sig et kørekort.

Ulovlig afbrænding – Store-Merløse, Holbæk

Kl. 13.40 kørte brandvæsnet til en ejendom uden for Store Merløse, hvor der var indgået en anmeldelse om brand. Brandvæsnet tilkaldte politiet, da det viste sig, at der på gården blev afbrændt affald i form af møbler, elektronikaffald, en boksmadras og diverse kontorartikler. Af miljømæssige årsager er det ikke lovligt at brænde affald af på den måde, så patruljen sigtede en 67-årig mand for ulovlig afbrænding. Bålet blev slukket og gårdejeren afhørt til sagen, hvor han erkendte at have tændt bålet. Den 67-årige kan forvente at høre mere i sagen.

Brand i bil to gange – Ladegårdsparken, Holbæk

Kl. 01.27 kom et alarmopkald fra en forbipasserende borger, om brand i en bil, der holdt på parkeringspladsen ved Ladegårdsparken Øst i Holbæk. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor det røg fra bilens kabine, men det brændte ikke kraftigt. Ilden blev slukket, og patruljen undersøgte brandstedet. Der var knust en rude til bilen, og der var ingen naturlig forklaring på, hvorfor branden startede, så den undersøges som mistænkelig.

Kl. 04.40 brændte den sammen bil igen på samme sted. Ilden havde nu godt fat i bilen, og den udbrændte helt. Ilden blev slukket uden at nogen kom noget til, og branden spredte sig ikke til andet. Brandene undersøges nu nærmere, da der er mistanke om, at de kan være påsatte.

Bilen er en Audi A6 stationcar, mørkgrå, årgang 2015, som holdt parkeret ved Ladegårdsparken Øst på parkeringsområde P4.

Vidner, som har bemærket personer omkring den parkerede bil før eller omkring tidspunktet for brandene, eller som i øvrigt har oplysninger i sagen, bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Indbrud i perioden

Vestervangen, Allerup, Holbæk
Ahlgade, Holbæk
Østerled, Holbæk

Foto: ABW