Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet 2016-01-14 til 2016-01-20.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-holbaek.dk

Spirituskørsel – Gislinge, Holbæk.
2016-01-20

Anmeldt kl. 00.45. Politiet anholdt en 49-årig mand fra Gislinge, der kørte på Adelers Alle. Pågældende var påvirket af spiritus og fik taget en blodprøve. Han blev løsladt efterfølgende.

Røveri mod apotek – Jyderup, Holbæk.
2016-01-19

Anmeldt kl. 16.36. Røveri mod apoteket på Sølystvej i Jyderup. Der henvises til udsendte pressemeddelelse i går aftes. Politiet har endnu ikke anholdt gerningsmanden, men vil meget gerne have oplysninger fra vidner eller andre, der kan bidrage til, at politiet finder frem til gerningsmanden. Ring på 114.

Røveri mod forretning – Svinninge, Holbæk.
2016-01-19

Anmeldt kl. Røveri mod Superbrugsen, Hovedgaden i Svinninge. En mand truede sig til penge ved at bruge en kniv. Der henvises til udsendte pressemeddelelse i går aftes.
Politiet vil fortsat meget gerne tale med vidner eller andre, der har oplysninger om røveriet. Ring på 114.

Spirituskørsel – Holbæk.
2016-01-19

Anmeldt kl. 02.50 Politiet anholdt en 43-årig mand fra Mørkøv, der kørte på Valdemar Sejrsvej i Holbæk. Han var påvirket af spiritus og fik taget en blodprøve.

Blufærdighedskrænkelse – Holbæk.
2016-01-18

En 20-årig kvinde var fredag kl. 12.47 udsat for blufærdighedskrænkelse i et tog fra København til Holbæk. I toget sad en mand og onanerede. Manden stod af på Holbæk station. Han beskrives som: Mand, 25-35 år, 175-180, kraftig af bygning, sort kort hår, anden etnisk herkomst end dansk, iført cowboybukser og muligt hue.

Fremstilling i grundlovsforhør – Holbæk.
2016-01-18

En 24-årig mand fra Aarhus blev fremstillet i et grundlovsforhør for dobbelt lukkede døre ved retten i Holbæk. Den pågældende blev fængslet til den 090216. Politiet har ingen kommentarer til sagen i øvrigt.

Mistænkelig adfærd – Holbæk.
2016-01-18

Anmeldt kl. 14.31. En større gruppe unge kravlede over et hegn og ind på børnehaven på Vandtårnsvej. Politiet fik fat i seks unge, hvor en 14-årig dreng blev fundet i besiddelse af et kanonslag og to 13-årig drenge blev fundet i besiddelse af hash. En 17-årig dreng var eftersøgt, da han skulle tilbage på et bosted i Jylland.
Sagerne vil nu blive overdraget til de sociale myndigheder.

Spirituskørsel – Holbæk.
2016-01-18

Anmeldt kl. 01.37. Politiet anholdt en 36-årig mand fra Jerslev, der blev truffet kørende på Henriettevej. Manden var påvirket af spiritus og fik taget en blodprøve.

Uro – Holbæk.
2016-01-18

Anmeldt kl. 02.30. En 18-årig mand fra Holbæk og en 27-årig mand fra Sakskøbing blev anholdt efter slagsmål på Nygade. Begge sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Der var en del personer involveret i slagsmålet.
En 19-årig kvinde med ukendt adresse blev sigtet for vold, da hun slog en dørmand i ansigtet.
En 19-årig mand fra København blev sigtet for hærværk, idet han knuste en rude på Lindevej.
En 19-årig mand fra Mørkøv blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, grundet sin voldelige opførsel.

Brand – Svinninge, Holbæk
2016-01-18

Anmeldt kl. 09.31 Brand på Abildgårdsvej, hvor det viste sig, at en spand med aske, var skyld i brand i et skur. Det var et lille døgn efter, at asken var tændt fra en pejs, at der opstod brand på stedet. Der skete kun skader i skuret, og branden er en reminder om, at man skal være meget påpasselig med aske.

Andre undersøgelser – Kundby, Svinninge – Holbæk
2016-01-14

Midt- og Vestsjællands Politi foretog i løbet af onsdagen i samarbejde med bl.a. kriminalteknikere og Forsvarets ammunitionsryddere undersøgelse af en villa i Kundby. Politiet havde fået oplysninger om, at der muligvis kunne være effekter af politimæssig interesse på stedet. Rutinemæssigt var en ambulance og det lokale redningsberedskab tilkaldt til at være stand by i forbindelse med politiets undersøgelser på stedet.
Undersøgelserne blev afsluttet i løbet af aftenen, og af efterforskningsmæssige årsager kan politiet hverken oplyse, om der blev fundet noget af politimæssig interesse på stedet, eller hvilke konkrete oplysninger som gav anledning til undersøgelserne.
Midt- og Vestsjællands politi kan ikke oplyse yderligere om sagen p.t., men henviser til at følge med på vores hjemmeside samt Twitter, når der er nyt i sagen.

Brand i køkken – Ladegårdsparken Vest, Holbæk
2016-01-14

Anmeldt kl. 1842. Brandvæsnet og politiet rykkede ud til ildebrand i en lejlighed hos en 36-årig kvinde. Hun havde reddet sig selv ud og var i gang med at advare andre beboere i opgangen. Brandvæsnet kunne hurtigt slukke ilden i udsugningen over emhætten med en pulverslukket. Der skete minimale skader som følge af branden, og brandvæsnet hjalp beboeren med udluftning, så hun kunne vende tilbage til sin lejlighed. Politiet foretog sig ikke yderligere i sagens anledning.

Spirituskørsel – Skovvejen, Jyderup – Holbæk
2016-01-14

Anmeldt kl. 20.34. Politiet anholdt og sigtede en 69-årig mand fra Store-Fuglede for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Indbrud i perioden
Spånnebæk, Holbæk
Anders Larsensvej, Holbæk
Rebslagervej, Holbæk
Sejerøvej, Holbæk
Hyldevang, Tuse, Holbæk
Højen, Holbæk