Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet 2020/06/19 til 2020/06/30.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld – Gl. Skovvej, Nørre Jernløse, Regstrup – Holbæk

Kl. 00.47 rykkede ambulancepersonale, lægehelikopteren og politiet ud til et færdselsuheld, hvor en bil havde påkørt en parkeret sættevogn. En kvæstet, 21-årig mand fra Jyderup, der var ved bevidsthed, blev reddet ud af en personbil og straks i ambulancen kørt til Rigshospitalets traumecenter til undersøgelse og fornøden behandling. Der var omfattende skader på personbil, som den 21-årige havde ført ad Gl. Skovvej i østlig retning, da han af p.t. ukendte årsager påkørte en parkeret sættevogn på en vigeplads i højre side af vejen. Den 49-årige, slovakiske fører af sættevognen slap uskadt på påkørslen. Politiet fik rutinemæssigt udtaget en blodprøve af den 21-årige til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer. Den 21-årige er fortsat indlagt på Rigshospitalet og meldes uden for livsfare. Analyseresultatet af blodprøver afventes nu, inden politiet træffer en afgørelse i solo-uheldet, hvor der ikke var andre kørende trafikanter involveret. Lægehelikopteren blev ikke brugt i anledning af dette uheld ud over, at lægen tilså den tilskadekomne fører, inden han blev kørt på traumecenteret.

Grundlovsforhør – Mand stukket med kniv – Ladegårdsparken Vest, Holbæk

En 19-årig mand fra Holbæk blev i går mandag kl. 14.58 anholdt som mistænkt i sagen om grov vold, hvor en 24-årig mand blev stukket i den ene balle med en kniv søndag eftermiddag i Ladegårdsparken Vest. Politiet havde i løbet af mandagen fået telefonisk kontakt til den 19-årige, som så ville melde sig selv til politiet. En patrulje kørte til det aftalte mødested i Ringsted, hvor den 19-årige også var dukket op, så politiet kunne anholde ham. Han er blevet sigtet for grov vold og er fortsat i politiets varetægt, idet anklagemyndigheden tirsdag formiddag vil fremstille ham i grundlovsforhør kl. 10.45 ved Retten i Holbæk med krav om varetægtsfængsling. Anklagemyndigheden vil begære grundlovsforhøret afholdt for lukkede døre.
Politiet leder fortsat efter den anden 19-årige, som mistænkes for også at have en rolle i sagen, og opfordrer ham fortsat til at melde sig selv.

Maritim kontrol – Holbæk fjord – Holbæk

Personale fra Midt- og Vestsjællands Politi foretog i tidsrummet kl. 11.00-17.00 en maritim kontrol af sejlende i Holbæk Fjord. Politiet fik kontrolleret i alt 19 fartøjer, hvor der var grundlag for seks sager med forskellige overtrædelse af søfartslovgivningen. Fem sejlbåde, syv motorbåde, en jetski og en jolle blev kontrolleret og fundet i orden. Derimod blev fem skippere på motorbåde sigtet for manglende medbringelse af forsikringscertifikatet, og en enkelt havde ikke sit speedbådsbevis med sig. Føreren af en jetski havde hverken medbragt forsikringscertifikatet eller speedbådsbeviset, så politiet måtte skrive en sag herom. Ingen af skippere var påvirkede i ulovlig grad af alkohol ved politiets kontrol.
Politiet gør i denne forbindelse de sejlende opmærksom på, at det siden 1. januar 2020 har været lovpligtigt at medbringe et forsikringscertifikat som bevis for tegnet ansvarsforsikring. Forsikringspligten indtrådte i 2019, hvor sejlende i en overgangsordning kunne nøjes med at medbringe kopi af police og betalt præmiekvittering, men det er ikke længere tilstrækkeligt.
Alle sigtede kan nu forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af sigtelsen imod dem.

Smykkesælgere fik bøde – Holbæk / Køge

Kl. 14.03 fik politiet en henvendelse om, at to udenlandske mænd ved supermarkedet Lidl, Tåstrup Møllevej, Holbæk, havde forsøgt at sælge guldsmykker. De var kørende i en bil af mærket Audi med udenlandske nummerplader. De lykkedes dog ikke med deres ærinde, og politiet fandt ikke mændene i området.
Kl. 16.19 fik politiet så en ny anmeldelse om to udenlandske mænd kørende i en bil af mærket Audi og med udenlandske nummerplader. Mændene befandt sig ved transportcentret, Nordhøj, Køge, hvor de havde henvendt for at sælge en “guld”-ring for at skaffe penge til brændstof. Politiet fik kontakt til to rumænske mænd på 37 og 41 år, som begge blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, idet de på en påtrængende måde havde forsøgt at sælge smykker og dermed forstyrrede den offentlige orden. Begge fik afgjort deres sag straks med en bøde, som de betalte, inden de blev løsladt.

Humanitær eftersøgning – Hanerup – Regstrup – Holbæk

Kl. 01.43 anmeldte pårørende til en 17-årig ung kvinde fra Tølløse, at hun var forsvundet fra en fest i Hanerup-området for omtrent en time siden. Hun var påvirket af alkohol, og ingen vidste, hvor hun nu befandt sig. Politiet indledte derfor en eftersøgning i området med flere patruljer, der foretog undersøgelse af nærliggende lokaliteter og områder. Kl. ca. 05.00 dukkede den 17-årige pludselig op på festadressen af sig selv. Hun oplyste, at hun befundet sig på en mark, da hun både var fuld og ked af det af personlige årsager. Politiet indstillede herefter eftersøgningen og aflyste den helikopter, der var ved at blive rekvireret til området for at deltage i eftersøgningen.

Mand stukket med kniv – Ladegårdsparken Vest, Holbæk

Kl. 16.51 fik politiet en anmeldelse om, at to grupper var i slagsmål og måske overfaldt hinanden i Ladegårdsparken Vest. Uro skulle foregå foran en dagligvarebutik i området. Politiet sendte flere patruljer til beboelsesområdet, og en patrulje traf kl. 16.55 på vej dertil en bil, hvor en tilskadekommen mand befandt sig på vej mod skadestuen. Der var tale om en 24-årig mand fra Nykøbing Sj., som havde et overfladisk og ikke livstruende snitsår i den ene balle. Han blev sendt videre til skadestuen til fornøden behandling og registrering af skaden. I området fik politiet kontakt til flere personer, der oplyste, at to mænd kunne mistænkes for at være dem, der havde stukket offeret med kniv. Efter sammenstimlen i området i forbindelse med intern uoverensstemmelse efter noget uorden i havneområdet i Holbæk lørdag kunne to 19-årige mænd med tilknytning til Holbæk mistænkes for at have en rolle. Politiet har siden ledt efter de to mænd på de steder, som de måtte bo/opholde sig, men de er indtil videre ikke fundet. Deres identitet er politiet bekendt, så politiets opfordring til dem er at melde sig snarest til politiet i anledning af sagen. De er nu efterlyst af politiet i hele Danmark. Kl. ca. 19.00 forlod de fleste patruljer boligområdet efter endt, akut indsats, men politiet var i de følgende timer stadig præventivt til stede i området med et færre antal patruljer.
Kl. 22.26 fik politiet så en anmeldelse om skyderi i området, men en patrulje, der var til stede i boligområdet, havde ikke umiddelbart hørt noget, ligesom alle i området forholdt sig rolige. Ved nærmere undersøgelse af baggrunden for anmeldelsen fik politiet oplysninger om, at affyring af fyrværkeri formentlig var årsagen til en lyd, der kunne minde om skudafgivelse. Politiet fandt heller ingen indikationer på skudafgivelse i området.

Færdselsuheld – Hjortholmvej / Tølløsevej / Sønderstrupvej, Tølløse – Holbæk

Kl. 14.39 rykkede politiet ud til et færdselsuheld i et lyskryds, hvor to biler var stødt sammen. Ingen af parterne var kommet til skade ved uheldet, der var sket, efter at en 25-årig kvinde fra Holbæk var kørt ad Hjortholmvej mod syd i en personbil. I lyskrydset stødte hun sammen med en bil ført af en 43-årig kvinde fra Kirke-Hyllinge ad Tølløsevej mod vest. Den 25-årige havde ikke noget kørekort til at køre bil, så hun blev på stedet sigtet for den overtrædelse af færdselsloven. Politiet fandt også grundlag for at sigte hende for kørsel frem mod rødt lys i lyskrydset, hvilket umiddelbart anses som årsagen til sammenstødet mellem de to parter. Den 25-årige kan derfor forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af uheldet, når sagen skal afgøres.

Nødstedt, spirituspåvirket mand – Vestre Hovvej, Svinninge – Holbæk

Kl. 01.37 slog en lokal mand alarm, fordi han i området kunne høre en mand råbe efter hjælp. En patrulje kørte til området og fik kontakt til en spirituspåvirket, 40-årig mand fra Gentofte. Han var strandet i området efter en tur i byen med diverse alkoholindtag, så hans største problem var at komme hjem på dette tidspunkt af natten. Politiet vurderede, at han måtte frihedsberøves til afrusning, så han ikke skabte yderligere utryghed i området. Tidligt mandag morgen blev manden skønnet egnet til at kunne klare sig selv, så han blev løsladt fra detentionen på politistationen i Roskilde. Herfra måtte han så selv sørge for at komme hjem og kan glæde sig over, at han ikke blev sigtet for noget i anledning af sin adfærd i nat.

Brandundersøgelse – Højen, Holbæk

Kl. 13.41 fik politiet en henvendelse fra ejeren af en kommunal, men tom bygning, hvor der havde været to mindre ildebrande i løbet af natten. Der var tale om en tidligere bygning ved tennisklubben, hvor ukendte personer i løbet af natten havde knust en rude for at skaffe sig adgang. Indenfor kunne politiet konstatere, at der havde været brand i to plastskraldespande med indhold, men ilden var gået ud af sig selv, så der var kun skader på skraldespandene. Alt tydede på, at ilden ikke var opstået af sig selv i bygningen, som i øvrigt stod til nedrivning i nærmeste fremtid. Den knuste rude blev afdækket, så uvedkommende ikke kan komme ind i bygningen.

Politiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket noget usædvanligt i området i løbet af natten til torsdag. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Hvalsøvej / Skjoldenæsvej, Kirke-Eskilstrup – Holbæk

Kl. 19.59 rykkede politiet ud til et færdselsuheld, hvor en bilist var forulykket, og ifølge tililende personer ville stikke af fra uheldsstedet. Føreren af den forulykkede bil var blevet tilbageholdt, så politiet kunne anholde en 25-årig mand fra Lejre, fordi han var påvirket af spiritus og kunne mistænkes for spirituskørsel. Han var sluppet uskadt fra uheldet, der var sket, efter at han i en personbil var kørt ad Skjoldenæsvej mod nord frem til T-krydset ved Hvalsøvej. I krydset var han af ukendte årsager fortsat ligeud, så han havde påkørt to vejskilte. Den 25-årige fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og blev efter afhøring løsladt. Ingen øvrige trafikanter var involveret i uheldet.

Færdselsuheld – Tuse Lågevej / Nykøbingvej, Holbæk

Kl. 07.49 var der sket et sammenstød mellem to biler i krydset. Det viste sig, at en 86-årig kvinde fra Holbæk kørte i en personbil ad Tuse Lågevej mod syd, da hun i krydset ville svinge til venstre ad Nykøbingvej mod øst. Under svingningen stødte hun ind i venstre side på en modkørende personbil ført af en 34-årig kvinde fra Holbæk. Begge parter slap uskadte fra sammenstødet, som dog medførte mindre materielle skader på begge biler. Den 86-årige kan forvente at høre nærmere fra politiet på grund af mistanke om overtrædelse af færdselslovens vigepligtsbestemmelser.

Spirituskørsel – Lundemarksvej, Holbæk

Kl. 22.20 anholdt og sigtede politiet en 50-årig mand fra Holbæk for spirituskørsel på en lille 30-knallert. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Uro og uorden – Ladegårdsparken, Holbæk

Kl. 18.21 fik politiet en anmeldelse fra en lokal beboer, som havde hørt noget, der kunne minde om skudafgivelse efterfulgt af råberi, hvorefter en bil var hørt køre væk fra området med hjulspin. Anmeldelsen gav anledning til en udrykning med flere patruljer, herunder en hundepatrulje, for at undersøge anmeldelsen nærmere. Politiet afspærrede området og fik kontakt til flere personer, der kunne bekræfte, at de også havde hørt noget, der kunne minde om skud og efterfølgende hjulspin fra en bil. I forbindelse med politiets efterforskning og undersøgelser i området fandt politiet ingen tegn på skudafgivelse, og heller ingen personer var blevet såret. Politiet fik klarlagt, at fire-fem personer havde været forsamlet og diskuteret, da et par stykker skyndsomt kørte fra stedet i en bil. De resterende havde løbet efter bilen og slået/sparket på denne, så lyde, der kunne minde om skud, var opstået. I øvrigt hørte politipersonalet under ophold i området også lyde, der kunne minde om skudafgivelse, men som umiddelbart blev vurderet til at være affyring af fyrværkeri i nogen afstand fra Ladegårdsparken. Efter ca. 1½ time blev politiindsatsen og -tilstedeværelsen i området normaliseret, men politiet arbejder fortsat videre på at få afklaret, hvad der er den egentlige årsag til uroen i boligområdet, og hvem der er involveret heri. Ingen blev hverken anholdt eller sigtet for noget i forbindelse med politiindsatsen.

Maritim kontrol – Holbæk fjord – Holbæk

Personale fra Midt- og Vestsjællands Politi foretog i tidsrummet kl. 1900-2400 en kontrol af forskellige fartøjer i Holbæk fjord. Politiet fik kontrolleret ni motorbåde, otte speedbåde og to sejlbåde, og politiet generelle opfattelse af kontrollen var, at der var styr på sikkerheden om bord. Alle havde dog ikke helt styr på alle regler, så politiet sigtede tre personer, der ikke havde medbragt dokumentation for ansvarsforsikring på fartøjet. To blev sigtet for at have glemt speedbådscertifikatet. To skippere blev sigtet for manglende redningsveste til personerne ombord. Især for den ene bliver det en dyr fornøjelse, idet skipperen i sin nyerhvervede speedbåd ville sejle en tur med venner mv., så de var i alt otte personer ombord. Ingen havde adgang til redningsveste, ligesom skipper heller ikke havde orden i forsikringspapirerne. En sag om manglende redningsvest takseres med 1.500 kr. i bøde pr. person, og manglende forsikringspapirer koster 1.000 kr. at glemme. Den nye skipper var under prøveturen med vennerne mv. i øvrigt kommet ind på så lavt vand, at de var grundstødt og ikke kunne få motoren i gang igen. Politiet kom dem dog til hjælp og slæbte dem retur til havnen i Holbæk. Alle sigtede kan nu forvente at modtage et bødeforelæg fra politiet i nærmeste fremtid.
Maritim kontrol vil fortsætte hen over sommeren forskellige steder i politikredsen.

Færdselsuheld – Ringstedvej, Igelsø, Holbæk

Kl. 13.59 var der sket et færdselsuheld med en del bilister impliceret. Politiet fik klarlagt, at fire bilister var impliceret i et såkaldt harmonikasammenstød. En 66-årig mand fra Hvalsø kørte i sin personbil i nordlig retning ad Ringstedvej, da han på grund af et øjebliks uopmærksom ikke opdagede, at tre andre bilister foran ham var standset bag en bilist, der afventede mulighed for at foretage et venstresving. Den 66-årige påkørte derfor bilisten foran, således denne påkørsel bevirkede, at de tre øvrige bilister blev involveret. To personer blev kørt kontrol på skadestuen, men var ligesom de øvrige parter sluppet med diverse knubs. Kl. ca. 14.45 var vejen ryddet for de havarerede køretøjer og mindre vragdele efter sammenstødene.

Uro og uorden – Ladegårdsparken, Holbæk

Kl. 16.36 fik politiet en anmeldelse om, at en større gruppe unge mænd var forsamlet i området omkring springvandet. Stemningen var måske lidt ophidset, idet der var optræk til uro og måske slagsmål. Politiet kørte til området med flere patruljer og fik kontakt med de ophidsede unge i gruppen på 20-25 personer. De tilstedeværende blev af politiet kraftigt opfordret til at sprede sig, så roen og trygheden i området kunne genoprettes. De mest toneangivende fik et påbud om at fjerne sig, men i løbet af eftermiddagen kunne politiet konstatere, at tre mænd ikke havde efterkommet påbuddet. Der var tale om en 19-årig mand fra Hørve, en 32-årig mand fra Holbæk og en 18-årig mand fra Vig, der alle blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Herefter faldt der ro på gemytterne, så politiet omkring kl. ca. 19.00 kunne forlade området med de fleste patruljer.
Kl. 20.14 fik politiet så en ny anmeldelse om et større slagsmål, hvor 10-15 personer var involveret. Igen kørte flere patruljer til Ladegårdsparken for at skaffe ro i området. Blandt de trufne personer genkendte politiet en 26-årig mand fra Holbæk, som ikke havde efterkommet sit påbud om at forlade området. Han blev derfor også anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Politiet var frem til kl. ca. 22.00 massivt til stede i området, hvorefter politiet overgik til almindelig patruljering for at bevare roen i boligområdet. Efter midnat vurderede politiet, at der var faldet ro på gemytterne.
Fremadrettet vil politiet med baggrund i både søndagens og mandagens anmeldelser fra området være mere synligt til stede i området i tryghedsskabende øjemed. Desuden vil politiet forsøge at få klarlagt årsagen til denne uroskabende adfærd, der ifølge politiets foreløbige vurdering måske bunder i en meget lokal uoverensstemmelse mellem personer i boligområdet. Arbejdet med at finde årsagen fortsætter også hos andre interessenter i boligområdet, så den rette indsats fra rette myndighed kan iværksættes for at undgå anmeldelser om uro og optræk til slagsmål mv. Politiet hæfter sig ved, at ingen har meldt sig som offer for et overgreb i forbindelse med uroen i bydelen i Holbæk, ligesom politiet heller ikke fandt ulovlige effekter efterladt eller gemt i området.

Maritim kontrol – Holbæk fjord / Isefjorden – Holbæk / Odsherred

Særligt uddannet personale fra Midt- og Vestsjællands Politi foretog fredag eftermiddag en maritim kontrol på Holbæk fjord, Inderbredningen, Vestre og Østre Løb om Orø samt i Isefjorden. Kontrollen kom til at omfatte i alt 26 fartøjer i form af 24 sejl- og motorbåde, en kajak og en robåd. Det blev kun til en enkelt sag om manglende redningsvest i forbindelse med kontrollen, der foregik i tidsrummet kl. ca. 13.00-18.40 i det forholdsvist stille vejr, men med udsigt til dårligere vejr i timerne forude. Den sigtede kan forvente sagen afgjort med en bøde.

Anmeldelse om nødraket – Holbæk fjord – Holbæk

Kl. 22.41 fik politiet og Forsvaret et par anmeldelser om en nødraket, der var sket enten over Holbæk fjord eller inde over land på den sydlige side af fjorden. Politiet iværksatte sammen med en redningshelikopter fra Forsvaret og en båd fra det lokale redningsberedskab en eftersøgning i området, men ingen af myndighederne fandt nogen personer i nød hverken til vands eller til lands. Eftersøgningen blev afsluttet kl. ca. 23.35 uden at myndighederne fik kontakt til nogen, der havde været i fare.
En nødraket vil automatisk medføre en større indsats fra myndighedernes side ud fra en betragtning om, at der er tale om et nødsignal fra personer i nød. Såfremt en nødraket måtte blive affyret uden grund, vil den, der i givet fald vil være ansvarlig, kunne imødese et større erstatningskrav for de omkostninger, som myndighederne har brugt på en eftersøgning. Derfor opfordrer politiet kun til brug af nødraketter i tilfælde af konkrete faresituationer, idet misbrug af nødraketter også kan være strafbart.

Butikstyveri – Stenhusvej, Holbæk

Kl. 13.25 kørte politiet til en elektronikvirksomhed, hvor en udenlandsk mand var tilbageholdt som mistænkt for at have begået butikstyveri i forretningen. Politiet fik kontakt til en 45-årig mand fra Litauen, som blev anholdt og sigtet for butikstyveri. Personalet havde bemærket, at han havde puttet en powerbank til en værdi af 679 kr. i sin lomme og konfronteret ham hermed. Litaueren havde herefter smidt powerbanken fra sig, men blev tilbageholdt indtil politiets ankomst. Litaueren blev sigtet for tyveri af powerbanken og fik afgjort sin sag straks med en bøde, inden han blev løsladt sidst på eftermiddagen efter afsluttet sagsbehandling.

Uro og uorden – Ladegårdsparken / Vang-kvarteret, Holbæk

Kl. 17.24 fik politiet den første anmeldelse om uro og uorden i beboelsesområdet Ladegårdsparken Øst, idet op mod 40 personer var forsamlet i området og måske ville indlade sig i slagsmål. Politiet rykkede ud i området med flere patruljer, som kunne konstatere, at flere personer stak af ved politiets ankomst.
Kort efter fik politiet yderligere anmeldelser om skudafgivelser i området, men patruljerne, der var til stede, kunne hverken se eller høre noget i den anledning. Der kunne måske være tale om affyring af fyrværkeri (“bomberør”), som ifølge nogle af de personer, som politiet traf, måske var rettet mod dem. Politiet var til stede i området frem til kl. ca. 19.00, hvor der var faldet ro på området.
Kl. 19.59 indløb en ny anmeldelse om en større forsamling af personer i boligområdet Ladegårdsparken Øst. Politipatruljer kørte til området og kunne konstatere, at alle forholdt sig rolige. Der var tale om nogle af de personer, som politiet havde kontrolleret i forbindelse med den første anmeldelse om uro i boligområdet.
Kl. 21.53 fik politiet en ny anmeldelse om, at der var uro i området Ladegårdsparken Øst, idet nogle unge var maskerede og løb rundt med mindre pinde. Anmeldelsen medførte endnu en politimæssig udrykning til området.
Kl. 23.04 indløb endnu en anmeldelse om uro i Holbæk, men denne gang i området ved Agervang, hvor der skulle være masseslagsmål. Politiet kørte til området også denne gang med flere patruljer, der kort efter kunne konstatere, at der var roligt i Agervang-området.
Politiet foretog dog med baggrund i de indkomne anmeldelser kontrol af personer og køretøjer i området, hvilket bevirkede, at en 26-årig mand fra Sverige blev anholdt kort efter midnat som mistænkt for overtrædelse af våbenlovgivningen. Hans svenske personbil beslaglagde politiet til nærmere undersøgelse i den anledning. Den anholdte er mandag formiddag fortsat i politiets varetægt, indtil politiet og anklagemyndigheden finder ud af, hvad der skal ske med ham.
Politiet kan efter udrykningerne til boligområderne i løbet af søndag aften konstatere, at ingen ofre er blevet fundet efter vold eller anden personfarlig kriminalitet, og eneste anholdte er indtil videre den 26-årige, svenske mand. Hvad der er den konkrete årsag til uroen og balladen i områderne, vil politiet i samarbejde med andre interessenter forsøge at få klarlagt. I boligområderne fandt politiet nogle få effekter, der kan være omfattet af våbenlovgivningens bestemmelser om slagvåben, efterladt. Effekterne har politiet beslaglagt til en nærmere undersøgelse i et forsøg på at finde frem til personer, der har været i besiddelse af disse. Politiet vil den nærmeste fremtid have fokus på området, hvor politiet vil foretage tryghedsskabende patruljering med baggrund i søndagens anmeldelser.

Narkokørsel i frakendelsestiden – bil beslaglagt – Kalundborgvej, Holbæk

Kl. 00.50 anholdt og sigtede politiet en 31-årig mand fra Søborg for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, som han i forvejen ikke måtte være fører af, fordi han var frakendt kørekortet. Den 31-årige ønskede ikke at deltage i en narkometertest og fik derfor straks udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Da politiet kunne konstatere, at nattens kørsel i frakendelsestiden var sket mere end tre gange tidligere inden for de seneste tre år, beslaglagde politiet hans personbil med henblik på senere konfiskation. Den beslutning var den 31-årige ikke enig i, så den disposition fra politiets side skal en dommer nu kigge nærmere på. Den 31-årige blev løsladt efter endt efterforskning i sagen og kan forvente at høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.

Indbrud i Perioden

Vandværksvej, Allerup, Holbæk
Stjernedalen, Holbæk (2 steder)
Heibergs Have, Holbæk (2 steder)
Tåstrupvej, St. Tåstrup, Store Merløse
Præstevænget, Ugerløse