Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet 2015-12-03 til 2015-12-09.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Udlændingeloven / ulovligt arbejde og ophold – Holbæk
2015-12-09 – Kl. 1155 anholdt udlændingeafdelingen en 35-årig mand fra Tyrkiet i en restauration i Holbæk for dokumentfalsk. Ved en tidligere kontrol på stedet havde den 35-årige forevist nogle bulgarske identitetspapirer, som viste sig at være forfalskede. Han havde dermed ulovligt ophold i Danmark, ligesom han ulovligt arbejdede i restauranten. Den anholdte har overnattet i et arresthus og vil onsdag blive fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Holbæk med henblik på varetægtsfængsling. Arbejdsgiveren kan ligeledes forvente at høre nærmere fra politiet med hensyn til at have beskæftiget ulovlig arbejdskraft.

Færdselsuheld – Ringstedvej, Holbæk
2015-12-08 – Kl. 0648 fik politiet en anmeldelse om et færdselsuheld med tre bilister involveret. En 36-årig kvinde fra Holbæk kørte i sydlig retning i sin personbil. Hun standsede for at afvente modkørende færdsel i forbindelse med et venstresving ind til en ejendom. Det overså en 52-årig kvinde fra Vig St., som ramte den 36-åriges personbil bagpå, så bilen blev skubbet fremad og over i den modsatte kørebanehalvdel. En 36-årig mand fra Mørkøv, der kørte i nordlig retning, kunne således ikke undgå at støde frontalt sammen med bilen. De tre parter blev alle bragt til skadestuen til kontrol. Alle slap uskadte fra uheldet. Trafikken gik i stå i begge retninger frem til kl. ca. 0730, hvor bilerne blev trukket ind til siden.

Uro og uorden / hærværk – Engvang, Holbæk
2015-12-08 – Kl. 2345 kørte politiet til området. To mænd var blevet uenige om et kvindeligt bekendtskab. Den ene, en 25-årig mand fra Holbæk,ville derfor opsøge den anden, en 21-årig mand fra Regstrup. Politiet fik dæmpet situationen, inden den udviklede sig, og bortviste den 25-årige fra Engvang. Da politiet efterfølgende skulle køre fra stedet i patruljebilen, måtte politifolkene konstatere, at det ene dæk var punkteret Desuden var forrude samt en tagprojektør knust af en ukendt gerningsmand.
Mistænkelig forhold / udlændingeloven – Svinninge og omegn – Holbæk
2015-12-04 – Kl. 1047 modtog politiet en henvendelse fra en lokal opmærksom anmelder om, at en bil med danske nummerplader, kørte søgende rundt i Svinninge. I bilen sad to mænd af udenlandsk oprindelse. Anmelderen var i sin egen bil kørt efter bilen for at holde øje med, om mændene ville begå et eller andet strafbart, inden politiet nåede frem. Politiet sendte flere patruljer til området, hvor politiet på Lærkevej, Gislinge, fik kontakt med køretøjet. I bilen var to mænd på 18 og 22 år fra Serbien, som begge var efterlyst af politiet med henblik på udsendelse af Danmark. Begge blev derfor frihedsberøvet og anbragt i et arresthus, indtil udsendelse til deres hjemland kan finde sted. Politiet fandt ikke grundlag for at sigte dem for noget.

Indbrud i perioden
Præstebrovej, Gl. Hagested, Holbæk
Bellisvej, Holbæk (2 steder)
Oldvejen, Holbæk
Munkholmvej, Holbæk
Anemonevej, Holbæk (2 steder)
Kikhøjparken, Holbæk
Strandmøllevej, Holbæk
Mørkøvvej, Marke, Mørkøv