Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet 2019/10/25 til 2019/11/05.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Brandundersøgelse – Adelers Alle, Gislinge – Holbæk

Kl. 16.57 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i en lade. Det viste sig, at branden var opstået i en frontlæsser og havde været så kraftig, at tagen på laden blev ødelagt. Branden udviklede tyk, sort røg, som dog steg næsten lodret op i luften, så der ikke var fare for hverken personer eller forstyrrelse af trafikken på den nærliggende vej. Frontlæsseren var tidligere på eftermiddagen blevet brugt af et familiemedlem til den 71-årige, mandlige ejer. Hans hustru opdagede branden, og trods forsøg på at slukke branden med flere skumslukkere måtte brandvæsnet tilkaldes. Ingen kom til skade ved branden, som ikke bredte sig til øvrige maskiner og f.eks. halm i laden.

To førere af samme bil sigtet – Stenhusvej, Holbæk

Kl. 16.15 standsede politiet en varebil, for at lave en rutinemæssig kontrol. Patruljen havde bemærket, at bilen blev ført af en kvinde, men da de rettede henvendelse ved køretøjet havde føreren og passageren byttet plads. Bag rattet sad en mand, og kvinden sad nu på passagersædet. Kvinden blev testet med narkometeret som viste, at hun var påvirket af hash. Hun blev derfor sigtet og anholdt for narkokørsel. Manden som nu førte bilen, 33-årig fra Greve, havde ingen kørekort. Så han blev sigtet for kørsel uden førerret. Den 32-årige kvinde som ejer bilen, blev sigtet for at have overladt førerretten af sin bil til en person uden gyldigt kørekort. I forbindelse med anholdelsen blev kvinden fundet i besiddelse af et større kontantbeløb. Politiet konstaterede, at kvinden havde gæld til politiet, så patruljen beslaglagde et femcifret kontantbeløb af den 32-åriges penge til at dække gælden. Den 32-årige fik udtaget en blodprøve, hvorefter hun blev løsladt. De kan begge forvente at høre mere fra politiet, når sagerne skal afgøres.

Uheld med spiritus – Industrivej, Jyderup – Holbæk

Kl. 22.09 kørte en varebil i nordlig retning ad Industrivej og ind i krydset ved Skovvejen, hvor bilen påkørte en vigepligtstavle, autoværnet og en lysmast, hvorefter den væltede. En patrulje blev sendt til stedet, hvor de traf føreren af varebilen, en 40-årig mand fra Jyderup som var kraftig spirituspåvirket. Føreren var uskadt, så han blev sigtet, anholdt for spirituskørsel og fik udtaget en blodprøve. Lystmasten væltede ved påkørslen og der var brug for en tekniker på stedet, for at sikre de blottede ledninger. Skovvejen blev spærret i østgående retning, indtil der var ryddet op på stedet. Efter blodprøveudtagelsen blev den 40-årige løsladt, men kan forvente at høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Færdselsuheld – Kalundborgmotorvejen, Regstrup – Holbæk

Kl. 10.27 var der sket et solouheld, idet en personbil var forulykket. Det viste sig, at en 33-årig mand fra Holbæk under kørsel ad motorvejen i østlig retning havde mistet kontrollen over personbilen, som påkørte autoværnet, inden den standsede. Den 33-årige blev efter en test skønnet påvirket af narkotika (hash) under kørslen, hvorfor han blev sigtet for narkokørsel og anholdt. I forbindelse med visitationen af ham fandt politiet fem gram hash og en joint, som han også blev sigtet for besiddelse af. Den 33-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve og kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.

Hensynsløs narkokørsel – Holbækmotorvej, Mørkøv – Holbæk

Kl. 14.33 fik politiet en anmeldelse om en bilist, som kørte lidt aggressivt og bl.a. havde passeret to andre bilister ved at køre midt mellem dem. Politiet fik kontakt til en personbilen, som blev ført af en 20-årig mand fra Brøndby. Da en narkometertest indikerede, at han var påvirket af hash, blev han anholdt og herefter under visitationen fundet i besiddelse af frem gram hash fordelt i tre små poser. Efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer løslod politiet den 20-årige, der snarest vil høre nærmere fra politiet.

Bilbrand – Brorfeldevej, Tølløse – Holbæk

Kl. 20.46 udbrændte en personbil, der var blevet henstillet i et skovområde ved Brorfelde. Brandvæsnet slukkede branden i bilen, der muligvis ikke var forsynet med nummerplader. Politiet skal derfor undersøge bilen nærmere både for at få den identificeret og for at finde årsagen til brandens opståen.

Politiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket noget usædvanligt i skovområdet inden anmeldelsen om bilbranden. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Vold – Nygade, Holbæk

Kl. 04.25 fik politiet to anmeldelse om vold ved et diskotek. En 23-årig mand fra Hvidovre var blevet overfaldet, idet han var blevet skubbet og slået omkuld, hvorefter han blev sparket af en voldsmand, som herefter forlod stedet. Politiet leder nu efter en mand, der beskrives som: mand, ikke etnisk dansk af udseende, 180-185 cm høj, almindelig af bygning og kort sort hår. Samtidig fik politiet en anmeldelse om en 25-årig mand fra Regstrup, som fik nikket sig en skalle af en mand, der blev beskrevet som: mand, mellemøstlig af udseende, 20-25 år, 170-175 cm høj, almindelig af bygning og mellemlangt, sort skæg. Politiet forsøger nu at få de to mistænkte identificeret, så de kan blive afhørt til sagerne.

Politiet i Holbæk hører gerne fra personer, der kan give oplysninger om de to mistænkte i sagerne. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagerne.

3 x overtrædelse af ordensbekendtgørelsen – Roskilde og Holbæk

Kl. 01.26 blev en 22-årig mand fra Kirke-Hyllinge anholdt og sigtet for ikke at efterkomme politiets anvisninger om at forlade stedet på Stenkrogen i Roskilde. Han blev løsladt senere på natten og vil høre nærmere om sin optræden og sigtelsen.
Kl. 02.46 blev en 18-årig mand fra Viby Sj. anholdt og sigtet for ikke at efterkomme politiets anvisninger om at forlade stedet på Jernbanegade i Roskilde. Han blev løsladt senere på natten, da han var blevet mere ædru, og vil høre nærmere om sin optræden og sigtelsen.
Kl. 04.04 blev en 25-årig mand fra København anholdt og sigtet for ikke at efterkomme politiets anvisninger om at forlade stedet på Nygade i Holbæk. Han blev løsladt senere på natten, og vil høre nærmere om sin optræden og sigtelsen.

“Slingrer ned ad Vestergade”, Holbæk

Kl. 18.59 var den gal i Vestergade i Holbæk. Her gik en spirituspåvirket mand rundt i gaden og lavede uorden ved blandt andet at sparke til skiltene foran en butik. Politiet anholdt en 31-årig mand fra Holbæk, som var så fuld, at han ikke kunne tage vare på sig selv. Han blev taget med i detentionen, hvor han blev løsladt fra senere på natten, da han var afruset. Han blev ikke sigtet for noget i forbindelse med episoden.

Tricktyveri – Knudskovparken, Holbæk

Kl. 11.30 anmeldte en 53-årig mand fra Holbæk, at han tirsdag d. 291019 kl. ca. 15.00 uventet fik besøg af en fremmed kvinde, der ringede på. Hun præsenterede sig som hjemmehjælpen, hvorfor den 53-årige, der får hjemmehjælp, lukkede hende ind. De talte lidt sammen, og pludselig ringede det igen på døren. I det samme så han en kvinde i lang sort skindjakke forsvinde fra hans bopæl. Da han kom retur til den første kvinde, forlod hun straks hans bopæl. Efterfølgende konstaterede han, at han havde fået stjålet et mindre kontantbeløb samt et nyt, men ikke aktiveret betalingskort, som straks blev spærret. Kvinden, der udgav sig for at være hjemmehjælp, blev beskrevet som: kvinde, dansk, ca. 50-55 år, ca. 175 cm. høj, alm. bygning, langt bølget lyst hår, iført lyst tøj, trøje og bukser. Politiet forsøger nu at få de to mistænkelige kvinder identificeret.

Politiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket noget usædvanligt i området tirsdag eftermiddag. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Mystisk hændelse – Kattegatvej, Holbæk

Kl. 17.00 henvendte en 52-årig kvinde fra Holbæk sig til politiet, fordi hun mente, at hun under kørsel i sin bil om morgenen på Kattegatvej var blevet beskudt. Hun var standset, men kunne ikke finde noget usædvanligt på bilen, som hun først om eftermiddagen lidt grundigere på. Her havde hun fundet noget, som hun mente var et skudhul og sendte et foto heraf til politiet. Anmelderen kunne dog umiddelbart beroliges med, at der ikke var tale om et skudhul, men formentlig blot en hård genstand, som havde ramt bilen og dermed lavet en lille skade. Årsagen til anmelderens bekymring var blandt andet også, at hun i den forgangne weekend mente at have hørt lyde, der løb som skud i området ved Vangkvarteret. Politiet meddelte anmelderen, at der på det foreliggende grundlag ikke blev foretaget yderligere i anledning af hendes anmeldelse.

Brandundersøgelse – Hovedgaden, Svinninge – Holbæk

Kl. 22.54 kørte brandvæsnet og politiet til ildebrand ved en bil, der var parkeret på en parkeringsplads ved supermarkedet Rema1000. Brandvæsnet fik hurtigt slukket branden, der var i motorrummet på bilen. På grund af varmen var bilens frontrude faldet ind i bilen. Ved efterforskning af sagen fik politiet kontakt til en 41-årig kvinde fra Føllenslev, som under kørsel ad Hovedgaden havde undret sig over en yngre mand, der løb væk fra parkeringspladsen og videre ad Hovedgaden til en lille, rød bil, som han kørte væk i. Kort efter opdagede hun ild ved bilen og slog alarm. Bilejeren blev underrettet om branden og oplyste i øvrigt at have stillet bilen på stedet allerede om eftermiddagen. Den mistænkelige mand blev beskrevet som: A: Mand, 18-26 år, Kropsbygning: Almindelig, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Iført: Mørkt tøj. Ingen kom til skade ved branden, som nu undersøges nærmere af politiet.

Politiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har set manden på parkeringspladsen inden brandens opståen, eller som kan give oplysninger om ham og/eller hans flugtbil. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Udbrændt bil – Tåstrupvej, Store-Merløse – Holbæk

Kl. 14.40 fik politiet en henvendelse om en udbrændt bil, som havde stået på vejen ca. 100 meter fra Holtevej i nogle dage, uden at politiet havde været på stedet for at undersøge køretøjet. Politiet skal nu undersøge, hvorvidt den udbrændte bil kan være den stjålne bil, der forulykkede på Nyvej, Jystrup Midtsj., d. 251019 kl. ca. 00.45, hvor en hæk blev påkørt, og bilisten efterfølgende stak af fra stedet. Ejerne af den stjålne bil har selv været på findestedet, men kunne ud fra resterne ikke umiddelbart afgøre, om der var tale om deres bil.

Politiet hører gerne fra personer, der har bemærket noget usædvanligt før og i forbindelse med bilbranden på Tåstrupvej på et ukendt tidspunkt siden færdselsuheldet i Jystrup og tidspunkt for denne anmeldelse. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Narkokørsel – Tuse Næs Vej, Holbæk

Kl. 10.40 anholdt og sigtede politiet en 27-årig mand fra Svinninge for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Narkokørsel – Holbækmotorvejen, Holbæk

Kl. 11.35 anholdt og sigtede politiet en 27-årig mand fra Holbæk for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil ad motorvejen i østgående retning. Narkometertesten indikerede, at han var påvirket af kokain under kørslen. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Narkokørsel – Birkevænget, Holbæk

Kl. 12.20 anholdt og sigtede politiet en 37-årig mand fra Kalundborg for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Da narkometertesten indikerede, at han var påvirket af amfetamin under kørslen, blev han kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Narkokørsel – Landevejen, Tuse, Holbæk

Kl. 14.40 blev en 27-årig mand fra Holbæk igen anholdt og sigtet af politiet for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, da han blev genkendt af den patrulje, der kl. 1135 havde anholdt ham for narkokørsel på Holbækmotorvejen. Han blev løsladt efter udtagelse af en ny blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Færdselsuheld / spiritus- / narkokørsel – Roskildevej, Holbæk

Kl. 15.23 blev den patrulje, som transporterede den anholdte, lettiske spritbilist fra Gislingevej, Gislinge, impliceret i et færdselsuheld. Patruljen kørte ad Roskildevej mod syd ud for Birkevænget, da føreren af en bagvedkørende varebil overså patruljebilen. Patruljebilen blev derfor påkørt, så varebilens frontrude blev ødelagt og airbags udløst. Varebilen blev ført af en 24-årig mand fra Holbæk, som viste sig at være påvirket af spiritus og narkotika under kørslen. Også han blev derfor anholdt af politiet og sigtet for overtrædelserne af færdselsloven. En anden patrulje kom til uheldsstedet og tog sig af de nu to anholdte og sagsbehandlingen, idet de to politibetjente i tilkaldte ambulancer blev bragt til skadestuen til kontrol. Den ene havde slået sine fortænder som følge af påkørslen bagfra, medens den anden politibetjent, den anholdte i politibilen samt den 24-årige var sluppet uskadte fra uheldet. Den 24-årige kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Lov om euforiserende stoffer – Industriparken, Jyderup – Holbæk

Kl. 14.05 kontrollerede politiet en bil, der holdt parkeret på vejen, og hvori en person sad afventende. Der var tale om en 42-årig mand fra Jyderup, som blev kontrolleret nærmere og herunder fundet i besiddelse af 40 poser med ca. 1, 7 gram hash i hver samt optegnelser, der mindede om et regnskab. Han blev derfor anholdt af politiet, der sigtede ham for besiddelse af hashen med henblik på videresalg. Efter afhøring til sagen løslod politiet den 42-årige, der dog vil høre nærmere fra politiet. Hashen og “regnskabspapirne” blev beslaglagt som bevis i sagen.

Høje brag – Agervang / Havevang, Holbæk

Kl. 19.41 fik politiet en anmeldelse om, at der i området ved Agervang og Havevang var hørt noget, der kunne minde om afgivelse af flere skud. Ingen personer var set i området, men politiet rykkede alligevel talstærkt ud med baggrund i anmeldelsen. Patruljerne, heriblandet en hundepatrulje, traf i området flere personer, men fandt hverken noget mistænkeligt hos dem eller årsagen til lydene, der kunne minde om skud. Politiet forlod herefter området uden at have fået klarhed over årsagen til anmeldelsen.

Spirituskørsel – Valdemar Sejrsvej, Holbæk

Kl. 23.55 anholdt og sigtede politiet en 23-årig mand fra Holte for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Uheld i lyskryds – Munkholmvej/Stormøllevej, Holbæk

Kl. 09.42 kørte to biler sammen i lyskrydset Munkholmvej/Stormøllevej. En 21-årig kvinde fra Holbæk kørte ad Munkholmvej mod øst, men overså at lyssignalet var rødt i hendes retning. Ad Stormøllevej kørte en 46-årig kvinde frem i krydset for grønt lys, hvor de to biler kolliderede. Ingen personer kom til skade ved uheldet, men bilerne fik mindre skader. Bilerne kunne dog godt køre videre efter uheldet. Politiet optog rapport i sagen for at belyse omstændighederne ved uheldet. Den 20-årige fører kan forvente at høre mere fra politiet i sagen.

Indbrud i Perioden

Sleipnersvej, Allerup, Holbæk
Glentevej, Allerup, Holbæk
Bygvænget, Tuse, Holbæk
Solsortvej, Holbæk
Solsortvej, Holbæk (2 steder)
Strandvejen, Hørby, Holbæk
Ewalds Have, Holbæk
Åmosevej, Holmstrup, Jyderup
Skolevænget, Knabstrup, Mørkøv
Svanevænget, Tølløse
Peder Oxesvej, Tølløse
Hjortholmvej, Tølløse