Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet fra den 11. juli til den 23. juli 2019.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Beslaglæggelse af bil for kørsel uden førerret – Kirkevej, Gislinge, Holbæk

Kl. 15.00 standsede politiet en personbil, som blev ført af en 44-årig mand fra Lammefjord, Grevinge. Manden var tidligere frakendt førerretten, og det var nu fjerde gang inden for tre år, at politiet standsede manden uden at have generhvervet førerret. Derfor blev bilen beslaglagt med henblik på konfiskation. Manden vil høre fra politiet, når sagen skal forelægges retten.

Hærværk på byggeplads – Hasselvænget, Holbæk

I forbindelse med opførelsen af etageejendomme, kunne et entreprenørvirksomhed kl. 09.17 konstatere, at stilladset på byggepladsen havde været udsat for hærværk for flere tusind kroner. Politiet efterforsker nu sagen og hører gerne fra vidner, der har set noget på stedet. En stilladsmedarbejder så selv tidligere på morgenen aktivitet på byggegrunden, og det skal politiet nu undersøge nærmere.

Færdselsuheld – Holbækmotorvejen, Roskilde

Kl. 08.00 skete der sammenstød mellem tre biler på Holbækmotorvejen i østgående retning. En 33-årig mand fra Holbæk ville overhale en bus i 2. vognbane, men da han trak ud i 3. vognbane kolliderede han med part 2, en 52-årig mand fra Grevinge. Også en personbil ført af en 53-årig mand fra Holbæk fik skader efter sammenstødet mellem part 1 og 2. Politiet fik en skiltevogn til stedet, mens oprydningen var i gang. Alle vognbaner åbnede igen kl. 08.46.

Narkokørsel – Munkholmvej, Holbæk

Kl. 00.44 blev en 21-årig mand fra Aalborg anholdt og sigtet for narkokørsel. Han fik udtaget en blodprøve og vil høre mere fra politiet.

Spirituspåvirkede knallertførere – Marievej og Valdemar Sejrsvej, Holbæk

Politiet var i Holbæk for at kontrollere, om knallertførerne lørdag eftermiddag var påvirket af spiritus. To mænd blev standset med dårlig samvittighed. Kl. 14.02 blev en 66-årig mand fra Holbæk stoppet på sin knallert og blæste promillen højere end tilladt på alkometertesten. Kl. 14.23 blev en 32-årig mand fra Hundested stoppet på sin knallert, og også hans pust i alkometeret viste en promille over det tilladte. Begge fik udtaget en blodprøve og vil høre nærmere om forholdene, når resultatet er kommet i politiets hænder.

Narkokørsel – Skovvejen, Holbæk

Kl. 14.30 standsede politiet en 26-årig mand fra Kalundborg på Skovvejen i en personbil. Der lugtede af hash fra bilen, og derfor blev føreren sigtet for narkokørsel, og bilen blev ransaget. Manden fik udtaget en blodprøve under anholdelse, og i bilen fandt politiet en joint, der havde været tændt. Den 26-årige vil høre nærmere, når sagen skal afgøres.

Spirituskørsel – Valdemar Sejrsvej, Holbæk

Kl. 02.32 sigtede politiet en 30-årig mand fra Hørve for at køre bil, uagtet han var påvirket af spiritus. Manden blev anholdt for at få udtaget en blodprøve og vil høre mere om sagen, når resultatet foreligger.

Beslaglæggelse af køretøj for kørsel uden førerret samt narkokørsel – Holbækvej, Jyderup, Holbæk

Kl. 10.00 blev en personbil standset på Holbækvej i Jyderup, fordi nummerpladerne ikke stemte overens med den bil, registreringsnummeret tilhørte, og nummerpladerne var meldt stjålet. Bag rattet sad en 34-årig mand uden fast bopæl, som også tidligere var stoppet for at køre bil uden førerret. Denne gang var ingen undtagelse, og da det var tredje gang inden for tre år, blev bilen beslaglagt med henblik på konfiskation. Manden blev desuden anholdt for at få udtaget en blodprøve, da han blev skønnet påvirket af narkotika. Bunken af sager bliver afgjort, når politiet har fået resultatet af blodprøverne, og når retten har taget stilling til, om bilen skal beslaglægges.

Færdselsuheld med stjålet bil – Ringstedvej, Mørkøv, Holbæk

Politiet kørte kl. 20.32 ud til et færdselsuheld. En anmelder havde ringet til politiet, fordi føreren af en varebil havde forsøgt at stjæle effekter fra en adresse i Mørkøv, Holbæk, og anmelder havde selv fulgt efter bilen. Derfor havde varevognen påkørt en mur, og personerne i bilen var derefter løbet fra stedet. Bilen var efterlyst i politiets systemer. Politiet kørte ud til stedet og søgte efter de mistænkte med hunde, men det var ikke muligt at finde dem. De to personer i bilen beskrives som:
A: Mand, 25-35 år, 175-185 cm, Iført: Iført blåt eller mørkt arbejdstøj i stil med “Kansas” tøj, muligvis iført mørk hue.
B: Mand, 25-35 år, 175-185 cm, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Kruset eller bølget korthårsfrisure, Iført: Blåt eller mørkt arbejdstøj. Politiet hører gerne fra personer, der har oplysninger om de to mænd eller sagen.

Narkokørsel – Havnevej, Holbæk

Kl. 01.03 blev en 21-årig mand fra Aalborg igen anholdt og sigtet for narkokørsel. Manden blev taget med for at få udtaget en blodprøve og vil høre mere om sigtelsen, når resultatet er kommet i politiets besiddelse.

Narkokørsel – L.C. Worsøesvej, Holbæk

Kl. 01.57 blev en 26-årig mand fra Kirke-Hyllinge anholdt og sigtet for narkokørsel. Den 26-årige blev taget med for at få udtaget en blodprøve, og når resultatet af denne kommer, vil han få afgjort sagen.

Blufærdighedskrænkelse, Tåstrup Møllevej, Holbæk

Kl. 15.40 oplyste en 22-årig kvinde fra Holbæk, at hun netop havde set en mand, der sad i en parkeret bil og onanerede. Kvinden havde kortvarigt øjenkontakt med manden, men hun synes det var flovt, så hun skyndte sig at gå væk. Bilen han sad i var en mindre lys personbil.

Manden beskrives som: Dansk af udseende, 30-41 år, 170-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Lys, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk, Iført: lys t-shirt, Grå ell. Blå bukser. Medbragte: Mobiltelefon

Kontakt politiet på tlf. 114, hvis du har set den beskrevne mand omkring Tåstrup Møllevej torsdag eftermiddag og kan komme med oplysninger sagen.

Musik til ulempe – Ugerløse, Holbæk og Greve

Kl. 01.36 på Hovedgaden i Ugerløse fik politiet anmeldelse om, at en fest var flyttet ud på gaden, og at larmen generede. Politiet kørte frem til stedet, men da var festen slut og ingen uro længere.
Kl. 02.56 i Freyas Kvarter i Greve kom en anmeldelse om, at der blev spillet meget høj musik i bebyggelsen. En patrulje kørte til adressen og fik en snak med beboeren, der skruede ned for musikken.

Politiet vil gerne opfordre borgerne til at vise hensyn til hinanden og ikke spille høj musik udendørs eller for åbne døre og vinduer, selvom det er sommerferietid og lune, lyse aftener.

Uberettiget brug af politiskjorte – Labæk, Holbæk

Kl. 12.07 anmeldte en borger, at han havde set en mand, som var iklædt en sjusket politiskjorte, men ikke iøvrigt bar uniform. Borgeren var sikker på, at der var tale om en “falsk” politimand. Den falske betjent havde talt med en kvinde, men det var uvist for anmelderen om hvad. Manden fremstod ifølge anmelderen uligevægtig. Politiet fandt kort efter frem til manden i politiskjorten, en 52-årig mand uden fast bopæl, der blev sigtet og anholdt for uberettiget at have iklædt sig skjorten. Han erkendte forholdet, men nægtede at have udgivet sig for at være betjent. Poltiet fandt ikke grund til at tro, at den 52-årige havde forsøgt at fremstå som politimyndighed over for nogen. Han blev løsladt senere på dagen, men kan forvente at høre mere fra politiet, når hans sag skal afgøres.

Indbrud i perioden

Gl. Skovvej, Søby, Holbæk
Tåstrup Stræde, Holbæk
Baldersvej, Allerup, Holbæk
Hf. Slotshaven, Bøgehaven, Holbæk – 2 steder
Knevelsvej, Holbæk
Industrivej, Jyderup
Agrovej, Tølløse
Højdedraget, Vipperød