Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet fra den 24. juni til den 2. juli 2019.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Mand stukket med kniv – Industrivej, Tølløse – Holbæk

Kl. 17.51 kom et alarmopkald om, at en 29-årig mand var blevet stukket med en kniv foran Fakta i Tølløse. Politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor det viste sig at manden havde fået snitskader i brystet og i baghovedet, men hans tilstand var ikke kritisk. Den forurettede var ikke interesseret i at belyse sagen over for politiet. Der var flere vidner til episoden, der kunne beskrive hændelsen og gerningsmanden, samt at han var flygtet fra stedet i en bil. Kl. 19.09 fik politiet en anmeldelse om, at en 20-årig mand befandt sig på et udskænkningssted i Hvalsø, hvor han havde truet et familiemedlem og givet udtryk for, at han kendte til episoden med knivstikkeriet i Tølløse. Politiet anholdt kl. 19.24 den 20-årige mand fra Vig, der stadig befandt sig ved krostuen. Han blev taget med til politistationen til afhøring. Politiet fandt senere den bil, som den mistænkte var kørt væk i på en adresse i Kirke Eskilstrup. På bilen sad stjålne nummerplader, som den 20-årige blev sigtet for at have været i besiddelse af. Den 20-årige vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Holbæk, som formelt sigtet for forsøg på manddrab.

Færdselsuheld med flygtet bilist – Holbækvej/Teglværksvej, Jyderup, Holbæk

Kl. 18.03 kom en 28-årig mand fra Jyderup kørende ad Holbækvej i østgående retning i en sort personbil. Ud for Teglværksvej holdt en sort varevogn stille for forbikørende trafik. Da den 28-årig mand var lige ud for den sorte varevogn, accelererede føreren i varevognen og ramte bag på den 28-åriges bil, så han ikke kunne køre videre. Til gengæld kørte varevognen ad Holbækvej i vestgående retning uden at standse og udveksle oplysninger med den påkørte bilist. Politiet vil gerne i kontakt med føreren af den sorte varevogn, og efterlyser derfor vidner eller personer, der har oplysninger til sagen.

Spirituskørsel – Kløverstien, Holbæk

Kl. 18.18 blev en 18-årig mand fra Svinninge anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse af promillen og vil høre nærmere, når resultatet foreligger.

Spirituskørsel – Rørvangsvej, Holbæk

Kl. 19.46 blev en 44-årig mand fra Holbæk anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse af promillen og vil høre nærmere, når resultatet foreligger.

Indbrud i Perioden

Vestervangen, Allerup, Holbæk
Lærkevej, Allerup, Holbæk
Havrevænget, Svinninge