Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet Sep 21, 2018 til Okt 02, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Hjemløs mand bortvist – Bispehøjen, Holbæk

Kl. 0702 fik politiet en henvendelse om, at en hjemløs mand havde taget ophold ved Bjergmarksskolen. Han skabte utryghed blandt elever, som han også kom med tilråb efter. Politiet kørte til stedet og bortviste en 59-årig mand uden fast bopæl samtidig med en besked om at finde et andet sted at opholde sig. Han blev ikke sigtet for noget i anledning af sin adfærd.

Røg fra skov – Munkholmvej, Holbæk

Kl. 0903 oplyste en bekymret, 43-årig mand, at der kom røg fra skovområdet bag en kiosk ved Munkholmbroen. Politiet kørte til stedet og kunne konstatere, at der blot var tale om en kontrolleret afbrænding af træstubbe i et ryddet skovområde. Ingen blev sigtet for noget, og politiet foretog sig ikke yderligere i anledning af anmeldelsen.

Bortvisning af uønsket gæst – Jernbanevej, Holbæk

Kl. 2026 ønskede personalet på et værtshus om assistance til at bortvise en gæst, som ifølge værtshuset har livslang, intern karantæne mod at være gæst. Politiet bortviste efterfølgende en 42-årig mand fra Holbæk fra stedet uden problemer.

Spirituskørsel – Seidelinsvej, Holbæk

Kl. 1205 standsede en politipatrulje en personbil, for at lave en rutinemæssig kontrol. Føreren af bilen, en 62-årig kvinde fra Grevinge, blev testet med alkometeret, der viste at føreren var påvirket af spiritus. Hun blev anholdt og taget med til en blodprøveudtagning, hvorefter hun blev løsladt.

Vold – Holbækvej, Jyderup

Kl. 1751 fik politiet en anmeldelse fra en kvinde om, at hendes 51-årige far dagen i forvejen havde været udsat for vold. Overfaldet var sket på et stisystem ved Jyderup skole og var opstået i forbindelse med en uenighed om kørsel med knallert på stisystemet. Faren var ude at lufte hund, da han havde bedt en yngre mand på en scooter om ikke at køre på stedet. Dette havde medført, at scooterføreren havde væltet faren ned på jorden, hvor han var blevet sparket i ryg og mave af scooterføreren. Faren der er lam i armen, havde i faldet mistet grebet om hundesnoren, så hunden var løbet fra ham. Politiet undersøger nu sagen og vil i den forbindelse gerne i kontakt med vidner til hændelsen.

Lokalpolitiet i Holbæk vil gerne høre fra vidner, der har overværet episoden på stien ved Jyderup skole i mandags omkring kl. 1330. Politiet kan kontaktes via telefon: 114.

Udbrændt bil – Sønderstrupvej, Tølløse, Holbæk

Kl. 1912 fik politiet et alarm 112 opkald vedrørende en brændende bil på en markvej i Tølløse. Politiet kørte til stedet, hvor brandvæsnet var i gang med slukningsarbejdet. Bilen var en Mercedes A-klasse uden nummerplade. Politiet skal derfor nu udfinde ejeren bilen, så denne kan underrettes om branden. Politiet efterforsker sagen ud fra en mistanke om, at branden i bilen er påsat. Man vil forsøge at få klarlagt årsagen er til at bilen skulle afbrændes, og om den måske har været anvendt til et kriminelt forhold.

Tricktyveri – Næsby Gade, Næsby, Orø, Holbæk

Kl. 1524 anmeldte en 83-årig mand fra Næsby, at han tirsdag d. 18. september 2018, var ude med skrald, da han blev opsøgt af en mand. Manden spurgte, om han måtte tage billeder af den 83-åriges veteranbiler, der holdt i indkørslen. De to mænd faldt i snak, og begyndte at tale om biler. Da den 83-årige gik ind i sit hus igen efter ca. 10 min, opdagede han, at hans pung manglede fra køkkenbordet. I pungen var nogle kontanter, kreditkort samt personlige kort. Den forurettede mistænkte, at nogen var gået uset ind gennem huset bagdør og havde stjålet hans pung, mens han var afledt af bilsnak.

Den forurettede beskrev den bil entusiastiske mand som: 30-40 år, dansk af udseende.

Lokalpolitiet i Holbæk vil gerne høre fra borgere, der har set en eller flere mistænkelige personer omkring Næsby Gade tirsdag i sidste uge. Eller fra borgere, som har været udsat for noget lignende. Pol itiet ka n kontaktes på tlf. 114.

Seminariestien, Holbæk

Kl. 1436 oplyste en borger, at der lå et væltet træ henover cykel/gangstien. Falck stod for at fjerne træet.

Bilist overfaldet af anden bilist – Hovedgaden, Svinninge – Holbæk

Kl. 1915 anmeldte en 33-årig mand fra Frederiksberg sig overfaldet kl. ca. 1900 efter kørsel i sin bil ad Hovedgaden. Han havde inden overfaldet blinket med det lange lys til en forankørende bilist, da han syntes, at bilen blev ført underligt. Føreren af den forankørende bil holdt ind til siden og lod anmelderen overhale, hvorefter føreren af den overhalede bil kørte indenom og blokerede vejen. Både føreren og en passager steg ud og overfaldt den 33-årige, der blev tildelt knytnæveslag i ansigtet med bl.a. et flækket øjenbryn til følge. De to mistænkte mænd blev beskrevet som: A: mand, dansk af udseende, 25-35 år, 170-175 cm høj, muskuløs af bygning, iført grå trøje og træningstøj, og B: mand, afrikansk af udseende, 25-35 år, 180-185 cm høj, iført sort vest og træningstøj. Den 33-årige tog efterfølgende på skadestuen og skal mandag afhøres nærmere af p olitiet i anledning af volden.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der kan give oplysninger om de to mistænkte mænd i sagen, eller som måske har overværet hændelsen i Svinninge. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Spirituskørsel – Samsøvej, Holbæk

Kl. 0409 anholdt og sigtede politiet en 24-årig mand fra Holbæk for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Spirituskørsel – Høedvej, Jyderup – Holbæk

Kl. 1110 anholdt og sigtede politiet en 49-årig mand fra Jyderup for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Grundlovsforhør – Trusler på livet – Holbækvej, Jyderup – Holbæk

Kl. 1500 modtog politiet en anmeldelse fra en arbejdsgiver om, at en tidligere, mandlig ansat var dukket op på stedet. Manden havde medbragt en kniv og et boldtræ og truet personalet verbalt på livet med, at de kunne risikere at blive lemlæstede, og at de ikke kunne føle sig sikre. Herefter var manden kørt fra stedet i retning mod Slagelse og havde også medtaget udstyr fra den tidligere arbejdsplads. Politiet kørte hastigt til stedet og fik beroliget de ansatte, der straks kunne oplyse identiteten på den tidligere ansatte. Han havde faktisk været på stedet ca. 14 dage tidligere, hvor han også havde truet personalet på livet og medtaget effekter fra stedet uden tilladelse. Politiet iværksatte derfor straks en eftersøgning af den tidligere ansatte – en 50-årig mand fra Præstø – som med assistance fra Sydsjællands og Lolland-Falsters politi blev anholdt på sin bopæl i nat. I forbindelse med anholdelsen var han truende over for det tilstedeværende politipersonale, således at han også vil blive sigtet for trusler mod politiet. Den anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør kl. 1300 ved Retten i Holbæk som sigtet for to tilfælde af trusler og to tilfælde af tyverier på/fra sin tidligere arbejdsplads samt trusler mod politiet i forbindelse med anholdelsen i nat.

Færdselsuheld – Valdemar Sejrsvej / Absalonsvej, Holbæk

Kl. 1715 var to biler stødt sammen i et lysreguleret vejkryds i et færdselsuheld med kun materiel skade til følge. En 32-årig kvinde fra Holbæk var i en personbil kørt ad Valdemar Sejrsvej mod syd og ind i lyskrydset, hvor hun stødte sammen med en anden personbil ført af en 27-årig kvinde fra Holbæk ad Absalonsvej mod øst. Ingen af parterne kom til skade, og der var kun sket mindre materiel skade ved uheldet, som den 32-årige nok kan forvente at høre nærmere om fra politiet, idet hun mistænkes for at have kørt frem mod rødt lys i lyskrydset.

Muligt kopivarer beslaglagt – Rævebjerg, Mørkøv

Kl. 1111 modtog politiet en anmeldelse om, at mulige kopivarer blev solgt fra en bod på et kræmmermarked. Politiet foretog med baggrund i anmeldelse beslaglæggelse af flere flyttekasser med parfumer og undertøj, som en 22-årig mand fra Auning solgte. Han var ikke tilfreds med beslaglæggelsen af varerne, hvorfor en dommer nu skal se på politiets grundlag for at beslaglægge de pågældende varer.

Voldsom brand i lejlighed – Hovedgade, Mørkøv

kl. 1432 blev via 112 anmeldt en bygningsbrand i lejllighed.

Der henvises til pressemeddelelser udsendt fredag kl. 1728, kl. 1843 og lørdag kl. 1211.

Politiet efterforsker sagen og afventer nu resultatet afobduktionen af de to omkomne.

Indbrud i perioden
Stenhusvej, Holbæk Tåstrup Møllevej, Holbæk Strandmøllevej, Holbæk Holbækvej, Mørkøv Skarridsøgade, Jyderup Jernbanevej, Jyderup Stoltenborgvej, Knabstrup, Mørkøv Vanløsevej, Vanløse, Store Merløse Egegårdsvej, Svinninge, Nørre Asmindrup Hovedgaden, Svinninge Møllervænget, Vipperød