Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet Sep 07, 2018 til Sep 18, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Spirituskørsel / kørsel i frakendelsestiden – Sandbyvej, Gislinge – Holbæk

Kl. 1930 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 55-årig mand fra Gislinge for spirituskørsel i en personbil, som han i øvrigt ikke måtte føre, idet den 55-årige i forvejen var frakendt kørekortet. Politiet løslod manden efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og afhøring til sagerne.

Slingrende spirituskørsel, Holbækmotorvejen v/ Torkilstrup, Kirke-Såby, Holbæk

Kl. 2228 anmeldte en bilist, at den forankørende bil slingrede meget. Politiet sendte en patrulje, der fik kontakt til det slingrende køretøj, der blev ført af en 49-årig mand fra Melby. En alkometertest viste, at det var spiritus, der var årsag til den usikre kørsel, og manden blev anholdt og taget med til blodprøveudtagning.

Løs tyr på parkeringsplads – Bødkervej, Jyderup, Holbæk

Kl. 17.13 modtog politiet en henvendelse fra en virksomhed, der havde en løs tyrekalv, der gik rundt på deres parkeringsplads. En politipatrulje blev sendt til stedet, og fik gennet tyren tilbage i folden. Ejeren ville sørge for at udbedre skaden på indhegningen.

Løse får på vejen, Sdr. Jernløsevej, Regstrup, Holbæk

Kl. 2044 anmeldte en forbipasserende borger, at en flok på 20-30 får var sluppet ud af deres indhegning, og var på vej mod Skovvejen. Politiet kørte til stedet og fandt de løse får, der gik langs vejen. Betjentene gik i gang med at genne flokken hjem til deres fold. Imens fandt politiets vagtcentral frem til fårenes ejer, der ville skynde sig hjem og hjælpe til. Det lykkedes politifolkene at få fårene tilbage i indhegningen igen, uden at nogen kom til skade. Ejeren ville sørge for at få bragt folden i orden igen.

Færdselsuheld – Ringstedvej / Kastanie Alle, Svinninge – Holbæk

Kl. 1010 var det sket et færdselsuheld med to bilister impliceret. En 69-årig kvinde fra Svinninge var i en personbil kørt ad Ringstedvej mod syd og foretog med lav hastighed et venstresving mod Kastanie Alle. Under svingningen blev hun påkørt af en 48-årig kvinde fra Svinninge, der kørte ad Ringstedvej mod nord i en personbil. Ingen af de to førere kom til skade, men begge biler fik dog materielle skader som følge af sammenstødet. Den 69-årige kan forvente at høre nærmere fra politiet som mistænkt for at have overtrådt færdselsloven.

Færdselsuheld – Østerled, Holbæk

Kl. 2350 kørte en 21-årig mand fra Holbæk i en personbil ad Østerled mod nord, men mistede af ukendte årsager herredømmet over bilen. Han kørte derfor ind i haver på adresser, hvor han ud over diverse skader i haverne også ødelagde et skilt, et kabelskab, en lygtepæl og et elskab. Bilen landede på taget i forbindelse med påkørslen af de anførte effekter, men den 21-årige slap uskadt fra uheldet, hvor der ikke var andre trafikanter involveret.

Uorden på Holbæk Station – Jernbaneplads, Holbæk

Kl. 1443 modtog politiet en anmeldelse om, at der på stationen var en del unge mennesker, der havde en utryghedsskabende adfærd. De unge mennesker hørte til tider høj musik, røg og skoddede cigaretter ligesom de råbte efter forbipasserende. Anmelderen synes det var meget utrygt, især når man gik forbi med børn. Politiet kørte til stedet kort efter anmeldelsen, men der var de unge væk fra stedet igen.

Hærværk på retten – Domhusstræde, Holbæk

Kl. 1510 anmeldte retten at de havde været udsat for hærværk, idet en person havde skrevet “LTF” med kuglepen på væggen ved indgangspartiet til den ene retssal. Politiet vil nu efterforske sagen, ved blandt andet at gennemse videoovervågningen af stedet. Ligesom man vil forsøge at klarlægge, om hærværket er en støttetilkendegivelse til den foreløbigt forbudte bande Loyal to Familia (LTF).

Uro på skadestuen – Smedelundsgade, Holbæk

Kl. 2124 fik politiet melding om et tryk på overfaldsalarmen fra personalet på skadestuen. En patient, der var påvirket af alkohol var utilfreds med, at han skulle vente. Han havde optrådt truende og sagt, at han havde en kniv i baglommen. En patrulje kørte til stedet og traf en 38 årig mand fra Holbæk. Han havde ingen kniv på sig, og blev kørt til sin hjemmeadresse. Det blev aftalt at skadestuen ville kontakte ham dagen efter angående behandling.

Færdselsuheld – Kalundborgvej / Stenhusvej, Holbæk

Kl. 0744 kørte en 51-årig kvinde fra Holbæk i en personbil ad Kalundborgvej mod øst og svingede til højre ad Stenhusvej mod syd. Under svingningen stødte hun sammen med en 19-årig kvinde fra Holbæk, som kørte på cykel også ad Kalundborgvej mod øst. Cyklisten blev i en tilkaldt ambulance bragt til skadestuen, hvor hun fik konstateret mindre kvæstelser i den ene fod. Bilisten slap uskadt fra uheldet, men kan forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af uheldet.

Færdselsuheld – Skagerakvej / Rørvangsvej, Holbæk

Kl. 0813 var sket endnu et uheld med en bilist og en cyklist involveret. En 30-årig mand fra Hørve kørte i en personbil ad Rørvangsvej mod nord og videre over Skagerakvej. Under passage af Skagerakvej stødte bilisten sammen med en 17-årig ung kvinde fra Vipperød, der kørte på cykel ad Skagerakvej mod vest. Cyklisten blev bragt på skadestuen til kontrol, men var sluppet med diverse knubs som følge af uheldet. Bilisten kan forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af uheldet.

Færdselsuheld /spirituskørsel – Skovvejen / Holbækvej, Mørkøv – Holbæk

Kl. 1516 var det sket et færdselsuheld i krydset Skovvejen – Holbækvej mellem en personbil og en varebil. En 65-årig mand fra Mørkøv var efter kørsel i en personbil ad Holbækvej mod syd kørt videre ud på Skovvejen for at svinge til venstre mod øst. I forbindelse hermed stødte han sammen med en varebil ført af en 46-årig mand fra Jerslev Sj., der kørte ad Skovvejen mod vest. Den 65-årige blev indbragt til skadestuen i Holbæk, hvor han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Begge parter var sluppet uskadte fra uheldet, som den 65-årige kan forvente at høre nærmere om fra politiet på grund af mistanke om overtrædelse af bl.a. vigepligten i krydset.

Færdselsuheld – Bygaden, Kundby, Svinninge – Holbæk

Kl. 2315 var en 35-årig mand fra Holbæk så træt og uopmærksom under kørsel i en personbil ad Bygaden mod nord, at han påkørte en parkeret bil, der blev skubbet frem i to andre parkerede biler. Den 35-årige slap uskadt fra uheldet, og de berørte bilejere er underrettet om skadevolderens identitet.

Ordensbekendtgørelse – Dalvænget, Tølløse – Holbæk

Kl. 0803 fik politiet en henvendelse fra en yngre kvinde, som var bange for sin eks-kæreste, som havde henvendt sig ved hendes bopæl. Politiet kørte til stedet og traf flere personer i nærheden af anmelderens bopæl. En af dem var højtråbende og aggressiv i sin adfærd, ligesom en kvindelig politibetjent blev kaldt for nedsættende ting. En spirituspåvirket, 24-årig mand fra Roskilde blev anholdt kortvarigt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på grund af bl.a. sine ytringer over for politiet og sin truende adfærd generelt. Han kan nu se frem til at modtage en bøde.

Efteranmeldt røverisk overfald – Valdemars Sejrsvej, Holbæk

Kl. 1928 anmeldte pårørende til en 14-årig dreng fra Holbæk, at den 14-årige i forbindelse med et røverisk overfald ved en fastfood-restaurant var blevet frataget en ring, ligesom han og nogle andre havde fået flere slag i ansigtet. Den 14-årige var sammen med to kammerater taget på fastfood-restauranten kl. 1500-1600, da de pludselig blev opsøgt af en gruppe på ca. 10 unge i 14-16 års alderen. Alle tre blev truet til at gå med udenfor, hvor den 14-årige blev bedt om at tage en ring af. Det nægtede han, hvorefter en fra gruppen tog ringen af, samtidig med at en anden slog ham flere gange i ansigtet med flad hånd. En af kammeraterne fik også nogle slag i hovedet, inden gruppen forlod stedet. Politiet efterforsker nu sagen som et røveri og forsøger at få gruppen identificeret ud fra bl.a. videoovervågningen på fastfood-restauranten.

Spirituskørsel – Dalvænget, Tølløse – Holbæk

Kl. 2329 anholdt og sigtede politiet en 22-årig mand fra Roskilde for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Spirituskørsel – Østrupvej, Ugerløse – Holbæk

Kl. 1710 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 48-årig mand fra Ugerløse for spirituskørsel på en lille knallert. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere for alkohol.

Spirituskørsel – Holbækmotorvejen, Vipperød – Holbæk

Kl. 2040 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 44-årig mand fra Serbien for spirituskørsel i en dansk personbil, da han blev standset på rastepladsen Arnakke Syd. Den 44-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve, ligesom han inden løsladelsen betalte et depositum til politiet, som forventer, at han vil kunne straffes med bl.a. en bøde, når analyseerklæringen foreligger.

Indbrud i perioden
Holbækvej, Store Merløse Holbæk Landevej, Ugerløse Thorsvej, Allerup, Holbæk Stenhusvej, Holbæk Friggasvej, Allerup, Holbæk Elmegården, Jyderup Høedvej, Høed, Jyderup Steestrupvej, Steestrup, Kirke Eskilstrup Hermans Vænge, Knabstrup, Mørkøv (2 steder) Ventedgårdsvej, Knabstrup, Mørkøv Skolevej, Knabstrup, Mørkøv Sdr. Jernløsevej, Sdr. Jernløse, Regstrup Regstrupparken, Regstrup Gl. Skovvej, Nørre Jernløse, Regstrup Ringstedvej, Gudmandstrup, Svinninge Aspagårdsvej, Lammefjorden, Svinninge Bonderupvej, Ugerløse