Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet Jun 08, 2018 til Jun 19, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld – Snevre, Regstrup, Holbæk

Kl. 0839 skete et færdselsuheld på Holbækvej/Overdrevsvej, hvor en 36-årig kvinde kørte ind i et stengærde med sin bil. Kvinden var påvirket af narkotika, og hun fik derfor udtaget en blodprøve.

Uro – Holbæk

Kl. 2350 kørte politiet til Filmtorvet, hvor unge mennesker opholdt sig og spillede høj musik til ulempe for de omkringboende. Politiet kørte til stedet, hvor det blev konstateret, at støjen var ophørt.

Lovgivning om euf. stoffer – Holbæk

Politiets specialpatrulje var en tur i Holbæk omkring kl. 0126, hvor de traf en 18-årig mand fra Holbæk, der blev fundet i besiddelse af under et gram kokain. Han blev sigtet for overtrædelse af lov om euf. stoffer. Samtidig blev en 20-årig sigtet for besiddelse af under et gram kokain.

De unge blev visiteret på Ahlgade ved Blindestræde af politiet. De kan begge se frem til at få en bøde for besiddelserne.

Færdselsuheld – Tuse, Holbæk

Kl. 0936 blev anmeldt om uheld på Kalundborgvej, hvor en bil med lav fart kørte ind i et autoværn. En 41-årig mand fra Holbæk blev afhørt og fik udtaget blodprøve, da der var mistanke om spiritus eller narkokørsel.

Narkokontrol på uddannelsesinstitution – Holbæk

Kl. 0933 anmodede personale på en uddannelsesinstitution i den nordlige del af Holbæk kommune om assistance fra politiet, idet personalet havde fundet et par små poser med euforiserende stoffer. Politiet sendte et par narkohunde til uddannelsesstedet, hvor det ved en kontrol af elever og lokaler i løbet af nogle timer blev til tre sager om besiddelse af mindre mængde euforiserende stoffer (i alt ca. 3 gram hash), 1 sag om overtrædelse af lægemiddelloven ved besiddelse af to piller receptpligtig medicin, 1 sag vedr. overtrædelse af fyrværkeriloven (kanonslag), 1 sag vedr. besiddelse af 21 ampuller med ulovlige dopingmidler og 1 sag vedr. overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, da en elev tiltalte den ene narkohundefører i mindre flatterende ytringer i anledning af politikontrollen på stedet. De sigtede unge vil senere høre nærmere fra politiet, når deres sager er blevet afgjort.

Brand i stjålet bil – Munkholmvej, Bredetved, Holbæk

Kl. 0134 fik politiet og brandvæsnet via alarm 112 melding om en brændende bil på en P-plads ved skoven. På stedet fandt politiet en personbil, der var meldt stjålet fra Agervang, Holbæk, efter kl. 1800 torsdag aften. Der var ikke spor efter personer i området, og da der ikke er nogen naturlig forklaring på brandens opståen, skal politiet undersøge brandårsagen nærmere.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket noget mistænkeligt i området i tiden inden alarmen til myndighederne. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

I røg og damp – Ugerløse, Holbæk

Kl. 2111 blev politi og brandvæsen sendt til Annexgårdsvej, hvor der muligt var brand. Det viste sig heldigvis ikke at være tilfældet. Der var tale om damp fra en tørremaskine.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Kalundborgvej, Holbæk

Kl. 1916 fik politiet via alarm 112 melding om et færdselsuheld, hvor en knallert var impliceret. Det viste sig, at en 58-årig mand fra Nykøbing Sj. under kørsel på en 30-knallert ad Kalundborgvej mod vest havde påkørt kantstenen, så han væltede. Han slap fra uheldet uden at komme til skade, men blev dog kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve, da politiet konstaterede ham påvirket af alkohol i forbindelse med en alkometertest. Den 58-årige vil derfor høre nærmere fra politiet i anledning af uheldet, hvor der ikke var andre trafikanter involveret. Han havde under kørslen fulgtes med en 57-årig kvinde fra Nykøbing Sj., som også kørte på en 30-knallert. Hende traf politiet også på uheldsstedet, og da hun også var påvirket af spiritus, blev hun også sigtet for spirituskørsel på knallerten. Begge kan forvente at høre nærmere fra politiet, når deres blodprøver er blevet analyseret for alkohol.

Uro – Holbæk

Kl. 2029 var politiet en tur på Borgmestergårdsvej ved Stadionhallen, hvor flere personer var oppe at slås. Ingen blev anholdt og ingen sigtet for noget. Der faldt ro over gemytterne igen.

Narkopåvirket bilist – Holbæk

Kl. 0035 anholdt politiet en 21-årig mand fra Store-Merløse, der blev standset i Smedelundsgade. Han var påvirket af narkotika og fik derfor udtaget en blodprøve.

Genopblussen på brandtomt – Birkevænget, Holbæk

Kl. 1722 rykkede brandvæsnet og politiet ud til brandtomten ved Holbæk sygehus, efter der igen var ca. 1 meter høje flammer på stedet. Brandvæsnet fik hurtigt slukket ilden, der havde fået fat i brændbart materiale i form af tøj. Efterfølgende indsatte brandvæsnet en brandvagt på stedet for at holde øje med området.

Politiet kan supplerende oplyse, at politiet har standset efterforskningen i brandsagen, hvor det ud fra vidneforklaringer er fastlagt, hvordan branden startede i/ved en tørretumbler i sygehusets vaskeri. Da der således ikke er formodning om et strafbart forhold, har politiet standset sine undersøgelser i sagen, der således alene vil være et forsikringsmæssigt anliggende omkring erstatning og/eller genetablering af de brændte bygninger og inventaret.

Indbrud i perioden
Rosen, Holbæk Vestervangen, Allerup, Holbæk Heibergs Have, Holbæk Holbækvej, Store Merløse Holbækvej, Mørkøv Rebslagervej, Holbæk Thorsvej, Allerup, Holbæk Ringstedvej, Kvanløse, Holbæk Smedelundsgade, Holbæk Peder Billesvej, Holbæk Bygvænget, Tuse, Holbæk Springstrup, Holbæk Dampmøllevej, Holbæk Blåbærvej, Hørby, Holbæk Duevej, Jyderup Elmegården, Jyderup Jernbanevej, Jyderup Mørkøv Kirkeby, Mørkøv Margrethevej, Svinninge Torslundevej, Svinninge Stenlillevej, Ugerløse Hejrevej, Ugerløse Rensdyrvej, Vipperød