Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet Maj 22, 2018 til Maj 29, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Vold mod vidne – Holbæk

En 19-årig kvinde med ukendt adresse vidnede i dag i en voldssag i Retten i Holbæk. Efterfølgende blev hun overfaldet på Markedspladsen af en pige, der kaldte vidnet for stikker m.v. Optrinnet blev overværet af en bekendt til overfaldskvinden.

Kl. 1408 anholdt politiet en 18-årig kvinde fra Nørreballe og en 16-årig pige fra Stokkemarke.

Sidstnævnte var den aktive i sagen, og hun skubbede bl.a. den 19-årige omkuld. Den 18-årige blev løsladt efter afhøring, hvorimod den 16-årige fortsat er anholdt. Hun fremstilles i grundlovsforhør tirsdag med krav om varetægtsfængsling.

Færdselsuheld – fører flygtet – Kalundborgvej, Vipperød – Holbæk

Kl. 1115 fik politiet via alarm 112 melding om et færdselsuheld, hvor en bilist var stødt sammen med to andre bilister og endvidere havde påkørt et vejskilt og en lygtepæl. Da politiet ankom til uheldsstedet, som var en rundkørsel ved Holbækmotorvejen, var den mandlige fører af den forulykkede bil løbet fra stedet. Vidner havde haft kontakt med manden, der havde oplyst navn og adresse mv., som viste sig at være falsk. Hans personbil var monteret med svenske nummerplader, som dog ikke hørte til bilen, der rettelig viste sig at være meldt stjålet fra Kalundborgvej, Snertinge, natten mellem d. 23/5 og 24/5. Føreren af bilen havde kørt ad Kalundborgvej mod nordvest, da han først strejfede venstre side på en 67-årig kvindes bil og straks efter en lastbil, som han passerede højre rundt om. Til sidste kørte føreren ind i et vejskilt og en lygtepæl, så elledninger blev blotlagte . I den stjålne bil fandt politiet dens rigtige nummerplader, som sammen med bilen blev undersøgt for spor efter den flygtede fører, der ifølge vidnerne måske kunne være påvirket. Føreren blev af vidner beskrevet som mand, ca. 20 år, afrikansk af udseende og iført en hættetrøje, men politiet fandt ham ikke umiddelbart ved søgning i området. Den stjålne bil kan muligt sættes i forbindelse med et indbrud i en privat bolig i Svebølle d. 240518 om formiddagen.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket føreren på flugt efter færdselsuheldet eller set den stjålne, grå personbil af mærket Peugeot med påsatte svenske nummerplader i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Færdselsuheld / spirituskørsel – knallertkører dræbt – Sdr. Jernløsevej, Sdr. Jernløse, Regstrup – Holbæk

Kl. 1809 rykkede ambulancepersonale og politiet ud et færdselsuheld, hvor to knallertkørere var impliceret, og den ene var kommet alvorligt til skade. En lægehelikopter blev også tilkaldt til uheldsstedet, hvor helikopterlægen straks kunne erklære den ene knallertkører for død på grund af svære kvæstelser i hovedet. En bilinspektør blev derfor tilkaldt til at undersøge uheldsstedet sammen med politiet, som fik klarlagt, at en 34-årig mand fra Regstrup havde kørt på 30-knallert ad Sdr. Jernløsevej i nordlig retning med ca. 10 km/t, da han begyndte at svinge til venstre ind ad en cykelsti. Bagfra og i samme retning kørte en 47-årig mand fra Tølløse også på en 30-knallert, men han stødte i den 34-åriges knallert under svingningen. Begge knallertkørere væltede, så den 34-årige ramte et vejskilt, men slap med overfladi ske skra mmer. Den 47-årige ramte muligvis også samme vejskilt, men pådrog sig så alvorlige kvæstelser i hovedet, at han ikke overlevede uheldet. Den 47-årige anvendte ikke styrthjelm under kørslen. Den 34-årige var påvirket af spiritus under kørslen og fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Det samme fik den 47-årige rutinemæssigt, da han blev indbragt til skadestuen. Politiet afventer nu en erklæring fra bilinspektøren samt analyseerklæring vedr. de udtagne blodprøver. Pårørende til den 47-årige knallertkører er underrettet.

Lov om euf. stoffer – Holbæk

Kl. 0210 kom en 24-årig mand fra Svinninge op fra en p-kælder på Isefjords Alle. Han var i besiddelse af 0,35 gram kokain. Han blev sigtet for overtrædelse af lov om euf. stoffer.

Spirituskørsel – Holbæk

Kl. 1250 anholdt politiet en 50-årig mand fra Holbæk, der blev standset på Ågerupvej. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Spirituskørsel – Tølløse, Holbæk

Kl. 2248 anholdt politiet en lastbilchauffør, der kørte på Tølløsevej i en lastbil. Han var påvirket af spiritus og fik derfor udtaget en blodprøve.

Spirituskørsel – Holbæk

Kl. 1834 anholdt politiet en 65-årig kvinde fra Holbæk, der blev truffet på Kikhøjparken, hvor kvinden netop var standset i bilen. Ud af bilen stod også en mand, der grundet beruselse faldt og slog sit hovedet på vejen. Politiet rekv. en ambulance til manden, medens kvinden, der var fører af bilen, fik udtaget en blodprøve og sigtet for spirituskørsel.

Fredelig folkefest i Holbæk

Fredag og lørdag var der stor fest på havnen i Holbæk. Politiet var tilstede både fredag og lørdag, og det blev en hyggelig og fredelig omgang. Ingen problemer under festlighederne, der havde deltagelse af flere tusinde mennesker.

Brand- Hanerup, Holbæk

Kl. 1650 var der brand i en vogn fyldt med halm på en adr. på Hanerupvej. Branden hurtigt slukket. Det viste sig, at to drenge 15 og 11 år fra lokalområdet havde sat ild til halmen med en lighter. Det fik de to en snak med politiet om, og de sociale myndigheder blev underrettet.

Anholdelse – Holbæk

Kl. 1731 anholdt politiet en 43-årig mand fra Søborg, der optrådte provokerende på Havnevej. Manden kom en tur i detentionen, og han fik en bøde med sig for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, da han blev løsladt.

Uro – Holbæk

Kl. 2123 blev anmeldt om uro i Strandparken, hvor en stor gruppe unge skulle kaste med flasker m.v. Politiet kørte til stedet, hvor man traf 9 unge, der spillede musik, hvilket politiet bad dem om at dæmpe. Der var intet om ødelagte bænke eller knuste flasker. De unge opførte sig stille og roligt i.flg. politifolkene.

Anholdelse – Holbæk

Kl. 2230 fik politiet anmeldelse om et mistænkeligt forhold, idet to personer kom kørende i en bil til Æblegården, hvorefter de gik i retning af byggepladsen ved Holbæk Sportsby. Politiet kørte til stedet med en hundepatrulje, og hunden fulgte et spor direkte til Sportsbyen, hvor to personer blev fundet inde på stedet i fuld gang med at sikre sig diverse materialer som stiger, maling m.v. Begge anholdt kl. 2315 sigtet for tyveri. De to sidder fortsat anholdt, og anklagemyndigheden vil tirsdag vurdere, om de skal fremstilles i grundlovsforhør.

Indbrud i perioden

Samsøvej, Holbæk Tuse Lågevej, Holbæk Damvej, Holbæk Sports Alle, Holbæk Søbækparken, Jyderup Drejervej, Store Merløse Vestergade, Tølløse Øvej, Undløse