Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet Maj 03, 2018 til Maj 15, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

 

Lastbil og bro kom for tæt på hinanden – Holbæk

Kl. 1415 kørte en lastbil ad Vald. Sejrsvej under broen ved jernbanen. En kran på lastbilen var ikke lagt ned, og det førte til påkørsel af broen. Ingen personskade med skade på bro og lastbil. Det var nødvendigt at spærre vejen midlertidigt for at få lastbilen fri igen.

Føreren af lastbilen er en 62-årig mand fra Regstrup.

Brand – Kisserup, Holbæk

Kl. 1644 blev anmeldt om brand på en sommerhusgrund på Grønhøjvænge. Beboerne havde tømt en grill, og tilsyneladende var alle gløder ikke gået ud. Der skete skade på beplantning på grunden, men branden bredte sig ikke til fast ejendom.

Der er grund til at være meget forsigtig, når man tømmer en grill for kul. Selv mange timer efter grillen er brugt, kan der være gløder i kullene, hvilket i tidens løb har overrasket mange grillejere.

Køer på afveje – Holbæk

Kl. 1156 blev politiet sendt på jagt efter løse køer, der gik rundt på Omfartsvejen. Flere landmænd kom til, og de tog sig af jagten på køerne, der i mellemtiden var nået i nærheden af motorvejen. Kl. 1223 var køerne igen indfanget, uden der skete uheld.

Narkopåvirket bilist – Holbæk

Kl. 0217 anholdt politiet en 29-årig mand fra Risskov, der kørte i bil på Skagerakvej. Han var påvirket af narkotika og fik udtaget en blodprøve.

Færdselsuheld – Holbæk

Kl. 1020 blev politi og beredskab sendt til færdselsuheld på Ringstedvej syd for Holbæk, hvor en personbil, der blev ført af en 46-årig kvinde fra Dianalund, kørte mod nord. I modsatte retning kørte en lastbil, der blev ført af en 44-årig mand fra Højby.

Af ukendte årsager trak personbilen over i den modsatte vognbane og kørte frontalt ind i lastbilen.

Den 46-årige kvinde kom alvorligt til skade ved uheldet, der i øvrigt medførte massive trafikale problemer på vejen, der var spærret som følge af uheldet. Der er rutinemæssigt udtaget blodprøve af den 46-årige kvinde for at se, om hun var påvirket af spiritus, medicin eller andet.

Kl. 1515 var politi og beredskab helt færdige på stedet.

Humanitær eftersøgning – Vipperød – Holbæk

Se tidligere udsendte pressemeddelelser om den humanitære eftersøgning efter den 17-årige unge kvinde Jennifer Mai Jensen fra Vipperød. Hun blev lørdag eftermiddag fundet i god behold.

Trusler mod vidne – Ugerløse, Holbæk

Kl. 2042 anholdt politiet en 43-årig mand og 35-årig mand begge fra Ugerløse blev anholdt ved adresse i byen, hvor de havde truet en 35-årig mand, der ligeledes er fra Ugerløse.

Baggrunden var en sag fra dagen før, hvor den 35-årige havde afgivet vidneforklaring om de to nu anholdte. De anholdte var i besiddelse af slagvåben og blev derfor også sigtet for overtrædelse af våbenloven, ligesom den 35-årige omtalte politiet i lidet pæne vendinger, der gjorde, at den 35-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

De to anholdte er fortsat i politiets varetægt, og anklagemyndigheden vil mandag vurdere, om de skal fremstilles i grundlovsforhør.

Narkopåvirket bilist – Holbæk

Kl. 0045 anholdt politiet en 27-årig mand fra Holbæk, der kørte i bil på Roskildevej. Han var påvirket af narkotika, og han fik derfor udtaget en blodprøve.

Tricktyveri – Kalundborgvej, Holbæk

Kl. 1523 anmeldte en 77-årig mand fra Holbæk, at han kl. ca. 1510 var blevet kontaktet på sin bopæl af en fremmed mand, der spurgte om vej til en adresse i Ugerløse. Efterfølgende bad manden om et glas vand, men blev afvist af den 77-årige, der så blev taget i nakken og igen indtrængende bedt om et glas vand. Den 77-årige fik medlidenhed med manden og hentede et glas vand til ham. Da han var gået, opdagede den 77-årige, at hans pung med indhold var blevet stjålet. Den fremmede mand blev beskrevet som: mand, mellemøstlig af udseende, 165-170 cm høj, iført anorak og var engelsktalende. Politiet fandt ikke manden i området, men kl. ca. 1745 oplyste den 77-årige, at han havde fået sin pung retur – dog uden kontanter. Pungen var blevet fundet efterladt på en side af en kvinde, der havde afleveret den retur.

Social dumping-indsats – Roskilde / Holbæk

Udlændingeafdelingen hos Midt- og Vestsjællands Politi foretog igen i samarbejde med Arbejdstilsynet og SKAT en målrettet kontrol af byggepladser for at kontrollere, om eventuel udenlandsk arbejdskraft blev beskæftiget under gældende regler i Danmark.

Kontrollen startede i Roskilde kommune, hvor myndighederne traf en rumæner på en byggeplads på Lindenborgvej. Ingen myndighed fandt grundlag for at gribe ind. Herefter fortsatte myndighederne til Holbæk kommune, hvor byggepladser på Sports Alle, Vølunden og Kanalstræde fik et besøg. På to af byggepladserne traf myndighederne ansatte fra Rumænien, Bosnien-Herzegovina, Polen og Litauen, men heller ikke disse steder fandt myndighederne grundlag for at gribe ind. Arbejdstilsynet påtalte dog mudrede tilkørselsveje på en af byggepladserne.

Kontrolindsatsen fra de forskellige myndigheder vil fortsætte fremadrettet, hvor forskellige branche områder
vil blive kontrolleret i myndighedernes indsats mod social dumping.

Spirituskørsel / kørsel i frakendelsestiden – Spånnebæk, Holbæk

Kl. 1330 anholdt og sigtede politiet en 41-årig mand fra Risskov for både spirituskørsel og kørsel i frakendelsestiden i en personbil. Han påkaldte sig politiets opmærksomhed, da han var standset på en p-plads og begyndte at urinere i skjul bag bilens venstre fordør. Den 41-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og afhøring til sagerne.

Arbejdsulykke – Teglværksvej, Regstrup – Holbæk

Kl. 1551 fik politiet via alarm 112 melding om en arbejdsulykke, hvor en mand var kommet til skade med en hånd. Politiet kørte til stedet, hvor en 40-årig mand fra Litauen havde arbejdet med en brændeflækker og havde fået alvorlige kvæstelser på sin ene hånd/fångre. I en tilkaldt lægehelikopter blev han fløjet til Odense Universitetshospital til fornøden behandling. Tilsyneladende var noget afskærmning fjernet, og da litaueren stak sin hånd ind i maskinen for at afhjælpe et problem, pådrog han sig sine kvæstelser i hånden. Arbejdstilsynet blev underrettet og ville komme til ulykkesstedet for at kigge nærmere på den anvendte brændeflækker, så Arbejdstilsynet og politiet i fællesskab kan finde ud af, om nogen kan drages til ansvar for ulykken.

Indbrud i perioden
Østerled, Holbæk (2 steder) Absalonsvej, Holbæk Lundermarksvej, Holbæk L. C. Worsøesvej, Holbæk Birkevænget, Holbæk Seminarieparken, Holbæk Violvej, Tølløse Højvangsvej, Tølløse Søndre Alle, Tølløse Bakkedraget, Kvarmløse, Tølløse Østergade, Tølløse (2 steder) Birkevej, Tølløse Tingstedvej, Ugerløse Bjørnevej, Vipperød Juelsvej, Vipperød Ahornvej, Vipperød