Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet Apr 06, 2018 til Apr 17, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Opfølgning på voldssag fra Holbæk

Politiet skrev på døgnrapporten i går, at vi fortsat søger vidner til vold mod en yngre mand, der blev indleveret på Holbæk sygehus i weekenden af en ukendt person. Noget tyder på, at volden er fundet sted ved Omfartsvejen i Holbæk, men politiet har ikke nærmere. Det har ikke været muligt at afhøre forurettede endnu. Pgl. er uden for livsfare. Politiet vil fortsat gerne høre fra personer, der har hørt eller set noget i sagens anledning. Ring på 114.

Kørsel i frakendelsestiden – Jyderup, Holbæk

Kl. 2304 standsede politiet en bil på Teglværksvej. Bilen blev ført af en 30-årig mand, der var frakendt retten til at køre bil. Han blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden, og bilens nøgler blev taget fra bilen med henblik på udlevering til en person, der har kørekort.

Overtrædelse af våbenloven, brugstyveri m.v. – Mørkøv, Holbæk

Kl. 1234 anholdt politiet en 20-årig mandfra Kalundborg og en 22-årig fra Slagelse, der begge sigtes for brugstyveri af bil, ligesom førstnævnte blev sigtet for at føre bil i spiritus- og narkopåvirket tilstand.

En 22-årig mand fra Slagelse blev sigtet for overtrædelse af våbenloven, da han havde et boldtræ med i den stjålne bil.

Politiet fik selv øje på bilen på Holbækvej, hvor den forsøgte at køre fra politiet. Personerne i bilen forsøgte at stikke af, men blev indfanget dels af politiet, og dels af vidner der hjalp politiet i jagten.

Alle blev afhørt og sigtet for de forskellige forhold. Der skal lyde en stor ros til borgerne, der hjalp politiet i forbindelse med hændelsen.

Kvæstet mand indbragt til sygehus – Holbæk

Kl. 0051 henvendte personalet fra skadestuen sig til politiet, fordi en hårdt kvæstet mand med skader i hovedet var blevet afleveret af en anonym mand ved skadestuen. Herefter var den manden straks kørt fra stedet i en sølvfarvet personbil med fem døre i ukendt retning og uden at give sig til kende. Manden havde dog oplyst, at den kvæstede mand var samlet i området ved et gocart-center i Holbæk. Den kvæstede blev identificeret som en 26-årig mand af anden etnisk oprindelse end dansk og fra Holbæk, ligesom den anonyme mand også blev beskrevet som anden etnisk oprindelse end dansk. Politiet kunne ikke afhøre den kvæstede mand, men undersøgte området ved gocart-centret. Her fandt politiet spor efter et overfald, men ikke umiddelbart spor, der kunne føre til opklaring af omstændighederne med den kvæstede mand. Hen over weekenden har politiet efterforsket yderligere i sagen, men mangler fortsat at få i dentificeret både den sølvfarvede bil og dens fører. Den kvæstede har politiet endnu ikke kunnet afhøre på grund af hans tilstand, men han meldes uden for livsfare.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har set noget i området ved gocart-centret, eller som har oplysninger om den sølvfarvede personbil og dens fører. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Fremmed mand i stuen – Blindestræde, Holbæk

Kl. 2045 anmeldte en 31-årig kvinde fra Holbæk, at hun under en aftenlur pludselig var vågnet, fordi en fremmed mand stod i hendes stue. Manden, der hurtigt forsvandt fra stedet og formentlig ikke havde stjålet noget, blev beskrevet som: mand, ca. 170 cm høj, iført mørkt tøj, lang frakke, medbringende en lille og rødlig rygsæk af mærket Fjällräven. Politiet ledte forgæves efter manden, der formentlig var kommet ind via en ulåst dør i den 31-åriges bopæl.

Spiritus-/narkokørsel – Hovedgaden, Svinninge – Holbæk

Kl. 0216 anholdt og sigtede politiet en 26-årig mand fra Svinninge for både spirituskørsel og kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af blodprøver til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer.

Brand – Kundby, Holbæk

Kl. 1311 kørte politi og brandvæsen til Bygaden, hvor der var ild i en udestue. Villaen kraftigt skadet af røg og varme, men ilden havde heldigvis ikke fået rigtig fat. En varmepumpe var skyld i branden. Ingen personer kom til skade ved branden.

Fund af granater – Holbæk

Kl. 1121 blev politiet kontaktet af en 27-årig kvinde fra København, der var i gang med oprydning i hendes oldefars hus på Kalundborgvej i Holbæk. Kvinden havde fundet to granater, der stod i haven. Militæret tilkaldt til at fjerne granaterne, som politiet ikke ved mere om.

Færdselsuheld – Store-Merløse, Holbæk

Kl. 1429 skete et færdselsuheld på Ringstedvej/Hvalsøvej. En 43-årig mand fra Nyrup kørte ad Ringsted mod syd, hvor han ville svinge til venstre ad Hvalsøvej mod øst.

En 27-årig mand fra Kalundborg kørte ad Ringstedvej mod nord, hvor den 43-årige mand foretog venstresving lige foran kvindens bil, hvorefter de kørte sammen.

I alt blev fire personer kørt til behandling på sygehus. Ud fra politiets oplysninger kom ingen alvorlig til skade ved uheldet.

 

 

Mistænkeligt forhold – Chr. Hansensvej, Svinninge – Holbæk

Kl. 0459 fik politiet en henvendelse om, at en person fra formentlig en polsk bil lyste ind på husene i området. Politiet kørte til området og fandt den polske bil, hvis fører var avisbud og med en lygte havde brug for at finde de rigtige husnumre, hvor dagens avis skulle afleveres. Politiet foretog sig ikke yderligere i sagen efter denne konstatering.

Færdselsuheld – flugtbilist fundet – Skovvejen, Regstrup – Holbæk

Kl. 1601 anmeldte en 26-årig mand fra Jerslev Sj., at han var stødt sammen med en anden bilist, der netop var kørt ud foran ham efter et afsluttet venstresving i krydset ved Sdr. Jernløsevej. Modparten var efterfølgende flygtet fra stedet ud over en mark. Det var opstået mindre skader på de involverede parter. En hundepatrulje søgte spor efter den mandlige fører, men en time efter uheldet kom den flygtede part – en 31-årig mand fra Ruds-Vedby – retur til uheldsstedet, hvor han blev sigtet for at flygte fra uheldet uden at give sig til kende over for modparten. Senere vil han høre nærmere fra politiet, når efterforskningen er afsluttet.

Kørsel uden førerret – bil beslaglagt – Holbækvej, Knabstrup, Mørkøv – Holbæk

Kl. 0104 standsede politiet en personbil med henblik på rutinemæssig kontrol af føreren og køretøjet. Bag rattet sad en 23-årig mand fra Jyderup, som ikke kunne fremvise noget kørekort. Han havde ikke nogen førerret og blev derfor sigtet for at føre bilen alligevel. Politiet kunne ved nærmere undersøgelse konstatere, at den 23-årige ni gange tidligere siden 2016 var blevet afsløret i at køre bil trods manglende førerret. Derfor gjorde politiet ham bekendt med, at hans personbil ville blive beslaglagt med henblik på konfiskation, hvilket han blev så utilfreds med, at han smed bilnøglerne langt væk. En hundepatrulje blev tilkaldt og fandt bilnøglerne. Beslaglæggelsen vil snarest blive prøvet i retten, da den 23-årige ikke var indforstået med beslaglæggelsen af bilen. Senere vil han blive indkaldt til et retsmøde, når straffesagen og spørgsmål o m endeli g konfiskation skal afgøres.

Røgudslip fra fyr – Agervænget, Regstrup – Holbæk

Kl. 0954 rykkede brandvæsnet og politiet ud til en villa, hvor der var meldt om brand, og gardinerne var trukket for. Det viste sig dog mindre dramatisk, idet fyret blot havde udsendt røg andre steder end i skorstenen. Ingen var kommet til skade ved røgudslippet, og egentlig brand havde der heller ikke været på stedet.

 

Indbrud i perioden
Kirkevej, Gislinge
Ved Faurgården, Holbæk
Agervang, Holbæk
Kirkestræde, Holbæk
Kisserupvej, Holbæk
Maglesøvej, Holbæk
Skovsangervej, Holbæk
Slotshaven, Holbæk
Thorsvej, Holbæk
Trønninge Alle, Regstrup
Kirkevej, Stigs Bjergby