Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet 19-27. marts, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Vild kørsel / vold / slagsmål mv. – Nyrup, Nykøbing Sj.,Odsherred / Jyderup, Holbæk / Jerslev Sj., Kalundborg

Kl. 1453 fik politiet en anmeldelse fra en 57-årig mand fra Højby Sj., som kort forinden var kørt på en ATV fra Højby-området til en grusvej i Nyrup. Under kørslen blev han forfulgt af en hvis VW Transporter varebil, hvis fører på Udlodden, Nykøbing Sj., påkørte ATVen med hastigheder på omkring 60 km/t. Køretøjerne standsede på et tidspunkt, hvorefter den mandlige fører af varebil tildelte den 57-årige flere knytnæveslag og spark, inden han tog ATVens nøgler og kørte fra stedet i varebilen. Politiet fandt på Udlodden en nummerplade, som varebilen havde tabt i forbindelse med påkørslen. Nummerpladen var dog meldt stjålet tidligere på dagen i Asnæs. Politiet leder nu efter føreren af varebilen, der blev beskrevet som: A: Mand, Dansk af udseende, 25-30 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Muskuløs, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Tatoveringer i ansigtet samt halsen, Talte: Dansk, Iført: Sort jakke, orange/rød hættetrøje, mørke bukser, samt selve varebilen, der formentlig har mindre skader foran.

Kl. 1616 anmeldte to håndværkere, at de under kørsel på Skovvejen fra Holbæk mod Jyderup var blevet presset bagfra af en hvid varebil, der kørte dels meget tæt på, dels op på siden af håndværkerbilen. Føreren af den hvide varebil fulgte med til Lyngvej, Jyderup, hvor håndværkerbilen standsede. Føreren af den hvide varebil standsede også, steg ud, tog en skovl fra varerummet og slog en 38-årig mand fra Fårevejle med skovlen, ligesom han fik slag på kroppen. Den vrede mand slog endvidere skovlen ind i bilen, ligesom han med varebilen bevidst påkørte en anden håndværkers bil, da håndværkeren forlod stedet. Til sidst kørte manden i den hvide varebil i retning mod Skovvejen og forsvandt i ukendt retning. Voldsmanden blev i denne sag be skrevet som: A: Mand, Dansk af udseende, 35-40 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Hvid, Yderligere kendetegn: tatoveret op ad halsen., Talte: Dansk, Iført: sort jakke, grønne bukser.

Kl. 1659 fik politiet så en anmeldelse om slagsmål mellem familiemedlemmer på en adresse i Jerslev Sj., Kalundborg kommune, hvor en søn til sidst var kørt fra stedet i en hvid varebil. Politiet fik efter afhøring af en 48-årig mand fra Jerslev Sj., som var noget oprevet over hændelsen, klarlagt, at føreren af den hvide varebil i alle tre anmeldelser efter al sandsynlighed var identisk med en 28-årig mand fra Kalundborg. Ham vil politiet nu meget gerne tale med i relation til de tre modtagne anmeldelser, men han er indtil videre ikke fundet.

Lokalpolitiet i Holbæk/Kalundborg hører gerne fra vidner/bilister, som måtte have observeret den hensynsløse kørsel i både Odsherred og i Jyderup-området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Narkobilist – Havevang, Holbæk

Kl. 0045 anholdt og sigtede politiet en 20-årig mand fra Holbæk for kørsel i en personbil i narkotikapåvirket tilstand. En narkometertest indikerede, at han var påvirket af både hash, amfetamin og kokain under kørslen. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Narkobilist med hash i bilen mv. – Ahlgade, Holbæk

Kl. 1537 standsede politiet en personbil, som blev ført af en 32-årig mand fra Ringe. Ved nærmere undersøgelse af bilen på grund af hashlugt fandt politiet 65 gram hash gemt i bilen. Hashen blev beslaglagt som bevis, og den 32-årige blev kortvarigt anholdt, fordi en narkometertest indikerede, at han selv var påvirket af både hash og kokain under kørslen i bilen. Et kørekort havde han heller ikke, idet han i forvejen var frakendt førerretten. Efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer løslod politiet den 32-årige, der vil høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.

Færdselsuheld – Audebovej, Audebo, Holbæk

Kl. 1716 rykkede redningspersonale og politiet ud til et færdselsuheld, hvor en motorcyklist var forulykket. En 62-årig mand fra Holbæk var under kørsel ad Audebovej i nordlig retning i Audebo forulykket i et solouheld og havde pådraget sig kvæstelser i hovedet, da han ikke anvendte styrthjelm under kørslen. Han blev bragt til skadestuen i Holbæk til fornøden behandling for sine skader.

Spirituskørsel – Skovvejen, Nr. Jernløse, Regstrup – Holbæk

Kl. 0043 anholdt og sigtede politiet en 32-årig mand fra Litauen for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Spirituskørsel – Gl. Skovvej, Nørre Jernløse, Regstrup – Holbæk

Kl. 1625 anholdt og sigtede politiet en 29-årig mand fra Litauen for spirituskørsel i en dansk personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol i blodet.

 

Bilbrand – Skamstrupvej, Mørkøv – Holbæk

Kl. 0104 rykkede politiet og brandvæsnet ud til en brændende bil tæt ved Åmosen, idet en bilist under kørsel ad Skamstrupvej havde set en brændende bil. Der var rigtigt nok ild i en personbil, som ikke havde nummerplader på, og spor på stedet antydede, at der måske var foretaget “dækafbrænding”, inden der var gået ild i bilen. Ingen personer var til stede ved bilen, som politiet nu skal undersøge nærmere i dagslys for at identificere køretøjet og måske finde årsagen til brandens opståen.

Mistænkeligt forhold – Tølløse, Holbæk

Kl. 0804 fik politiet anmeldelse fra Tølløse om en polsk indreg. bil, der kørte rundt i villakvarterene. Anmelderen havde en mistanke om, at der kunne være tale om indbrudstyve. Anmelderen standsede bilen og spurgte føreren, hvad han lavede, og om der var noget, som han kunne hjælpe med. Føreren svarede på engelsk, at alt var ok. Dernæst forsvandt bilen fra området.

Indbrud i virksomhed – Vipperød, Holbæk

Kl. 0725 modtog politiet anmeldelse fra en virksomhed på Nybyvej, hvor der mellem tirsdag kl. 2030 og onsdag kl. 0545 var indbrud. en dør opbrudt til et værksted. Der var stjålet dæk og alufælge, en Ford C-Max uden nr. plader samt to biler sort Kia Carnaval personbil, DS 37267, vinrød VW Transporter varebil, RT 88521. Alle tre stjålet med rette nøgle, og bilerne er endnu ikke fundet. Henvendelse til politiet på 114.

Spirituskørsel – Holbækvej, Tvede, Mørkøv – Holbæk

Kl. 1048 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 58-årig mand fra Mørkøv for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Glødebrand i sommerhus – Skovmårvej, Bognæs, Holbæk

Kl. 1829 rykkede brandvæsnet og politiet ud til en mindre brand i en trævæg i et sommerhus. Det viste sig, at det formentlig var en elledning, som havde forårsaget en mindre glødebrand i væggen. Ingen kom til skade ved branden.

 

Færdselsuheld / spirituskørsel – Skovvejen, Mørkøv – Holbæk

Kl. 2023 stødte en 42-årig mand fra Svebølle i sin personbil sammen med en anden personbil ført af en 32-årig mand fra Holbæk, da de begge kørte ad Skovvejen i østlig retning, og da den 42-årige ramte bagenden af den 32-åriges bil. Begge biler røg i grøften, men på hver sin side af vejen, som følge af sammenstødet. Ingen – hverken førerne eller passagerer i den 32-åriges bil – kom til skade ved ulykken, men den 42-årige blev kortvarigt anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Færdselsuheld – Tuse Lågevej, Holbæk

Kl. 0433 fik politiet en anmeldelse om et færdselsuheld i rundkørslen ved Tuse Lågevej, hvor en bil havde påkørsel en lysmast. Ved politiets ankomst til stedet var den forulykkede bil efterladt, idet føreren var flygtet fra stedet. Det viste sig, at bilen var meldt stjålet fra Vallekildevej, Hørve, i forbindelse med et indbrud i et omklædningsrum, hvor bilnøglen var blevet stjålet. Politiet ledte forgæves efter den eller de personer, der måtte have været i bilen på uheldstidspunktet, og resultatet af de tekniske undersøgelser afventes nu.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der måtte have set en eller flere flygte fra uheldsstedet kort før anmeldelsen. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Færdselsuheld – Mørkøv, Holbæk

Kl. 1551 skete et færdselsuheld på Kongsdalsvej, hvor en 51-årig mand fra Rørvig på motorcykel kørte ad Kongsdalsvej mod øst. I en kurve mistede han herredømmet over motorcyklen og kørte ud i rabatten. Motorcyklisten blev bragt til sygehus, hvor det blev konstateret, at han havde fået benbrud som følge af sagen.

Madlavning ikke brand – Holbæk

Kl. 1744 blev anmeldt om brand i Ladegårdsparken, hvor der lugtede brændt. Det viste sig, at det var madlavning, der skyldes lugten og ingen brand. Brandvæsen og politi forlod derfor hurtigt stedet igen.

Spirituskørsel – Tølløse, Holbæk

Kl. 0015 anholdt politiet en 47-årig mand fra Tølløse, der kørte i bil på Elverdamsvej. Manden var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Indbrud i perioden
Bringergården, Gislinge Lundestrædet, Holbæk Bjergmarken, Holbæk Heibergs Have, Holbæk Holbækvej, Store Merløse Nygade, Holbæk Slagelsevej, Jyderup Industrivej, Jyderup Tranevej, Store Merløse Gl. Nykøbingvej, Svinninge, Nørre Asmindrup Trønninge, Svinninge Agrovej, Skimmede, Tølløse Søndermarken, Tølløse Nygade, Tølløse Pileager, Ugerløse Størvej, Ugerløse Nybyvej, Vipperød Ågerupvej, Vipperød