Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet 12-21. marts 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Spirituskørsel – Holbækvej, Tvede, Mørkøv – Holbæk

Kl. 1048 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 58-årig mand fra Mørkøv for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Glødebrand i sommerhus – Skovmårvej, Bognæs, Holbæk

Kl. 1829 rykkede brandvæsnet og politiet ud til en mindre brand i en trævæg i et sommerhus. Det viste sig, at det formentlig var en elledning, som havde forårsaget en mindre glødebrand i væggen. Ingen kom til skade ved branden.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Skovvejen, Mørkøv – Holbæk

Kl. 2023 stødte en 42-årig mand fra Svebølle i sin personbil sammen med en anden personbil ført af en 32-årig mand fra Holbæk, da de begge kørte ad Skovvejen i østlig retning, og da den 42-årige ramte bagenden af den 32-åriges bil. Begge biler røg i grøften, men på hver sin side af vejen, som følge af sammenstødet. Ingen – hverken førerne eller passagerer i den 32-åriges bil – kom til skade ved ulykken, men den 42-årige blev kortvarigt anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Færdselsuheld – Tuse Lågevej, Holbæk

Kl. 0433 fik politiet en anmeldelse om et færdselsuheld i rundkørslen ved Tuse Lågevej, hvor en bil havde påkørsel en lysmast. Ved politiets ankomst til stedet var den forulykkede bil efterladt, idet føreren var flygtet fra stedet. Det viste sig, at bilen var meldt stjålet fra Vallekildevej, Hørve, i forbindelse med et indbrud i et omklædningsrum, hvor bilnøglen var blevet stjålet. Politiet ledte forgæves efter den eller de personer, der måtte have været i bilen på uheldstidspunktet, og resultatet af de tekniske undersøgelser afventes nu.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der måtte have set en eller flere flygte fra uheldsstedet kort før anmeldelsen. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Færdselsuheld – Mørkøv, Holbæk

Kl. 1551 skete et færdselsuheld på Kongsdalsvej, hvor en 51-årig mand fra Rørvig på motorcykel kørte ad Kongsdalsvej mod øst. I en kurve mistede han herredømmet over motorcyklen og kørte ud i rabatten. Motorcyklisten blev bragt til sygehus, hvor det blev konstateret, at han havde fået benbrud som følge af sagen.

Madlavning ikke brand – Holbæk

Kl. 1744 blev anmeldt om brand i Ladegårdsparken, hvor der lugtede brændt. Det viste sig, at det var madlavning, der skyldes lugten og ingen brand. Brandvæsen og politi forlod derfor hurtigt stedet igen.

Spirituskørsel – Tølløse, Holbæk.

Kl. 0015 anholdt politiet en 47-årig mand fra Tølløse, der kørte i bil på Elverdamsvej. Manden var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Færdselsuheld – Mørkøv, Holbæk

Kl. 1408 skete et færdselsuheld på Nykøbingvej ved et sving ved Ny Bjergbyvej. En bil, der blev ført af en 68-årig mand fra Svinninge kørte mod syd ad Nykøbingvej, da han overså et skarpt sving og påkørte et skilt. Han stoppede kortvarigt op men fortsatte dernæst sin kørsel med en anmelder i hælene. Politiet blev guidet frem til stedet, hvor det blev konstateret, at manden var påvirket af spiritus og i øvrigt havde fået inddraget kørekortet ved en tidligere lejlighed. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Færdselsuheld – Holbæk

Kl. 1739 skete et færdselsuheld på Ringstedvej, hvor en 29-årig mand fra Holbæk i sin bil påkørte et skilt og dernæst en betonmur. Pgl. blev kørt til sygehus til nærmere undersøgelse, idet kan klagede over smerter i nakken. Årsagen til uheldet kan der ikke siges noget nærmere om i øjeblikket.

Uro – Holbæk

Kl. 0309 anholdt politiet en 53-årig mand fra Holbæk, der ikke ville forlade Circle K på Valdemar Sejrsvej. Politiet forsøgte at få manden til at forlade stedet, men han var ikke mulig at tale til fornuft, hvilket formentlig hænger sammen med hans indtag af spiritus. Han blev derfor lagt i detentionen, hvor han forventes at blive ud fra her til morgen.

Trist pige på bro – Holbækvej, Jyderup – Holbæk

Kl. 1837 fik politiet via alarm 112 en melding om en ung pige, der stod på en bro på Holbækvej ved Skovvejen. Hun holdt fast i broen, men så ud til at ville springe ud. Det lykkedes en 58-årig kvinde fra Mørkøv at få fat i pigen, som blev holdt fast indtil politiets ankomst. Af sikkerhedsmæssige årsager blev redningsberedskabet tilkaldt til stedet med et springlagen, men det blev der ikke brug for. Politiet fik kontakt med en trist, 17-årig pige fra Jyderup, som efter en kontrol på skadestuen i Holbæk på grund af mistanke om, at hun kunne have slugt et batteri, blev afleveret til psykiatrisk behandling på et sygehus i Slagelse.

Færdselsuheld – Skovvejen, Nr. Jernløse, Regstrup – Holbæk

Kl. 0522 var en 42-årig mand fra Kalundborg sluppet heldigt fra et færdselsuheld, da han overså rundkørslen og efterfølgende endte på en mark med sin bil på den modsatte side af rundkørslen. En anden bilist assisterede den 42-årige med at slå alarm, så han i en tilkaldt ambulance kunne blive bragt til skadestuen til kontrol for diverse mindre knubs som følge af den usædvanlige passage af rundkørslen. Ingen andre trafikanter blev involveret i uheldet.

Spirituskørsel / kørsel i frakendelsestiden – Landevejen, Svinninge – Holbæk

Kl. 1710 fik politiet en henvendelse fra en opmærksom bilist, som undrede sig over en anden bilists slingrende kørsel fra Svinninge i retning mod Holbæk. Anmelderen fulgte efter bilisten, som politiet kunne standse i Holbæk. Bag rattet i bilen sad en 41-årig mand fra Holbæk, som var påvirket af både spiritus og euforiserende stoffer. Han blev derfor anholdt og sigtet for de to overtrædelser samt for kørsel i frakendelsestiden, da han i forvejen var blevet frakendt kørekortet. Den 41-årige blev løsladt efter udtagelse af blodprøver til nærmere undersøgelse for alkohol og euforiserende stoffer.

Narkopåvirket bilist – Holbæk

Kl. 1220 standsede politiet en bil på Finsings Plads. Bilen ført af en 34-årig mand fra Holbæk, der var påvirket af narkotika. Han fik derfor udtaget en blodprøve.

Kørsel uden kørekort m.v. – Ugerløse, Holbæk

Kl. 1615 kørte en anmelder efter bil på Ringstedvej mod nord. Bilen blev i.flg. anmelder ført meget usikkert, hvorfor man kunne mistænke føreren for at være påvirket af spiritus eller andet. Politiet fik kontakt til bilen omkring Brorfelde, hvor bilen blev standset. I bilen var to kvinder og et lille barn.

Føreren af bilen, en 26-årig kvinde fra Rumænien havde ikke noget kørekort. I bilen lå kødvarer for i alt 10.800 kr, der var stjålet fra forskellige forretninger i Køge og Dianalund m.v. Føreren sigtet for tyverierne. Passageren havde ikke noget kendskab til det stjålne, men føreren af bilen sidder fortsat anholdt. Politiet undersøger nu, om hun skal udvises af Danmark.

Indbrud i perioden
Bringergården, Gislinge Holbækvej, Store Merløse Nygade, Holbæk Lillevang, Holbæk Holbækvej, Snævre, Regstrup Østre Skolegade, Holbæk L. C. Worsøesvej, Holbæk Kanalstræde, Holbæk Spånnebæk, Holbæk Nykøbingvej, Audebo, Holbæk Thorsvej, Allinge, Holbæk Heibergs Have, Holbæk Industrivej, Jyderup Skarridsøgade, Jyderup Dyremosevej, Jyderup (2 steder) Tranevej, Store Merløse Gl. Nykøbingvej, Svinninge, Nørre Asmindrup Trønninge, Svinninge Nygade, Tølløse Ågerupvej, Vipperød Blommehaven, Vipperød