Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet Mar 02, 2018 til Mar 13, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Trist pige på bro – Holbækvej, Jyderup – Holbæk

Kl. 1837 fik politiet via alarm 112 en melding om en ung pige, der stod på en bro på Holbækvej ved Skovvejen. Hun holdt fast i broen, men så ud til at ville springe ud. Det lykkedes en 58-årig kvinde fra Mørkøv at få fat i pigen, som blev holdt fast indtil politiets ankomst. Af sikkerhedsmæssige årsager blev redningsberedskabet tilkaldt til stedet med et springlagen, men det blev der ikke brug for. Politiet fik kontakt med en trist, 17-årig pige fra Jyderup, som efter en kontrol på skadestuen i Holbæk på grund af mistanke om, at hun kunne have slugt et batteri, blev afleveret til psykiatrisk behandling på et sygehus i Slagelse.

Færdselsuheld – Skovvejen, Nr. Jernløse, Regstrup – Holbæk

Kl. 0522 var en 42-årig mand fra Kalundborg sluppet heldigt fra et færdselsuheld, da han overså rundkørslen og efterfølgende endte på en mark med sin bil på den modsatte side af rundkørslen. En anden bilist assisterede den 42-årige med at slå alarm, så han i en tilkaldt ambulance kunne blive bragt til skadestuen til kontrol for diverse mindre knubs som følge af den usædvanlige passage af rundkørslen. Ingen andre trafikanter blev involveret i uheldet.

Spirituskørsel / kørsel i frakendelsestiden – Landevejen, Svinninge – Holbæk

Kl. 1710 fik politiet en henvendelse fra en opmærksom bilist, som undrede sig over en anden bilists slingrende kørsel fra Svinninge i retning mod Holbæk. Anmelderen fulgte efter bilisten, som politiet kunne standse i Holbæk. Bag rattet i bilen sad en 41-årig mand fra Holbæk, som var påvirket af både spiritus og euforiserende stoffer. Han blev derfor anholdt og sigtet for de to overtrædelser samt for kørsel i frakendelsestiden, da han i forvejen var blevet frakendt kørekortet. Den 41-årige blev løsladt efter udtagelse af blodprøver til nærmere undersøgelse for alkohol og euforiserende stoffer.

Narkopåvirket bilist – Holbæk

Kl. 1220 standsede politiet en bil på Finsings Plads. Bilen ført af en 34-årig mand fra Holbæk, der var påvirket af narkotika. Han fik derfor udtaget en blodprøve.

Kørsel uden kørekort m.v. – Ugerløse, Holbæk

Kl. 1615 kørte en anmelder efter bil på Ringstedvej mod nord. Bilen blev i.flg. anmelder ført meget usikkert, hvorfor man kunne mistænke føreren for at være påvirket af spiritus eller andet. Politiet fik kontakt til bilen omkring Brorfelde, hvor bilen blev standset. I bilen var to kvinder og et lille barn.

Føreren af bilen, en 26-årig kvinde fra Rumænien havde ikke noget kørekort. I bilen lå kødvarer for i alt 10.800 kr, der var stjålet fra forskellige forretninger i Køge og Dianalund m.v. Føreren sigtet for tyverierne. Passageren havde ikke noget kendskab til det stjålne, men føreren af bilen sidder fortsat anholdt. Politiet undersøger nu, om hun skal udvises af Danmark.

Færdselsuheld – Stestrup, Holbæk

Kl. 1326 skete et færdselsuheld i krydset Stestrupvej/Hvalsøvej. En bil, der blev ført af en 52-årig mand fra Ringsted kørte ad Stestrupvej i nordlig retning og ville fortsætte lige over krydset Stestrupvej/Hvalsøvej. En anden bil, der blev ført af en 56-årig kvinde fra Sorø kørte ad Hvalsøvej mod vest og ville fortsætte ligeud i krydset. Den 52-årige overholdt ikke sin vigepligt og de to biler kørte sammen.

Begge parter blev kørt til kontrol på sygehus. Ud fra politiets oplysninger er ingen kommet til skade.

Tricktyveri – Holbæk

Kl. 2200 onsdag blev forurettede kontaktet af to drenge, der franarrede forurettede sin Samsung mobiltelefon på Anders Larsensvej. Begge drenge havde Peak Performance jakker på, der mulig var grå med hvid skrift. Den forurettede er en 24-årig mand fra Holbæk, der er mentalt handicappet.

Politiet hører meget gerne fra vidner, der har oplysninger til sagen. Ring på 114.

Målrettet indsats mod social dumping – Holbæk og Køge

Politiet var sammen med Skat og Arbejdstilsynet på kontrol på en byggeplads i den vestlige del i Holbæk. Der blev truffet otte medarbejdere fra Rumænien. Alle papirer var i orden, men Arbejdstilsynet havde et par sager omkring sikkerhed på arbejdspladsen.

Senere samme dag blev der lavet en kontrol på en byggeplads i den østlige del af Holbæk. Her blev også truffet udlændinge, der alle havde papirer m.v. i orden.

Kl. 1320 var politi og de øvrige myndigheder på visit på en adresse i den sydlige del af Køge, hvor der også blev truffet udenlandsk arbejdskraft, der alle havde papirer m.v. i orden. Arbejdstilsynet påtalte et par småsager på stedet.

Politiet og øvrige myndigheder vil også i fremtiden foretage lignende kontroller.

Vold – Holbæk

Kl. 1230 fik politiet anmeldelse om en episode, der fandt sted tirsdag kl. 1845 på Borgmestergårdsvej, hvor en 25-årig mand stod og snakkede med en ven, da begge så, at en person satte sig ind i den 25-åriges bil formentlig for at stjæle bilen. Forurettede og vennen fik hevet personen ud af bilen, og der opstod et mindre slagsmål, der førte til, at forurettede fik et blåt øje. Gerningsmanden kørte væk fra stedet sammen med to andre i en Mercedes.

De beskrives som:

Afhørte beskrev personen, der havde forsøgt at stjæle bilen som:

A: Mand, ikke etnisk dansk af udseende, 20-22 år, 170-175 cm, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Mellemlangt, Yderligere kendetegn: Håret var pjusket/krøllet, Talte: Dansk

Yderligere kom to personer løbende til stedet. Afhørte beskrev dem som:

B: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 20-22 år, 195 cm, Hårfarve: Sort, Yderligere kendetegn: Fip skæg på hagen og Armycut, Talte: Dansk

C: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 20-22 år, 170-175 cm, Hårfarve: Sort, Yderligere kendetegn: Army cut, Talte: Dansk

Politiet hører meget gerne fra vidner, der ud fra signalementet eller i øvrigt har oplysninger til sagen. Ring på 114.

Fremstilling i grundlovsforhør – sag fra Svinninge, Holbæk

Kl. 1300 blev en 38-årig mand fremstillet i grundlovsforhør. Pgl. sigtes for at have stukket med kniv på en adresse på Markedspladsen i Svinninge tirsdag aften. Pgl. blev fængslet til den 020418 sigtet for kvalificeret vold.

Mistænkeligt forhold – Holbæk

Kl. 0858 kontaktede en anmelder politiet, idet han havde set en mistænkelig person, der gik rundt i kvarteret ved Heibergs Have. Politiet fandt frem til en ung mand, der passede på signalementet, der viste sig at have lovligt ærinde i kvarteret. Derudover blev ikke fundet andre personer, der kunne passe på signalementet.

Narkopåvirket bilist – Holbæk

Kl. 1025 anholdt politiet en 19-årig mand fra København, der kørte i bil på Degnebakken. han var påvirket af narkotika og fik derfor udtaget en blodprøve. Kørekort havde han ikke, og han blev derfor også sigtet for kørsel uden førerret.

Dyreværnsloven – Tølløse, Holbæk

Kl. 2045 mandag aften bemærkede en anmelder en skotøjsæske, der stod ovenpå en skraldespand på Rødtjørnevej. Anmelderen bemærkede, at der lød pip fra æsken, og da hun kiggede i den så hun en blå og en gul undulat, der lå i kassen. Hun tog kassen med hjem, da det var frost og snevejr. Tirsdag ringede hun til politiet og fortalte om sit fund.

Anmelderen har ingen ide om, hvorfra fuglene kommer. Politiet hører gerne fra vidner eller andre, der har en ide om, hvor fuglene hører hjemme. Ring på 114.

Knivstikkeri – Svinninge, Holbæk

Kl. 1821 tirsdag aften blev anmeldt om knivstikkeri på Markedspladsen i Svinninge, hvor en 59-årig mand var stukket med kniv.

En bekendt til forurettede stak af, men han blev opsporet af en politihund ca. 1500 meter fra stedet. En 38-årig mand blev anholdt og sigtet for drabsforsøg.

Forurettede bragt til behandling på sygehus. Han er tilsyneladende ikke kommet alvorligt til skade.

Politiet kender ikke det nærmere motiv til episoden. Politiet undersøgte gerningsstedet og foretog forhøringer i løbet af aftenen i går.

Politiets jurister vil vurdere, om den 38-årige skal fremstilles i grundlovsforhør onsdag.

Der kan ikke oplyses yderligere om sagen i øjeblikket.

Spirituskørsel – Holbæk

Kl. 1917 anholdt politiet en 19-årig mand fra Store-Fuglede, der blev standset på Smedelundsgade. Han var påvirket af spiritus og fik derfor udtaget en blodprøve.

Indbrud i perioden
L. C. Worsøesvej, Holbæk Kanalstræde, Holbæk Spånnebæk, Holbæk Nykøbingvej, Audebo, Holbæk Thorsvej, Allinge, Holbæk Heibergs Have, Holbæk Kalundborgvej, Allerup, Holbæk Blytækkervej, Holbæk Holbæk Landevej, Ugerløse Dyremosevej, Jyderup (2 steder) Hovedgaden, Regstrup Blommehaven, Vipperød