Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet 2015-09-07 til 2015-09-15.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

ATK-bil afslørede spritbilist – Ugerløse – Holbæk
2015-09-15 – Kl. 1745 bemærkede føreren af en ATK-bil, der var på vej til et målested, på Ringstedvej/Holbæk Landevej i Ugerløse en forankørende personbil, der blev ført usikkert. Bilisten var bl.a. 2-3 gange ovre i modsatte kørebanehalvdel, men blev kort efter standset på en sidevej i Ugerløse. Bag rattet sad en 59-årig kvinde fra Ugerløse, som var påvirket af spiritus under kørslen. Hun blev derfor kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Hun vil således høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret, og sagen kan afgøres.

Anholdelse – Holbæk.
2015-09-14 – Kl. 2000 blev en 20-årig mand fra Stenlille anholdt og sigtet for trusler mod politiet. Pgl. blev anholdt efter lidt tumult ved et værtshus i Nygade. Den 20-årige overnattede i detentionen og blev løsladt søndag efter at være sigtet for truslerne og overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Sagen afgøres senere i retten.

Brand – Orø, Holbæk.
2015-09-14 – Kl. 1742 blev anmeldt om brand på Møllebrovej på Orø. Et sommerhus brandskadet, men det brændte ikke ned. Brandårsagen er ukendt, og stedet bliver nu undersøgt nærmere af politiets teknikere. Ingen kom til skade ved branden.

Forsøg på indbrud i villa – Peder Billesvej, Holbæk
2015-09-09 – Kl. 0828 anmeldte en 57-årig mand fra Holbæk, at han for ca. 10 minutter siden overraskede tre mænd i færd med at brække et vindue op ind til kontoret i hans villa. De tre mænd tog flugten, da de blev opdaget. Politiet kørte til området med et par patruljer, men fandt ikke de tre mistænkte mænd. Den 57-årige havde sovet, da han først hørte banken på hoveddøren, men han reagerede ikke, da han var kommet sent i seng. Lidt efter hørte han mærkelige lyde ved et vindue og overraskede de tre i færd med at bryde et vindue op. De tre mænd blev beskrevet som: A: Mand, 20-30 år, 180-185 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Iført: Lys grå hættetrøje; B: Mand, Nordeuropæisk af udseende, 185-190 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Iført: grå jakke/hættetrøje, Medbragte: grå skuldertaske; C: Mand, Nordeuropæisk af udseende, 180-185 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Iført: Lys hættetrøje.
Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket de tre mænd i området, eller som kan give oplysninger om deres signalement. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Færdselsuheld – Omfartsvejen, Holbæk
2015-09-07 – Kl. 1658 kørte politiet ud til et færdselsuheld, hvor en cyklist var blevet påkørt. Det viste sig, at en 50-årig kvinde fra Holbæk i sin personbil i krydset Omfartsvejen – Roskildevej kørte frem mod fuldt stop og påkørte herefter en 53-årig kvinde fra Vipperød, der kørte på sin cykel. Cyklisten blev kastet af cyklen og ramte med hovedet ned i asfalten. Hun blev hastigt bragt til skadestuen i Holbæk på grund af disse kvæstelser. En bilinspektør blev tilkaldt til uheldsstedet for at undersøge de nærmere omstændighed ved uheldet, som bilisten slap uskadt fra. Cyklisten, der ikke anvendte cykelhjelm, blev indlagt efter de foreløbige undersøgelser på skadestuen, men meldes uden for livsfare. Politiet afventer nu en erklæring fra bilinspektøren i anledning af uheldet.

Færdselsuheld – Vandtårnsvej, Holbæk
2015-09-15 – Kl. 1703 kørte politiet og en ambulance ud til et færdselsuheld med en knallert involveret. Det viste sig, at en 16-årig ung mand fra Holbæk kørte på sin knallert ad Vandtårnsstien mod sydvest frem til krydset ved Vandtårnsvej. Her fortsatte han uden at overholde sin vigepligt ud på vejen, hvor han blev strejfet af en personbil ført af en 18-årig kvinde fra Holbæk. Den 16-årige mistede herredømmet over knallerten og ramte en vejskilt i midterrabatten på stien, men slap fra uheldet med diverse knubs.

Kørsel i frakendelsestiden mv. – Holbækvej, Kalundborg
2015-09-15 – Kl. 1533 standsede politiet en personbil med en stor, tilkoblet trailer for rutinemæssig kontrol af føreren og vogntoget. Det viste sig, at føreren var en 28-årig mand fra Jerslev Sj., som var frakendt kørekortet. Han blev derfor sigtet for den overtrædelse af færdselsloven. Traileren viste sig at være forsynet med en nummerplade tilhørende en anden, mindre trailer. Politiet undersøger nu traileren nærmere i et forsøg på at finde ud af ejerforholdet på den anvendte trailer. Den 28-årige kan derfor forvente at høre nærmere fra politiet både med hensyn til traileren, og når sagen skal afgøres.

Kørsel uden førerret – bil beslaglagt – Byvej, Gislinge – Holbæk
2015-09-07 – Kl. 1455 standsede politiet en 30-årig mand fra Gislinge som fører af en personbil. Da politiet i 2014 havde inddraget hans førerret, blev han sigtet for kørsel uden førerret. Politiet kunne også konstatere, at han flere gange tidligere havde kørt bil trods den manglende førerret, hvorfor politiet på grund af gentagelsesvirkningen beslaglagde hans bil med henblik på senere konfiskation. Han vil således blive indkaldt til et retsmøde, når sagen og spørgsmålet om konfiskation skal afgøres.

Spirituskørsel – Holbæk.
2015-09-14 – Kl. 2005 blev en 46-årig mand fra Sjællands Odde anholdt på Kalundborgvej i Holbæk, hvor han kørte i bil. Han var påvirket og fik udtaget en blodprøve og løsladt efterfølgende.

Stoffer på biblioteket – Nygade, Holbæk
2015-09-10 – Kl. 1245 fik politiet en henvendelse om et par mænd, der opførte sig mærkværdigt i nærheden af et værtshus. Anmelderens opfattelse var, at de måske solgte tyvekoster, som de opbevarede i deres lommer og en medbragt kuffert. Politiet kørte til området, men fandt ikke de to angivne mænd. Ved yderligere eftersøgning blev den ene dog fundet på biblioteket. Der var tale om en 32-årig mand fra Jyderup, som var i besiddelse af ca. 19 kokain og ca. 5 gram hash på sig, men ikke noget, der kunne minde om tyvekoster. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Senere vil politiet kontakte ham, når sagerne skal afgøres.

Indbrud i perioden
Bakkekammen, Holbæk
Bankehusene, Regstrup
Flægkær, Gislinge
Orøvej, Holbæk
Parallelvej, Holbæk
Peder Billesvej, Holbæk
Ringstedvej, Svinninge