Personlig udvikling med protreptik
Vi er altid på vej – det kan vi ikke ændre. Vi flytter os også, når vi ikke er bevidste om det. Din personlige dannelsesrejse er en rejse, du er på hele livet.

Men ved du, hvor du er på vej hen?

Og ved du, hvad dit næste skridt skal være?

Uanset om du tænker på din menneskelige udvikling eller din professionelle udvikling som leder, er det nogle gange svært at finde vej gennem livet, for hvad har du i virkeligheden brug for?

Jo bedre du kender dig selv, jo lettere er det for dig at finde svar på dit spørgsmål.

For det er kun ved at blive bevidst om dig selv, at du kan mærke, hvad der er det helt rigtige for dig. Det er kun, når du har lært dine skygger, dine mønstre, dine triggere og dine værdier at kende – når du har ladet dine masker falde – at du virkelig kender dig selv.

Det er dér, du for alvor har mulighed for at tage styringen over din egen personlige udvikling.

Vil du udvikle dig som leder, må du udvikle dig som menneske – dine professionelle kompetencer og din person hænger uløseligt sammen, for du bruger hele dig i dit virke som leder.

Rejsen er ikke let – men jeg tror på dig.

Hos ZTRONG tilbyder vi den praksisnære protreptikeruddannelse og der er muligheder i Slagelse, august måned og i København september måned – du finder flyerne her:
https://ztrong.dk/vare-kategori/uddannelser/

Og gå ikke glip af vores GRATIS online informationsmøde til alle i Holbæk – her bliver du afklaret om uddannelsen er noget for dig:
https://ztrong.dk/vare-kategori/gratis-online-informationsmoede/

Hvad gør du for at udvikle dig og dit lederskab?