Denne dag er for alle, men især for dem der elsker dyr. På børnedyredage må du tage dit kæledyr med i Birkegårdens haver, du skal blot melde dig til eventet. (Der er gratis indgang for kæledyrets børneejer og en voksen).

I Birkegårdens Haver elsker de dyr og vil gerne fejre al den glæde med deres dejlige kæledyr. Så kom og vis dit kæledyr frem. De vil også meget gerne se, hvis dit kæledyr kan nogle tricks.

For dem der ikke har kæledyr, er det er en perfekt mulighed, for at se og røre forskellige slags dyr, høre lidt om hvordan det er at have et bestemt kæledyr og måske endda blive inspireret til hvad dit næste kæledyr skal være. Husk altid at spørge ejeren om lov til at røre deres kæledyr.

Der vil være sjove lege og minikonkurrencer, som fx hønseskidning og vælt en ko. På programmet er der også fiskefodring og dyrefordring, hvor I kan være med til at fodre Birkegårdens dyr.

Praktisk info: Der er en grænse på størrelsen af kæledyr, da haverne ikke har plads eller kapacitet til alt for store dyr i haven, så har man et stort kæledyr som store grise (en lille gris er ok), heste, alpaka eller andet dyr, der kræver transportvogn, må man lade dem være hjemme. Dette er for små og mellemstore kæledyr.

Alle kæledyr skal være i snor eller i en kasse. Det er ejernes eget ansvar at passe på sit kæledyr, og at de ikke gør skade på hverken mennesker eller andres dyr. Det er også ejerens ansvar at rydde efterladenskaber op efter deres kæledyr.

For at kunne planlægge dagen, er det vigtigt at I tilmelder jer til arrangementet.
Tilmelding skal ske på mail: bh@birkegaarden.dk
Sidste tilmeldingsfrist er onsdag den 30. august. (Husk at skrive navn på både voksen, barn, kæledyr og hvilket art jeres kæledyr er, i mailen).

Birkegårdens Haver glæder sig meget til at se jer!

Læs mere om stedet her: https://birkegaardens-haver.dk/

Fotos: Birkegårdens Haver