Hvis man vælger at besøge Orø på en sensommerdag, og tror at man sagtens kan nå at kigge på alle de forskellige seværdigheder, så må man tro om igen. Dit Holbæks fotografer, Jesper Thode Larsen og Anne Beth Witte, måtte erkende, at Orø er mere end et besøg værd.

For lige fra start til slut var der konstant et eller andet, der fangede vores opmærksomhed. Faktisk allerede ved trækfærgen oplevede Dit Holbæk venligheden fra øboerne og særligt mødet med lille Karla, som endelig skulle hjem sammen med mor og far, var sjovt. De 6 minutters overfart blev hurtig væk i godt selskab!

Foto: Anne Beth Witte, Dit Holbæk

BOM, så gik færgen i land, og allerede 100 meter fremme var der fine skulpturer, der var værd at kigge nærmere på – men… så man bliver simpelthen nødt til at være der flere dage, hvis man gerne vil nå det hele.

Der er jo både Dyreparken, Kulturbeholderen, Havnen, strandene, cafeer, små gårdbutikker og meget, MEGET mere. I denne omgang blev det derfor blot til en serie med stemningsbilleder af den dejlige ø – stadig med så mange veje, at man sagtens kunne køre forkert!

Tag med på turen lige her og vid dette: Vi kommer helt sikkert tilbage!

Hvis I har taget et skønt billede af Orø, skal I være så velkomne til at indsende til redaktion@dit-holbaek.dk.

Du kan læse alt om Orø lige her. God fornøjelse.