En revisor er blandt andet garant for, at en virksomheds regnskab giver et reelt billede af dens egentlige økonomi. En revisor har ligeledes ekspertise indenfor bogføringssystemer og administration. Gennem en revisors uddannelse, erfaring og uafhængighed er han kvalificeret til at revidere et regnskab og være behjælpelig indenfor såvel bogføring som skat, moms og afgifter. Han kan tilbyde økonomisk rådgivning på flere niveauer – det være sig både i forbindelse med opstart af en virksomhed og generel rådgivning til en veletableret virksomhed.

Revisionsfirmaet Flemming Hansen i Holbæk dækker alle områder, og med 12 medarbejdere er der altid en spidskompetence, der kan hjælpe med netop din revision eller dit regnskab.

Statsautoriseret revisor Flemming Hansen grundlagde firmaet i 1977, og det er således et firma men en betydelig rådgivningserfaring, du møder på Ahlgade. Virksomheden servicerer alle slags klienter fra enkeltmandsvirksomheder til store koncerner – lokalt, regionalt og internationalt.

Kontakt Revisionsfirmaet Flemming Hansen og hør mere om, hvad de kan gøre for dig og din virksomhed.

Foto: ABW