For hver brille solgt fra to kollektioner har Annette Bengtsson Bo A. Nielsen doneret penge til plantning af træer. 2080 nye træer er nu plantet.
Hver gang en kunde hos Louis Nielsen Holbæk har købt briller fra kollektionerne LUXe og ReWear har butikken doneret et beløb til Plant et Træ.

Den samlede donation blev til i alt 2080 træer, som nu er blevet plantet.

Hos Louis Nielsen Holbæk er indehaver-duoen Annette Bengtsson Bo A. Nielsen glade for, at træerne nu er plantet. De var ikke selv med, men sendte direktøren ud med spaden.
Louis Nielsens direktør Mads Nygaard trak i gummistøvlerne, og sammen med 70 skoleelever fra 1. klasse satte han træer i jorden.
– Det ser godt ud, når så mange træer plantes. Børnene nød det og lærte samtidig om naturen. Det var en god dag, fortæller Mads Nygaard.

Hos Plant et Træ er det helt bevidst, at børnene deltager i plantningen.
– Når vi har børnene med, lærer de naturen at kende og forstår vigtigheden af skovene på en helt ny måde. Det, tror vi, kommer til at gøre en forskel for, hvordan de behandler naturen, når de bliver ældre, siger Mette Døssing fra Plant et Træ.

De to brillekollektioner LUXe og ReWear er skabt med et bæredygtigt fokus. For eksempel er hvert par briller i ReWear-kollektionen lavet af fem genbrugte plasticflasker.

Pressefoto