Lørdag d. 4. november får Sjællands Teater besøg af forestillingen CIRKEL skabt af Teater Baglandet og Teatret Masken – med Sofie Pallesen på scenen. Forestillingen spiller på Teatret Fair Play i Holbæk.

CIRKEL er en forestilling for de mindste og de lidt større – helt uden ord. Det er en forestilling, som leger med det cirkulære og de uendelige kredsløb i naturen, i hverdagslivet og i dyrene.

I en smuk scenografi oplever Sofie Pallesen sjove og pudsige hverdagsmirakler i en musikalsk, nonverbal forestilling med masser af bevægelse.

CIRKEL er en sjov forestilling om, hvordan vi oplever os selv, som en del af en større sammenhæng. Historierne rummer stor enkelhed og stor kompleksitet og kan opleves på flere planer.

Bevægelse, musik, lys, farver og mimik vil appellere til de mindste, mens indsigten i kredsløbet og den store helhed, vil tale til de større børn.

​Cirkelbevægelsens universelle skønhed er inspiration til forestillingen.

​​CIRKEL er skabt af Teater Baglandet og Teatret Masken.

Teater Baglandet blev dannet i 2012 og skaber forestillinger, der taler direkte til tilskuerens hjerte og hjerne – fysiske, musikalske, universelle forestillinger for børn og unge, der involverer publikum direkte. Det er Teater Baglandets erklærede mål at skabe teater, der rykker ved fordomme, indgroede vaner og det verdensbillede, vi som mennesker, er kulturelt påvirkede af.

Sofie Pallesen, der selv står på scenen i CIRKEL er kunstnerisk leder i Teater Baglandet, og Solveig Weinkouff, der har instrueret forestillingen, er teaterleder.

Teatret Masken er egnsteater i Guldborgsund Kommune. Teatret er et nytænkende teater med holdning, og deres iscenesættelser er kendetegnet ved intensitet, nærvær og ægthed. Teatret Masken skaber forestillinger der er ærlige, flytter og rører dig, hvor du kan grine og græde, blive forført, rystet og forelsket – oplevelser, der er tankevækkende og sætter refleksioner i gang. Oplevelser der rører dig. Maskens repertoire spænder vidt. Fra børne- og ungdomsteater til voksenteater, fra det poetiske og komedien til alvoren og det dramatiske.

Læs mere på www.sjællandsteater.dk

 

Fakta om forestillingen

CIRKEL

Gæstespil med Teater Baglandet & Teatret Masken

Lørdag 4. nov. kl. 11.00 på Teatret Fair Play, Borchsvej 3, 4300 Holbæk

Forestillingen er for alle fra 2 ½ år og op og varer ca. 30 min.

Priser fra 65-135 kr. / Gratis med Sæsonkort til Sjællands Teater

Medvirkende:  Sofie Pallesen

Idé: Sofie Pallesen

Drejebog: Pallesen og Weinkouff 

Komponist: Thomas Dinesen

Instruktion: Solveig Weinkouff

Scenografi: Filippa Berglund

Koreografi: Sofie Pallesen

Dukkemager: Sigurd Dissing

Skrædder: Camilla Lind

Foto: Ingrid Riis

Lys: Gregers Kjar

Støttet af Statens Kunstfond

 

Pressefoto – Ingrid Riis