At flytte hjemmefra for første gang er noget helt særligt, og det er helt bestemt noget, du skal glæde dig til. Drømmer du om at flytte hjemmefra inden for den nærmeste fremtid? Så kan du drage nytte af denne guide. I det følgende får du nemlig en række brugbare tips, der henvender sig til dig, der gerne vil flytte hjemmefra.

Hvor vil du gerne flytte hen?
Har du et brændende ønske om at flytte hjemmefra snart, så har du formentlig også en idé om, hvor du godt kunne tænke dig at flytte hen. Det er en god idé at tage højde for eksempelvis dit studie eller arbejde. Skal du studere snart, bør du flytte til studiebyen for at være tæt på der, hvor det sker.

Det kan også være, du gerne vil flytte til Holbæk. Heldigvis findes der et stort udvalg af boliger i Holbæk, som helt klart er et besøg værd.

Inden du beslutter dig for, hvor du gerne vil bosætte dig, kan det være en god idé at tage ud og besøge de områder, du har i tankerne. Således kan du få syn for området, fornemme stemningen og få en fornemmelse af, hvorvidt det her område er noget for dig.

Læg et budget
Vil du flytte hjemmefra, er det væsentligt, at du har styr på økonomien. Det er en helt klar fordel at lægge et budget, inden du flytter, så du ved præcis, hvor mange penge du har til rådighed til for eksempel husleje, mad, forsikringer og forbrug. Du kan nemlig ikke igangsætte boligjagten, førend du ved, hvor mange penge du har til rådighed om måneden til din kommende bolig.

Sådan pakker du din nuværende bolig ned på bedste vis
Har du endelig fundet den perfekte bolig at flytte ind i, og venter du blot på, at du endelig kan flytte ind? Så kan du med fordel bruge en del af ventetiden på at pakke din nuværende bolig ned. Det er vigtigt, du pakker dine ting nænsomt og forsigtigt, hvis du vil undgå ulykker eller ødelagte ejendele i forbindelse med selve flytningen.

Spar penge når du flytter hjemmefra
Er du udeboende studerende, eller har du blot et stramt budget, så gælder det om at spare, hvor der spares kan. Her er en række gode tips til, hvordan du kan bo billigt, når du er flyttet hjemmefra:

• Køb brugt – det er både godt for miljøet og din pengepung.
• Sammenlign priserne på blandt andet internet, mobil og el, så du får de billigste abonnementer.
• Køb dagligvarer der er på tilbud i supermarkederne.
• Lav madplan og handl ind 1-2 gange om ugen.
• Sluk lys og elektroniske apparater for at spare på strømmen.

 

Heldigvis findes der et stort udvalg af boliger i Holbæk, som helt klart er et besøg værd. Foto: ABW