Hal-E er et lokale, du kan leje til møder, konferencer, middage, fester, teambuildingsøvelser og mange flere arrangementer. HAL-E er indrettet med en rå industristil, der selvfølgelig er moderne med en eksklusiv venue. Du kan IMG_0328_r1_c11både leje HAL-E til private og offentlige arrangementer.

HAL-E består af 625 m2, der består af 400 m2 søjlefri hal, en scene, 3 mødelokaler og sidst men ikke mindst en balkon med udsigt over hallen.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for de spændende arrangementer, du kan holde i HAL-E.

HAL-E byder i år på nytårsfest, hvor gæster fra 27 år og op efter bliver inviteret til en brag af en fest fra kl. 21.00. Arrangementer byder på gode vine, bobler, cocktails, kransekage og meget mere.

Musikken er fra 80’erne og i dag, hvor der udelukkende bliver spillet hits uden nogen form for tramp.

Sent på natten, hvor de fleste danseglade sjæle bliver sultne, bliver der solgt natmad i form af pølser og brød. Du kan også forudbestille oste- og pølsebræt.

Så gå ikke glip af muligheden for at træde ind i det nye år med et brag af en fest i HAL-E, hvor du uden tvivl kun kan gå tilfreds derfra natten til d. 1. januar. Billetterne sælges for 250,- stk., og det er først-til-mølle-princippet, så skynd dig at bestille billet. Du kan læse meget mere på HAL-Es hjemmeside.

//CCAL