Den kommende U19 årgang 2001–2002 spiller også i næste sæson i landets næstbedste række og her har Holbæk Bold & Idrætsforenings talentchef Rasmus Stenild fået sammensat et rigtig stærkt trænerteam. Danijel Djekic og Jakob Sjørslev kommer nemlig til at udgøre det nye trænerteam.

Den ene er en gammel kending og god ven af HB&I huset, nemlig Danijel Djekic, der for 2 sæsoner siden blev hentet til Brøndby IF. Danijel blev hentet til Brøndby Masterclass, hvor han assisterede det tidligere Brøndby stortalent Azad Corlu. Danijel Djekic ser tilbage på en rigtig god tid i Brøndby, hvor han har været med til at træne en meget dygtig årgang. Specifikt har han bidraget med træning på træningsbanen, sparring med cheftræneren, statistik/analyse arbejde på årgangen og masser af mandskabspleje til de unge drenge.

Udover at være assistenttræner har Danijel også været ansvarlig for et af Brøndby Masterclass’ Talentcentre. Her bestod Danijels arbejde i at udvikle og give inspiration til fodboldtrænerne i samarbejdsklubberne.

Danijel beretter selv, at det er en afklaret træner, der kommer hjem til Holbæk. Og en der har fået masser af inspiration og nye ideer til trænergerningen. I rygsækken tager Danijel især inspiration med retur på, hvordan man kan forsvare sig med bolden, effektive træninger og træningskulturen.

Danijel har tidligere, og med stor succes, trænet årgang 2001 & 2002, så spillerne ved hvad han står for. Den tidligere succes med bla. årgang 2001 har været medårsag til, at ikke mindre end 3 tidligere HB&I spillere i dag spiller på liga eller Superligaholdet i Brøndby, nemlig Morten Frendrup, Emil Staugaard og Victor Sørensen.

Opgaven bliver denne gang anderledes, da U19-årgangen i høj grad drejer sig om at gøre spillerne klar til senior fodbold, hvor målet er, at få så mange som muligt klar til at træde direkte ind i senior 1 bruttotruppen om 1 år. Fokus ligger derfor i høj grad på at bygge bro mellem U-afdelingen og 2. div.

Danijel kan love drengene og klubben, at han er kommet tilbage til HB&I for at give dem et træningsmiljø, hvor de har lyst til at komme hver evig eneste gang for at udvikle sig. Glæden ved fodbold skal findes frem igen.

Danijel giver klart udtryk for, at han er rigtig glad for at være tilbage i HB&I, og at han glæder sig til den nye udfordring. Danijel har UEFA B-licens, og det er aftalt, at han påbegynder UEFA A-licens til januar 2020.

Jakob Sjørslev er den anden mand i teamet og i HB&I regi et nyt ansigt. Som efternavnet antyder, så er det imidlertid ikke et nyt efternavn i klubben, da 1. holdets dygtige offensive spiller Malte Sjørslev er søn af Jakob. Jakob er uddannet UEFA A-licens træner og har været tilknyttet talentafdelingen i Køge.

Jakob har i flere år arbejdet som specifik træner med fokus på afslutning- & teknisk træning, footwork og 1 vs 1. Sjørslev har også været træner i FC Roskilde, hvor han trænede klubbens U14 & U15 årgang. De seneste par år har han været tilbage i egen region, hvor han som senior cheftræner i Mørkøv IF har slået og fortsat slår sine folder.

Jakob glæder sig til at blive en del af et dedikeret trænerteam og ser frem til igen at blive en del af et ungdoms elitemiljø.