Nyt dansk parti skriver danmarkshistorie!

Frihedslisten stiller løsgængere op i alle storkredse

Det er ikke tidligere sket i folketingsvalgets historie, at et dansk parti har stillet løsgængere op i alle landets storkredse!
Frihedslisten skriver dermed danmarkshistorie. Partiet er endnu ikke opstillingsberettiget til folketingsvalg. Derfor har partiet valgt at opstille kandidater som løsgængere i alle storkredsene i hele Danmark.
Selvom mange ikke kender Frihedslisten, så har partiet allerede deltaget ved et kommunal- og regionsvalg, samt EU forsvarsforbeholdsvalget. Partiet fik totalt 12.728 stemmer ved KV21/RV21 d. 16. november 2021.

Partiet går til folketingsvalget (FV22) på 3 enkle mærkesager:

• Bevar kontanter
• Bevar lokalt butiksliv
• Naturlig sundhed

Læs mere om Frihedslistens politik og mærkesager her

Formand for Frihedslistens hovedbestyrelse, Flemming Blicher, beretter om en kæmpe opbakning til partiets mærkesager ud i det ganske land. Det er især de to første mærkesager der trækker på folks opmærksomhed.

Danskerne er nemlig aldrig blevet spurgt om de vil tillade en udfasning af kontanterne inden politikerne gik i gang med projektet, godt hjulpet af EU- og Centralbank-samarbejdet på området.
Desuden oplever danskerne hver dag at se nye butikslukninger i deres lokale samfund. De store nationale og internationale kædebutikker klarer sig forrygende, mens mange små butikker må dreje nøglen om.

Fænomenet er indtil videre størst i provinsen og mindst i de store byer. Men også mange butikker i København, Aarhus, Aalborg og Odense ser deres eksistensgrundlag smuldre i takt med at de store kæder til stadighed favoriseres af danske regler og EU lovgivning på området.

Også på klima og miljø området adskiller partiets “Naturlig sundhed”-mærkesag sig fra de eksisterende partier i folketinget, ved ,at fokusere på det nære, det enkle og det sunde. Frihedslisten opfordrer danskerne til et mindre og et klogere forbrug, fremfor at fokusere på at teknologiske løsninger skal redde udviklingen på området.

Frihedslistens navn vil ikke figurere på stemmesedlen netop fordi at alle kandidaterne er opstillet som løsgængere. Derimod vil navnene på partiets kandidater være at finde på stemmesedlens nederste del blandt de opstillede løsgængere.

Frihedslistens kandidater til FV22 d. 1. november 2022 fordelt på storkredsene:

Københavns Storkreds: Flemming Blicher – flbl@frihedslisten.dk
Københavns Omegns Storkreds: Jovan Tasevski – jota@frihedslisten.dk
Nordsjællands Storkreds: Jayseth Lotus Arrose Simonysano – jasi@frihedslisten.dk
Bornholms Storkreds: Charlotte Petersen – chpe@frihedslisten.dk
Sjællands Storkreds: Lisa Sofia Larsson – lila@frihedslisten.dk
Fyns Storkreds: Millah Kongsbach – miko@frihedslisten.dk
Sydjyllands Storkreds: Kent Nielsen – keni@frihedslisten.dk
Østjyllands Storkreds: Jesper Antonsen – jean@frihedslisten.dk
Vestjyllands Storkreds: Karen Predbjørn Klarbæk – kakl@frihedslisten.dk
Nordjyllands Storkreds: Jette Møller – jemo@frihedslisten.dk

Pressefoto