Et nyt ansigt vil de kommende to år have sæde i Holbæk Golfklubs bestyrelse. Det er 56-årige Birgit Søndergaard, som på klubbens generalforsamling forleden nyvalgtes til bestyrelsen. Birgit Søndergaard har kun spillet golf i Holbæk i tre år, men har allerede markeret sig stærkt i klubbens begynderudvalg.birgit
Derfor havde klubbens bestyrelse indstillet hende til at afløse Dorthe Nielsen, som efter seks perioder, altså 12 år, ikke ønskede genvalg.
Golfklubbens årsmøde blev holdt i Kuben i Holbæk, hvor advokat Steen Marslew havde en let aften som dirigent. For fjerde år i træk kunne Kaj Sørensen fortælle om plus på bundlinjen – 125.000 kr. Dermed kunne han også oplyse, at bestyrelsen lagde op til et uændret kontingent for fuldtidsmedlemmer, for femte år i træk. Derudover ville der ske en prisreduktion på nogle af fleksmedlemsskaberne, ligesom der fremover åbnes for, at tidligere medlemmer vil kunne komme ind uden indskud. Samtidig vil golfspillere, der ønsker at prøve nye græsgange, kunne komme ind på gunstige vilkår. Og kontingentsatserne vil fremover også inkludere fri holdtræning for alle medlemmer, uanset handicap. Det var toner, der faldt i god jord hos de knapt 100 medlemmer, der havde fundet vej til Kuben.
Formand Erik Olesen orienterede i den mundtlige beretning om et fint golfår, med et væld af liv på Kirsebærholmen. Trods et beskedent fald i medlemstallet var der positive meldinger på andre indtægtskonti, især på sommerens Green Fee-kampagne. Sammenholdt med en stram økonomistyring var det lykkedes at skabe det flotte plus på bundlinjen. Golfklubben er inde i en god gænge og står stærkt økonomisk til at møde fremtiden.
Erik Olesen var også på valg. Han blev genvalgt. Bestyrelsen konstituerer sig på et møde om et par uger.Med sine 1.004 medlemmer ved årsregnskabets afslutning ultimo august hører Holbæk Golfklub til en af byens største idrætsforeninger.