Alle har mulighed for at spille med, når Krolfens Uge for tredje år ruller hen over Danmark. D. 20. april lægger Holbæk Krolf græs til Åbent Hus, hvor alle gratis kan prøve kræfter med den populære sport, der nu spilles i næsten 200 idrætsforeninger.

Godt humør, kaffe på kanden og gratis instruktion i krolf er hovedingredienserne i Krolfens Uge, der i uge 16 fejres i hele landet. Her kan alle komme forbi og prøve krolf, der er populært som aldrig før. Sporten kræver ikke specielle forudsætninger at være med til – hverken teknisk eller formmæssigt, der er plads til alle.

Holbæk Krolf holder Åbent Hus d. 20 april kl. 0945 (vi starter op kl 10)  på Arenavej 1

”Vi har et godt fællesskab i foreningen, men vi har altid plads til flere, og det her er en god måde at både at prøve sporten og at hilse på os i foreningen, for at se om det er noget. Vi glæder os hvert fald til at tage imod nye spillere – også dem der bare er lidt nysgerrige,” siger Jette ”NY” Hansen fra Holbæk Krolf.

Arrangementet er en del af Krolfens Uge, som arrangeres af Dansk Arbejder Idrætsforbund, hvor en række foreninger i hele landet holdet Åbent Hus for at få flere i gang med sporten.

Se hvor dit nærmeste arrangement er på www.krolfensuge.dk

Tilmelding:

Meget gerne til Jette ”NY” Hansen  på

Rosti@paradis.dk                   

Mobil: 21468938

 Hvad er krolf?
Spillet er en mellemting mellem kroket og golf – hvor der spilles på et fritliggende græsareal på cirka 1/2 fodboldbane. Her bruges køller, som vi kender fra kroket – men i stedet for buer, spiller man på huller. Banen består af 12 huller, som det gælder om at gå igennem med færrest mulige slag.

 

Pressefoto