lindaPå onsdag dem 21. september skyder Holbæk Teater sæsonen i gang med en dobbelt gang SeniorSaloner med revy-talentet Rasmus Krogsgaard, et udsolgt show med Linda P og TeaterCafeen by SuRis debut i huset.

“Vi lægger ud for fuld skrue med intet mindre end tre arrangementer samme dag. Så der bliver travlt med mange sceneskift for at gøre huset klar til næste hold af publikum. Det bliver også en dag, der på mange måde viser bredden i, hvad vi er for et hus – med to omgange af vores klassiske Seniorsaloner med gæst, æblekage & kaffe og hyggeligt samvær for seniorerne, og så et Linda P show om aftenen for udsolgte huse. Så er vi i gang!”, siger kommunikationsansvarlige Marianne Ruben Eikers.

Sæsonens førstes SeniorSalon bliver gæstet af revykunstner, skuespiller og forfatter Rasmus Krogsgaard. Han debuterede i 1998 i revyen “Dit & Dat”, som turnerede i fire år. Var herefter ansat i fire sæsoner på Teatret Bag Kroen, hvor han nåede at spille ca. 700 forestillinger. I 2007 medvirkede han i TV3-serien “2900 Happiness” og i DR1-satiren “Flemmings Helte”. I 2009 blev han kåret som “Årets Revykunstner” (Årets Dirch) og i 2011 og 2014 nomineret som “Årets Revyforfatter”. Derudover har Rasmus siden 2002 turneret med sit eget One-Man-Show. Rasmus modtog i 2014 prisen for “Årets Parodi” til Charlies Revygalla i Cirkusbygningen.

De kommende SeniorSaloner byder bl.a. på Lasse & Matilde, Keld & Hilda Heick og Anne Herdorf.

SeniorSalonerne er med årene blevet så eftertragtede, at Holbæk Teater har valgt at afholde to saloner på en eftermiddag for at efterkomme efterspørgslen. Derfor er SeniorSalonerne altid kl. 13 og kl. 15.30. Og på onsdag den 21. september, når resterne fra æblekagen er sat på køl og foyeren er ryddet, går Linda P på scenen kl. 19 til en udsolgt sal.

Linda Ps nye show “Normal?” havde premiere i Falconer i fredags den 16. september – og nu er turen kommet til Holbæk. Showet har været så populært, at Holbæk Teater har det på programmet igen den 6. oktober, som også er tæt på udsolgt.