På fredag starter en ny sæson af kvindernes ChampagneSalon. Komiker og manuskriptforfatter Audrey Castañeda er igen fast værtinde i salonerne, der hver gang har nye gæster i sofaen og underholdning. På sæsonens første salon inviterer hun kunstner og provokatør Kristian Hornsleth samt Jimmy Colding fra Zididada i på scenen, hvor det kvindelig publikum både kommer med bagom de to mandlige gæster og hvor Jimmy også giver et par numre af hans nye sange. Og så barsler Audrey med en overraskelse, som kun hun kender. Så det må forblive en overraskelse for dem, der har billetter til fredags show.

Værtinden Audrey Castañeda. Foto: Anja Ekstrøm

Det plejer ikke at gå stille af sig, når Holbæk Teater slipper Audrey Castañeda løs på scenen, som sætter en dyd i, at det skal være en ganske særlig aften for kvinder – hver gang. Der må både grines og grædes, når hun har gæster i stolen og på scenen, og hun går aldrig af vejen for en lille dans, hvis hun kan se sit snit til det. Og hun elsker, hvis hun kan få sit publikum til at svinge med.

ChampagneSalonerne er blevet en klassiker i Holbæk Teaters sæsonprogram, hvor salen indrettes med runde borde foran scenen og små borde mellem sæderne på stolerækkerne, så man kan tage sine drikkevarer med ind i salen. Teatret byder på det første glas bobler, som er inkluderet i billetprisen – og så er baren åben med god kaffe, vin, øl og vand samt snacks.

“Jeg glæder mig SÅ meget til at starte ChampagneSalonerne op igen, og måske har jeg en lille overraskelse i ærmet, men det siger jeg ikke mere om nu”, siger værtinden Audrey, der altid åbner salonerne med anekdoter, der gerne får tårerne til at trille af grin.

Sæsonens første ChampagneSalon er nu på fredag den 14. september kl. 20.00. De efterfølgende er fredag 26. oktober, fredag 1. februar og fredag den 29. marts – alle med nye gæster, der annonceres løbende.

Bestil billetter her.