Optikerkæden Smarteyes lancerer Pure Expression, som er en ny kollektion med tidløse briller, der henter sin kraft fra den skandinaviske designfilosofi.

Pure Expression er netop landet i Smarteyes Holbæk. En kollektion med tidløse briller i tynde metalprofiler, lette pasteller og transparent acetat, hvor hver brille i kollektionen fås i flere størrelser.

Skandinavisk minimalisme – en voksende tendens
Den skandinaviske minimalisme fortsætter med at gøre sit indtog, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Stilen er enkel, harmonisk og tidløs. Kollektionen Pure Expression er skabt ud fra den skandinaviske designfilosofi og rummer et udvalg af briller i klassiske former og rene, fine linjer.

I Pure Expression findes modellerne i flere størrelser, så du kan finde en brille, der både passer til dig og sidder godt på dit ansigt. Farvepaletten er i pastel og inkluderer både sand, rosé, lyseblå, gråblå, lysegrøn, sølv, guld og blank sort, som giver et tydeligt skandinavisk islæt.

Briller fra Pure Expression giver et afslappet og dragende look på en og samme tid, hvilket gør brillerne oplagt til både hverdag og fest! Vil du have et enkelt, men langt fra kedeligt look?

Så kig fordi Smarteyes i Holbæk. Lige nu og frem til den 19. juli får du en gratis solbrille med i din styrke, når du køber briller hos Smarteyes.

Se mere her