Onsdag den 1. november mellem kl. 13.00 og kl. 15.00 slår Holbæk Kommune dørene op for en helt ny inspirationsmesse for kommunens førtidspensionister. Den løber af stablen på Elværket i Holbæk, hvor en række foreninger, sammen med enkelte kommunale medarbejdere, vil stå klar til at tage imod de besøgende.

Formålet med messen er at inspirer nogle af kommunens over 3.000 førtidspensionister til at leve et mere aktivt og meningsfuldt liv med sociale fællesskaber – under hensyntagen til deres helbredsmæssige udfordringer. Der er stor opbakning fra foreningslivet, hvor 22 foreninger har takket ja til at komme og fortælle om deres aktiviteter. Derudover deltager enkelte kommunale tilbud samt medarbejdere fra arbejdsmarkedsområdet, der kan oplyse om borgernes mulighed for at arbejde nogle timer i lønnet beskæftigelse ved siden af deres førtidspension.

Holbæk Kommune har sendt invitationer ud til alle førtidspensionister i kommunen via e-boks – og via brev til dem, der er fritaget for dette

Messen er arrangeret i samarbejde mellem socialområdet, arbejdsmarkedsområdet og kultur- og fritidsområdet i Holbæk Kommune.

På inspirationsmessen kan deltagerne blandt andet møde:

 

Det frivillige mentorkorps
Økonomi og gældsrådgivningen
FrivilligCenter Holbæk
Klapjob
IF Ryttergården og Multihuset
Mænds Mødesteder
Holbæk Senior Motion
Red Barnet
MadOasen
Ældresagen
Billardklubben
Holbæk Bordtennisklub
AOF
LOF Holbæk-Lejre
Kreativskolen
Home Start
Holbæk Kajakklub
Holbæk Biblioteker
Ombold Holbæk
Oplevelsescenter Nyvang
Brorfelde Observatorium
Medusa
Dartklubben Fluen
Foto: ABW