Holbæks lokale gospelkor, Gospelkoret UpRising, starter snart en ny sæson. Men den kommende sæson bliver ikke med deres vante korleder, Putri Dehn, da hun er på barsel. I stedet har koret fået fat i den rutinerede dirigent Sarah Moshage.

Sarah Moshage har været dirigent og underviser for forskellige gospelkor i ikke mindre end 20 år, og hun er en ofte benyttet underviser på diverse kurser og gospelarrangementer – nationalt som internationelt.

Det er derfor en kæmpe gevinst for det lokale kor at finde sådan en garvet og eftertragtet vikar.

Sarah Moshage har valgt at takke ja til tjansen, da hun virkelig godt kan lide UpRisings positive energi og fællesskab. For hende er sangglæden og den rare stemning i koret essentielt. Værdier, som UpRising vægter særligt højt. De vægter, de skal være et trygt og rart kor at synge i, hvor alle, som har lyst til at være med, kan føle sig velkommen. Der skal ikke blot være sang, men også latter og sjov.

Gospelkoret UpRising har eksisteret i 14 år og har til huse i Holbæk Frikirke, hvor de synger hver onsdag aften i sæsonen. Koret akkompagneres af pianist Anders Mortensen.

Hvis du skulle have lyst til at udforske, om koret kunne være noget for dig, afholder de “åbent hus” de første to øvegange, hhv. den 31. januar og 7. februar mellem 19-21.30, hvor alle over 18 år er velkomne.

Pressefoto